Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud se cítíš na sex tak můžeš celé těhotenství
mimčo je „uzavřené“ v děloze a nic mu nehrozí ![]()
Mě je teda tak strašně špatně pořád, že můj chlap je chudák
Teda zatím
@Luli84 já se taky celý den valim doma, buď spim nebo jsem v polospanku. Lehce me začaly bolet prsa, ale ta unava
Můj muž je taky chudák, my máme sex zakazany a vypada to ze az do konce 3 mesice..Na zacatku jsem spinila a v tom prvnim neuspesnym tehu jsem mela i hematom..
@DaMaThe a proc jsi se nevydala na pohotovost? Kolik dni mas spozdeni? Treba to nic nebylo a mimi je tam kde ma byt..
Ahoj ja se tez pridavam. Dnes jsem objevila // na testu. Ale MS má dorazit az 5.5. tak snad to dobre dopadne. Mam dlouhe cykly 35 dni tak proto uz je zřetelné z testu těhotenství. Doma máme téměř 2 letou holčičku tak se těšíme na sourozence ![]()
@Kleofasek
Děkuji
jsem ráda, že to vyšlo… A tobě taky gratuluju k //.
@jaajunkaa No nechávám to tak nějak na přírodě - říkám si, když se má udržet, tak se udrží. Samozřejmě kdyby krvácení sílilo nebo mi začalo být špatně, tak vyrazíme. Muž je ze mě také na nervy, ten by jel hned
Já mám MS dost nepravidelnou a cykly až 40 dní, tak těžko říct jaké je zpoždění, poslední MS 17/3.
@jaajunkaa Taky nemůžeme mít sex, jednak po něm špiním a jednak mě při orgasmu chytají strašně křeče do podbříšku.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj ja se tez pridavam. Dnes jsem objevila // na testu. Ale MS má dorazit az 5.5. tak snad to dobre dopadne. Mam dlouhe cykly 35 dni tak proto uz je zřetelné z testu těhotenství. Doma máme téměř 2 letou holčičku tak se těšíme na sourozence
Gratuluji!!! ![]()
Holky kdy jit k dr kdyz jsem dnes na testu objevila //.
Anonymní (bohužel těhu chceme oznámit až budeme mít za sebou 12týdnů tak se omlouvám - chodí sem dost kamarádek)
@Anonymní píše:
Holky kdy jit k dr kdyz jsem dnes na testu objevila //.
Anonymní (bohužel těhu chceme oznámit až budeme mít za sebou 12týdnů tak se omlouvám - chodí sem dost kamarádek)
Za 2 - 3 t od vynechané MS, tak mi to říkala sestřička, ale kdyžtak si zavolej ke své Dr. a ona ti řekne
A gratuluji ke // ![]()