duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
7.6.09 11:47

Peti já myslím, že má z každýho to nejlepší :lol: :lol: já to u nás říkám taky :wink: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.6.09 13:43

Titty, mně teď radila doktorka, kdybych měla pocit, že mám málo mléka, ať piju smetanu nebo Sunar - možná může být i jiné UM - že prý ne ať mě napadne to dát Samíkovi, ale mně klidně :lol: Taky doporučovala Gravimilk a plnotučné mléko…Tak můžeš zkusit, za to nic nedáš… A abych nebyla unavená, prý mi mají všichni pomáhat (to mi pomohli - hodili mi na hlídání psy a odsvištěli na dovču :lol: :lol: :lol:)

Peti, taky myslím - z každého něco. U nás je to s podobou pomalu každý týden jinak :lol: Podle toho, jak se zatváří… :wink:

Evi, Honzík vypadá fakt supr, ani bych mu nehádala, že je po náročné operaci… Je to borec! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
7.6.09 16:43

Tak jsme doma z venku.....
já jsem fotografie chtěla vložit,ale jsou malinké,tak proro takhle…
A jak se narodil,byl celý tatínek,ted jde do mě…a opravdu se to strašně mění.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
7.6.09 19:52

Holčiny díky,
Honzík vypadá fakt čupr, až se sama divím, jak se mění, pokaždé když tam přijedeme je jiný, hlavně rychle dohání Martínka, nestačin se divit, no není divu, když do něj perou už 55ml, na dávku, no snad to ustojí. Jak píšu my s manžou se nestačíme divit jak se mění, to ani naši, nebo tchánovci podle fotek říkají že nevypadá po operaci, tak on byl na resuscitačním, ted je zpet na JIPU, i postýlku už nemá vyhřívanou, ještě minulý víkend byl na resuscitačním nahatý , tak koukáme všichni.
Tak tříměsíční kolika, superm já už jsem fakt hotová :roll:
Jo a ještě dotaz jak se pozna rozestouplé břišní svalstvo, no a kýla je to hodně znát, já mám ten břuch hroznej zeoda směrem nahoru dobrý a najednou břuch, uprostřed jako mezera , no nevím ale vypadá to hrozně. Sestřička sice z gyndy říkala aniž by ten břuch viděla že jsoz to rozestouplé břiš. svaly, ale ptám se znova. :wink:

• Citovat
  • Upravit
14500
7.6.09 20:16

Ahoj holky, dneska byl náročný den.. Nechtělo se mi hnít doma s přítelem, tak jsem vyrazila do Prahy. Do Hornbachu a do Metropole na Zličín. V Hornbachu jsem koupila krásný obrázky z Medvídka Pů, tak už visí v pokojíčku a v Metropoli jsem si dala zmrzlinu :) Nic neměli, ale aspoň jsme si užili :) Jen jsem teď na odstřel.. Nebo spíš na to zalézt do postele. A čekáme návštěvu! Přítel má jednoho kamaráda, který vždycky řekne, že se staví, tak my jsme v pozoru a pak nic, dneska volal po 6. večer, že se staví, že vyjíždí z Brna. Tak se fakt těším :( Nejraději bych sebou plácla na gauč u TV, takhle to není možný. Tak asi půjdu spát.. Mě to fakt štve :( No, tak jsem si postěžovala..

Peti, řekla bych, že oči má po tátovi, ale jinak jde do Tebe :) Můj malý byl po porodu celý já a teď lidi říkají, že v něm vidí i tátu.. :)

No, zase nevím, na co reagovat, objevím se tu vždycky až večer a to jsem totáč vymaštěná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.6.09 20:21

Amber, tak se třeba nestaví a budeš se moct zhroutit u TV… :wink: Tys byla na Zličíně a nenavštíbila Burger Kinga? Takové škody… :roll: :lol: :lol: :lol:

Já se jdu taky zhroutit, ty naše mrňata mi dávají zabrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
7.6.09 20:24

Angu, nenavštívila, já nevěděla, že tam je, nikdy jsem to neměla :( to je teda škoda.. Budu tam muset mamku ještě někdy zatahnout :D No přeju si, aby se už nestavil, ale bohužel.. A to ještě neví, kdy odejít.. Ještě tu není, takže dřív jak před půlnocí neodejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
7.6.09 20:28

Holky, tak já jsem jasná.. Angu mě tak nalákala, že jsem si říkala, že se na toho burgera podívám alespoň na netu a píšu: „www.gugl…“ Takže to jdu raději dneska vypnout, nebo si snad ještě ublížím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.6.09 20:35

Čus, taky zdravím jen v poklusu. Přijde mi, že Matýsek skoro furt pláče…ještě jsem ho neměla snad na rukách, aby jen tak koukal a byl klidnej. Klidnej je jedině u toho kolotoče, tam když na něj mrknu, tak se směje. Dneska řval hrozně v kočáře, pak jsme objevili, že je pokakošenej a fest :wink: …chudák…

Evčo, jsem zvědavá, až bude Honzík doma, jakej budeš pozorovat rozdíl mezi dvojkama. A doufám, že bude hodnej a Martínek jak uvidí, jak je Honzin tichoučkej, tak bude taky potichu :-).

Nemluvte baby o jídle, já bych si tak dala tolik věcí! I ty jahody, já jsem ale posera, mě stačí vyrážka jakou máme :-).

Tak zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
7.6.09 20:48

Titty, tak jsem konečně dohnala tu kamarádku, poslala jsem Ti SZ

Suvi, vůbec se Ti s těma jahodama nedivím :D

Ali a Titty (a koho se to ještě týká), viděly jste tohle? http://www.ropid.cz/…193x748.html Já to dneska slyšela v radiu, nevím, kterých linek se to dotkne, tak uvidíme.. Sice jezdím všude autem, ale třeba zkusím i někdy bus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
8.6.09 07:17

Dobré ráno,
Titty: já se ptala kamarádky a ta mi doporučila Vinohrady, takže nic nového :)

Amber: díky za odkat :wink: Nám něco přišlo do shcránky, bude tu jezdit jen jeden bus, zdá se mi to přehlednější. Asi to s dětmi někdy taky zkusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
8.6.09 07:52

Dobré ráno …tak brzy jsem tu samozřejmě nedobrovolně, já bych spala, až bych brečela :lol:

Dočíst jsem vás stihla, ale reagovat na vše rozhodně nezvládnu…tak aspoň něco:
Režim jsme už chvíli měli báječný, ale teď Loli už asi třetí den spurtuje, takže kojím i v noci max po 3 hod, pak jí dám třeba ještě „předčasně“ do postýlky, jako se mi to povedlo dnes a při pokládání očička dokořán a usínat bez asistence prostě nebude, takže jsem si noční kojení tímto prodloužila na hodinu a půl. Ach jo, já dnes spala celkem asi 4 hod :(
No a ráno, když jsem si po kojení ve 4:30 ještě chtěla dospat, tak se v postýlce stále vrtěla, důvod jsem zjistila asi o hod později-pořád ublinkávala, nejspíš co zavrtění, to ublinknutí :roll: , každopádně overal mokrý až na záda :( . Občas uvažuji o Nutritonu, zkoušeli jste to některá? Mělo by to pomoci proti ublinkávání.

Evčo , to je fakt super, že se Honzíkovi tak báječně daří! Já na vás myslela už když jsem si tuhle diskuzi jen pročítala, bylo mi to děsně líto, ale teď už bude jenom líp!!

Peti , souhlasím s Lucinkou co se týče podoby :wink: I u nás je to taky tak, po porodu byla Laura děsně podobná Jakoubkovi, teď zas začíná prý vypadat tak jako já v jejím věku :D

Holky, už se vám zabarvují očička?

Stanusko , brrr, hned jsem měla husí kůži…já když řídím a jsem unavená-což je teď bohužel často, tak se fakt hlídám a sama sobě říkám, ať dávám pozor, ovšem je jasné, že nebezpečí číhá kdekoliv :cry:

Amber , taky teď nesnáším návštěvy, které nevědí kdy odejít, představa jak mi ukrajují z drahocenného času určeného pro spánek mě fakt rozčiluje. Já si hned vzpomněla na oslavu Laury u nás doma, bylo jí 14 dní a my pozvali rodinu a 4 nejbližší kamarádky, ať se příjdou podívat, udělala jsem občerstvení, máme výborná vína a říkala jsem si, že to proběhne rychle a pohodově..houby, já v 8 večer už slzy na kraji(začínali jsme v 1!), šestinedělí někteří vůbec nepochopili, takže to vzali jako bujarou oslavu…no někteří, vlastně tu „zbyla“jen Jakoubkova ségra s přítelem a jeho nevlastní ségra s manželem. A fakt už jsem musela naznačovat až trapně, že už toho mám dost…a oni, že by si dali ještě víno :oops: :evil: . Tak jsem už natvrdo řekla, že toho mám dost, tak se milostivě vypakovali. Nemluvě o tom, že od své tety dostala Laura jedny dupačky a čepičku v porodnici a k nám přišly s prázdnýma rukama, no podle mě trošku trapas, když má můj jediný(vlastní) brácha první dítě…třeba k svátku Lauře ani nepopřála :cry: Mě to tak štve, Jakoubek dělá pro rodinu první poslední, dárky jim kupuje až nadstandartní a tohle má za to :(
No, tak jsem si postěžovala, ale mě to fakt leží v žaludku, když je někdo lakomý a neomalený, což bohužel jeho ségra je, finanční tíseň opravdu nemají, svému příteli koupila k narozeninám zahradní traktůrek :oops: a nás když pozvou na návštěvu, tak nám nabízejí Mülera z litrovky :evil: …při tom dobře vědí, že pijeme jen dobrá vína nebo raději vůbec žádná.
Holky, mě to tak štve, ale začínám být na jeho sestru alergická, když se vidíme, tak neustále jen říká, co bych měla a neměla, no já si v duchu říkám, počkej ty kozo, však ti sklapne, až budeš mít kolotočem kolem domácnosti a mimina, pak si budeš moci všechny chytré rady aplikovat sama na sebe. Je jí 22 a vzděláním zdravotní sestra-to pro upřesnění.

No a teď raději zpět k jahodám a třešním :lol: …v malém množství budu rozhodně zkoušet-máme totiž na zahrádce 2 stromy a solidně velký záhon (no snad nám úplně nezarostl plevelem, už jsme tam nebyli více jak 14 dní :lol: )…a já obojí táááák miluju…

A 26.6. jsou v Praze Nine Inch Nails, já bych tak jela, ale asi mi to nedá a budu raději s Loli doma, nějak se ještě necítím nechat jí u babičky a vyzvednout si ji až pozdě v noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
8.6.09 08:18

Gabu , taky tě zdravím :D
S tou operací je to fakt svízelná situace, a nechápu, že se doktoři tváří, jako by matka kojence klidně mohla kdykoliv kamkoliv…u nás si to také nedovedu představit, Jakoubek má taktéž zodpovědné místo a ještě není nikdo, kdo by ho zastoupil, když je náhodou doma, tak se často musí do práce vzdáleně připojovat :( . No ale jak se říká, nějak se to vždycky musí udělat, tak držím palce, ať to vymyslíte co nejlíp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
8.6.09 08:45

Beetree, taky nesnáším takové návštěvy, co neumí včas odejít. Ale když to není vyloženě jen moje návštěva (a ty to většinou nedělají :) ), odcházím si prostě lehnout 8)
Amber: jak to vlastně včera dopadlo?

Mně se vstává čím dál hůř, a to spím docela dost :?
Teď chce psát zas Lucka, tak ji musím pustit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
8.6.09 09:10

Ahoj holky, jsem ráda, že nejsem sama, kdo prostě nesnáší návštěvy do noci.. :) Navíc máme v baráku papírový stěny - :,-(rokarton toho zvuku fakt moc nezastaví. No kámoš přijel ve 20:30 a vůbec mu to nebylo blbý, když ví, že máme dítě. Já už významně zívala, jak dorazil. Standardně se se mnou nebavil, jenom s přítelem, takže jsem cca ve 22:00 zalezla nahoru. No a pak slyším hlasitý hovor, smích a rány! On je ten kamarád tak trošku zvláštní, strašil nám kočku a mlátil do kočičího šplhadla, z toho ty šílený rány. Držela jsem se, abych na ně nevyběhla. Že neměl rozum on, ale přítel? No už jsem měla nakročeno a chystala jsem se spustit, že nemají rozum, že tu spí dítě, že asi neví, kolik je hodin, jestli nejde zítra do práce.. a najednou bylo ticho a on odešel sám. Ale nasr.. jsem ještě teď.. A příteli jsem to teda vytmavila pořádně. A řekla jsem, že tady toho dementa už nechci, ať s ním jde příště do hospody.

Jinak Bee, segra přítele taky našemu malému nic nedala, vůbec nic. Je to teta, ale.. A jeho rodiče? Včera zase volali, že u nich jsou třešně a jahody, aby se přítel stavil. Tak jsem se namíchla a řekla, ať si je strčí do pr.., že si je raději koupím, když se nemůžou stavit oni za malým. Mají to k nám 10 km a auto mají taky. Tak mě to mrzí..

Jak jsem včera koupila ty disneyho obrázky do pokojíčku, malý to ráno viděl a smál se na to :)

Jinak mě štve, že mi moje mamka říká, že jsem důležitá, co mám dítě. Jenže my jedeme v obchodě, ona chce vozit kočár, jede s tím jak s nákupním vozíkem, nekouká na lidi a prostě důležitě jede a čeká, že jí každý uskočí. Jenže to mě vadí, není to přece o tom, aby jí každý uhybal, ale aby se ona vyhla. Takže jí buzeruju, aby dávala pozor, a hned jsem důležitá. Já totiž nemám ráda, když jsou takový ty maminky, co si myslí, že se z nich každý po:,–(í na zadek a dá jim přednost, přece to dítě a kočár nedává žádná privilegia.. Já naopak ještě poděkuju, když mi někdo pochválí dítě a usměju se, než abych se tvářila namyšleně.. No jo, lidi jsou různý, ale poslouchat, jak jsem důležitá mě teda taky se..

Tak jsem si přečetla svůj příspěvek a usoudila jsem, že jsem vlastně totálně nasr.. :D Ne, to zase ne, ale mrzí to. Ale jsem doma s malým, tady mě nikdo neotravuje, tak máme klid a jsme spokojení :) Dneska nás čeká doktorka, vážení a měření, tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí