Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky kdy jit k dr kdyz jsem dnes na testu objevila //.
Anonymní (bohužel těhu chceme oznámit až budeme mít za sebou 12týdnů tak se omlouvám - chodí sem dost kamarádek)
Mě objednali až bych měla být v 8. týdnu, teď ale vzhledem ke krvácení se tam pokusím nacpat o týden dřív, abychom věděli, jak se věci mají. Myslím, že nemá smysl tam nějak chvátat. Já nemít problémy, tak návštěvu doktora klidně odložím až třeba na 10. týden. Generace našich matek chodily až po druhé vynechané menstruaci a aspoň se nestresovaly jako my teď… ![]()
Já si tam v pondělí zavolám a uvidím kdy mi řekne abych přišla.
Ahoj holky, myslíte, že je vše v pořádku, když nemám žádné těhu příznaky? Máte to také nějaká?
@Verifikation určitě bude vše v pořádku..mám kamarádku které taky nic nebylo..Mě na začátku taky nic nebylo a teď mě trochu zlobí žaludek na vodě a únava, začaly mě bolet prsa, ale to zase ustává…
@Verifikation Určitě je to v pořádku. Já měla jen bolest prsou, ale i to už přestalo. Teď jen veliká únava, prospala jsem prakticky celý víkend
ale to nemusí s těhu vůbec souviset ![]()
@DaMaThe díky
jsem podobnej případ jako Barunka a jaajunka…2× ZT, blbá BI…takže jsem pokakaná až za ušima
„Knedlíček“ je dobrý. Přemejšlela jsem, jak mu budem řikat. Dík ![]()
@Izzz koukám, že jsi také užívala femibion
začala jsem ho brát první den MS a 25-tý den jsem měla ovulaci jak nikdy a další MS už nedorazila ![]()
Jinak gratuluji ![]()
@Verifikation někdo nemá vůbec žádné příznaky. Ale to neznamená, že se neobjeví třeba později
Buď ráda, že ti nic není
Já mám tak ukrutné bolesti zad, že ani na z té nejhorší práce mě tak nikdy nebolely. A už mi začíná být i šoufels. Dneska sem byla venku s malou a hledala sem místečko, kde bych se mohla vyzvracet. Jenže všude bylo plno rybářů, tak sem zhluboka dýchala a dýchala, až to naštěstí přešlo ![]()
Fakt není moc o co stát ![]()
A kdy máš první UZ? Už jsi byla na krvi?
Dekuji