Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda, tak musím k dr. volala jsem, prý to propíchne a pomaže framikoinem ať to nemačkám, a to jsem tam včera byla ![]()
Pak se zase ozvu…
Miri odsávačka dorazila o víkendu prubnu pořádně, a mooooc dííík už jsem to sem psala a pak mě došlo, jestli mezi záplavou příspěvků to vůbec najdeš ![]()
Tak já letím, pak ještě písnu, teď se musím oblíct jsem ještě v pyžamu
![]()
Tak už jsou pryč
Hafíkům jsem slíbila, že se půjdem projít se Samíkem v šátku, ale než jsem se nasnídala, tak mi usnul. To bude týden
![]()
Bee, já jsem zrovna dneska přemýšlela, jestli bych ještě uměla spát celou noc v kuse
Aronek není ani tak rebel, ale má ještě takovou tu štěněcí zvědavost - takže furt někde strká hlavu nebo zaujat odchází do těch polí ![]()
Peti, to jsou teda trubky - jak kdyby to bylo dneska něco výjimečného, že má někdo 2 jména… ![]()
Jak jsem se tak dívala na ty váhy a míry dětiček, tak už jsem myslela, že je Samík jediný takový vychrtlý z těch dlouhých dětiček, ale ne, ještě Ody má hubeňoura - dyť to vlastně furt píšeš, že je Peťko žížalák
Jinak mají všichni podobně měřící přes 5 kg…
Dobré dopoledne,
tady je taky pěkně hnusně ![]()
Dan už spí 8 hodin v kuse, to je super, ale obávám se, že mu to dlouho nevydrží. Lucinka měla tohle období taky a pak se začla budit pravidelně po 3h. Já už bych asi spát celou noc neuměla
Ale Dan už v noci nekaká, tak nepřebaluju.
Titty : to je bezva, snad vám pomůžou
Mně by to ani nenapadlo, že si vás tam na chvíli nechají.
Hračky : ještě mě napadlo takové to chrastítko náramek na ruku. Dokud neumí držet nic v ruce a i pak, že to člověk pořád nemusí někde lovit
Dan moc o hračky zájem nejeví, ale je to spíš moje chyba. Hraju si pořád s Luckou a nemám moc čas nad ním nějakými hračkami mávat ![]()
Aleesho, to je dobré, že Dan v noci nekaká a nemusíš přebalovat, já mám pocit, že Samík kaká hlavně v noci - pak ještě ráno, pak třeba celé odpoledne nic a až navečer něco vypustí
![]()
Jo, ty hračky co se přidělají na ruku jsem si taky říkala, že bysme mohli zkusit… Jestli by ho to neprudilo, že tam má furt něco přidělané
![]()
Jináč u nás je nádherně, akorát fouká vítr a není nějaké přehnané teplo - akorát tak na rifle a triko. Ale vítr je dost protivný ![]()
ahoj,
tak ja dneska byla u doktorky taky…psala jsem to poslednich Tehulovin, kdo se chce pobavit na muj ucet
. ted nemuzu, prdim Matyska - teda cekam, az se vykaka, u nas je to procedura, uz to neni tak jednoduchy jak driv tj. po kazdym kojeni.
tak zatim, cus
jo angu na kolik planujes shodit? a dobry ty dve kila! gratuluju!
Suvi, dík - ono je to ve skutečnosti jen 1,5 kg, ale metřík je vlídný, zaokrouhluje
Ráda bych měla časem tak 63, ale nevím nevím, jestli to srazím až tak moc dolů
Ale bylo by to fajn ![]()
Suvi, a jak se vám to prosímtě stalo? Říkala ti aspoň doktorka?
Jakože jak má ještě měkkou tu hlavu? Já bych teda hysterčila taky… ![]()
Tak jsme doma z návštěvy…malej to prospal ![]()
A v noci rekord.šel spinkat v 8 a jídlo bylo ráno v půl 3 ![]()
A ještě k těm jménům…navíc nás volala a vítala paní,co nám to zapisovala do matiky a psala dohodu o jméně ![]()
Angu asi tak… No mě nenapadlo, že jen tím, že leží těsně u mě, se mu to stane.
Luci já ti to zkopíruju…
Čau
Předně jsem chtěla Pudle pogratulovat k úspěšné KO, stejně tak Lindě (četla jsem v hysterkách
). Lindo, ty bolesti budou určo od těhnostavu si myslím, mě taky zezačátku furt něco někde bolelo. Nicméně tě chápu, že se bojíš. Abych to dokázala, že patřím též mezi hysterky (ale píšu sem, ať se nezvodvojuju, tak zrovna jsem se vrátila od dr. s PROBLÉMEM
. Malej ráno mívá děsný prdy, tak ho beru z postýlky ke mě a tak dvě hoďky tam oba tak střídavě spíme - nespíme. Včera dostal na hlavu zas další mast, s Endiaronem (vše je žlutý) a s ureou (šupiny se konečně začly odlupovat). No a ráno si tak vstanu, když ho chytil už pláč, že spaní nehrozilo, kouknu na něj a měl normálně totálně šišatou hlavu. Od půlky čela k temeni placku svažující se k uchu a na temeni bouli, vypadal jak Marťan, no fakt hrozný, plus to měl rudý jak indián. Jak se z toho spaní kroutí, tak se vždycky dokroutí až úplně ke mě a pak na mě leží namáčknutej (dneska právě tou hlavou)…ještě jsem si ze spaní řekla, že mu ta mast snad rozpustila i kosti (
). Začla jsem hysterčit, že jsem mu zkazila život, protože vypadá jak Quasimodo, ale s hrbem na hlavě, že ho žádná nebude chtít a že se mu děti budou posmívat… Vyrazili jsme k doktorce. Během té doby se hlava začla opět nafukovat, odčervenala, a tím pádem u dr. jsem vypadala jak totální blb. Šel se mnou i můj muž dneska výjimečně (i on se lekl), tak mi aspoň potvrdil, že ráno Mates vypadal opravdu hrozně. Fuj! Tak jsem si oddychla, že jsem ho nezmrzačila, ale řeknu vám, příjemný to nebylo. Teď se budu bát ho do tý postele brát…
Petro to se divím, že ,atrikářka se takhle splete, mělo by jí to být jasný ne…
No asi to pro ně bylo jednodušší bez příjmení..... ![]()
Tak jsem hned přítelovi řekla,že kvuli jeho „Josefovi“ted zase nemá příjmení.
A já si malého občas taky vezmu do postele…třeba dnes ráno ![]()
Suvi
Ale zní to moc vtipně. Hlavně že se mu ta hlava zas narovnala. To Dan jí má trochu šišatou pořád. Ale možná že je to jen optický klam, jak má někde víc a někde míň vlasů. Vy tady máte většinou taková krásně vlasatá mimča a já mám plešounka
Ona ani Lucka ještě nemá moc vlasů, ale na culíčky už to jde
Přitom já jsem vlasatá až moc. Už čekám, kdy začne to poporodní vypadávání.
Večer mám třídní sraz, tak pilně odstříkávám, i když doufám, že Dan usne a bude spát do těch 3. Ale co kdyby náhodou… Máme to bohužel venku a zrovna je hnusně, tak se asi stejně dlouho nezdržím.
Peti: Mytyáš Josef… ono to zní jako příjmení. Co třeba Bohouš Josef ![]()
Našemu Danovi se asi zas budou ve škole smát, až se bude probírat ten z Veleslavína
Vůbec nám to nedošlo, když jsme to vybírali. Asi bude muset tvrdit, že to byl slaný předek ![]()
Správně, Peti, jenom mu to dej sežrat ![]()
Já si Samču taky brávám nad ránem do postele, ale je tam teda v zavinovačce, takže se ke mně nedožížalí - maximálně se vykope směrem vzhůru ![]()
Jdem na kyčle, tak jsem zvědavá - jestli jim tam předvede svoje poslední „výkopové“ číslo, tak jsem zvědavá, jak mu to budou sonovat ![]()
Suviku , tak to byl mazec, uff ![]()
Anguo , teď už půjdou ta kila hezky dolů, hubnutí, byť malé, už rozhodně znamená, že se to konečně hne
…já žeru tak, že se divím, že nekynu, ale bude to hlavně pozdními večeřemi, ale kdy se najíst-večer koupání, kojení, uspávání…no a zvládnu slupnout 2 obložené kaiserky jak nic
. Ale je fakt, že já vlastně až tak hubnout nepotřebuji, jde spíš o můj pocit, jsem zvyklá být hubeňour celá léta ![]()
Aleesho , tak Veleslavín? Mně se to moc líbí ![]()