Poradna duly
Jana Čurdová
Angu,s plínkou navíc je právě moc nenatáhne…a má je hezky roztažené…
No u nás dr.dělá ultrazvuk…ale fofrem…a široké balení doporučil všem
Peti právě, jestli ho to nebude štvát, že si je nemůže natáhnout…
No, to se uvidí…
Drahý by se na to právě prý vyprdl a žádné široké balení mu nedával… Když mně to zas nedá… I když si taky myslím, že to doporučujou spíš skoro všem, už má pan dr. taky nějaké roky… Ten mladý dlouhovlasý, co nás vyšetřoval v porodnici byl sympatičtější
![]()
Angu…tak v Po ti napíšu,jak jsme dopadli jen s nočním širokým balením…přes den jsem se na to taky vyprdla ![]()
Ali, kam chodíte na kyčle?
Ibri, krásný dětičky. Nevím, komu jsou podobní, ale jako sourozenci se fakt nezapřou
Jak trojčata
Jen to jedno je trošku větší ![]()
Stani, to máš se Žofií stejný jako já s Radimem, v noci většinou spí těch 6-8 hodin (vlastně každou noc), ale dopoledne se dojídá po 2 hodinách a večer se krmíme 3 hodiny v kuse, musí si to nabrat do zásoby
Naučil se prostě usínat u prsa, jakmile mu ho vezmu, tak řve jak pavián.. Ale dívám se u toho na tv, tak to zvládáme ![]()
Angu, náš doktor byl šetrný, Radim si u toho prohlížel ordinaci a vůbec na něj nemačkali, takže nebrečel. A nemusíme dávat široký balení, má je prý v pořádku. Ale je fakt, že jakmile spí (většinou na zádech), tak má nohy jako by to široký balení měl, asi je mu to pohodlný
A když ho chovám, tak je taky jako žabička, už se těším na ergo ![]()
Evičko, tak to je super, že půjde Honzík domů
Třeba i Martínek bude potom klidnější, až bude mít brášku u sebe ![]()
Ostatní moc zdravím, nestíhám reagovat. Jen by mě zajímalo, co je s tou Rosinkou.. Dloooouho tu nebyla holka.. Snad to zvládá a neutekla do polí.. ![]()
Dneska jsem v Marks a Spencer koupila malému krásný jeansy. Sice stály 250 Kč, ale jsou na gumu a pro 6-9 měsíců, zatím je budeme ohrnovat, vydrží dlouho, ale abychom nechodili furt v teplácích
A stejně mi přijde, že i když má asi pořád po 60 cm, že mu některé oblečení 62-68 je už akorát nebo spíš lehce menší
Jak to číslujou, to teda nevím.. A máme krásný overálek 70, a je mu jen tak tak. Dala jsem ho do většího a dneska ho měl poprvé, a teda žádná sláva
Tak mě to teda pěkně štve ![]()
Angu náš malej si taky kníkl, ale jen když mu nožky roztáhla a zapérovala…přišlo mi to v pohodě, byla to chvilka. Při UZV ale neplakal, netlačila. Náš má kyčle v pořádku, takže široký balení nemusíme, vzhledem k občasné látce (na doma), ale vlastně bývá naširoko. Nožičkama moc hýbat nemůže, je fakt, že mi to někdy vadí, kvůlivá prdům. Ale není to nic hroznýho. Taky bych se přiklonila k tomu dávat mu to jen občas, ne furt, když by ti to vadilo.
Jo Evčo, taky gratuluju k dobrým zprávám o Honzíkovi.
O Rosince se dočtete na diskuzi maminky s dvojčaty nebo tak nějak v sekci Stejná situace, už jsem ji tam šmírovala. Naši asi nestíhá. Nedivím se s dvojčatama.
Btw. fotka od Ibri je úúúžasná, krásný děti!
Angu já bych to taky těžce nesla, jen si nemysli, dneska jsem prchla z ordinace, jaká jsem to hrdinka
a teď mi je to líto, beruška tam byla sama, už to neudělám, taky jsem se v ordinaci rozbrečela, a to bylo plno lidí, no histerka hadr
ale mě to bolí za ní u srdíčka, takhle malý mimi a takový trápení…
Teď si chrupe na gauči a strašně se vrtí a prdí a teď tam nebyl jen prdík, ale něco víc a už je vzhůru.. letím pá
Teda já jsem nějaká nenažraná......
pořád chodím a něco hledám.....a nejvíc mám chut na sladký
pak mají jít kila dolů ![]()
Teda melu blbosti, rozbrečela jsem se v čekárně ![]()
No vypadá to, že zase zabrala, potřebovala bych si umýt vlasy, tak snad to stihnu, zítra chceme vyrazit na nákup s taťkou, jen vezmem spodek od kočárku a nacvakneme autosedajdu, ať netrčím pořád doma
a to počasí mě strašně štve, jaká je zima, tak ráda bych chodila na procházky, ale v tomhle počasí a vichru se mi fakt nechce a v neděli snad má být jen 10 stupňů ![]()
Peti to já žravou už nemám, co nejsem těhu, ale váha stejně dolů nejde, jestli jsem za měsíc shodila kilo
nevím proč, prostě patřím do skupiny, nehubnu při kojení ![]()
No ono to zase tak rychle jak si myslíme asi dolů nejde ![]()
Malej napapanej,vykoupanej a za chvíli ho uložím ![]()
Tak hlásím, že nožky si natáhne stejně
Sice je má teď do ypsilon, ale natažené… Možná to neumím správně zabalit
Akorát nějak nemůže zabrat, snad mu to nevadí… Kdyžtak bysme to balili přes den…
Luci, já jsem neměla ani tak tendence prchnout, jako k němu skočit a utěšovat ho, možná jim ho i vyrvat
- kdybych se včas nezabrzdila, tak už jsem měla našlápnuto k takovému skoku, že bych možná povalila i doktora. Je takový malý a kulatý, tak by se možná chudák odkutálel někam do dáli… ![]()
My si mlsáme - užíváme si jahůdky ze zahrádky
Každý večer si děláme jahodový koktejl, dneska bylo hodně, tak jsem i pomačkala s cukrem a smetanou… Mňam mňam
Na hubnutí to zas tak moc není, ale mléko a smetana jdou na mlíčko…
![]()
Angu, a malej se Ti po jahodách neosype? Já se bojím, protože jednou osypanej byl, ale nevím, jestli po jahodách. Ale asi to zkusím protože trpím jako zvíře, kamkoli jedu, tak jsou stánky s jahodama ![]()
No jo Lucinko, vy jste vlastně byli u toho doktora.. No to bych taky nedala.. Ale hlavní je, že se malé uleví.. ![]()
Suvi, to jsem ráda, že Rosinka neutekla do těch polí
Díky ![]()
A váha? Ta se mi začala hýbat až teď, a to jím denně čokoládu, fakt žeru.. No třeba má malej větší spotřebu, mám dole 1,5 kg. Jsem zvědavá, jak to půjde dál, potřebuju tak 30 kg dolů ![]()
tak jsem ted seděla u postýlky a koukala na toho našeho broučka a až mám zase slzy v očích…on je tak dokonalej a sladkej a hlavně můj ![]()
Nikdy nepřestanu děkovat doktorům v Podolí,že nám k němu pomohli.....ještě že dnes jsou takové možnosti a jde to.....
Joooo asi hormony zase.............