Duben 2013 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.4.13 11:33
@Toxocara píše:
Za 2 - 3 t od vynechané MS, tak mi to říkala sestřička, ale kdyžtak si zavolej ke své Dr. a ona ti řekne ;) A gratuluji ke // :kytka:

Dekuji :-D

• Citovat
  • Upravit
DaMaThe
28.4.13 11:47
@Anonymní píše:
Holky kdy jit k dr kdyz jsem dnes na testu objevila //.
Anonymní (bohužel těhu chceme oznámit až budeme mít za sebou 12týdnů tak se omlouvám - chodí sem dost kamarádek)

Mě objednali až bych měla být v 8. týdnu, teď ale vzhledem ke krvácení se tam pokusím nacpat o týden dřív, abychom věděli, jak se věci mají. Myslím, že nemá smysl tam nějak chvátat. Já nemít problémy, tak návštěvu doktora klidně odložím až třeba na 10. týden. Generace našich matek chodily až po druhé vynechané menstruaci a aspoň se nestresovaly jako my teď… :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.13 15:01

Já si tam v pondělí zavolám a uvidím kdy mi řekne abych přišla.

• Citovat
  • Upravit
555
28.4.13 17:08

Ahoj holky, myslíte, že je vše v pořádku, když nemám žádné těhu příznaky? Máte to také nějaká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
28.4.13 17:18

@Verifikation určitě bude vše v pořádku..mám kamarádku které taky nic nebylo..Mě na začátku taky nic nebylo a teď mě trochu zlobí žaludek na vodě a únava, začaly mě bolet prsa, ale to zase ustává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.4.13 17:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
28.4.13 17:36

@Izzz :mavam: :hug: vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
28.4.13 19:21

@Verifikation Určitě je to v pořádku. Já měla jen bolest prsou, ale i to už přestalo. Teď jen veliká únava, prospala jsem prakticky celý víkend :oops: ale to nemusí s těhu vůbec souviset :?

• Citovat
  • Upravit
DaMaThe
28.4.13 19:22

@Izzz Ať se „Knedlíčkovi“ daří! :D

• Citovat
  • Upravit
16906
28.4.13 19:47

@DaMaThe díky :) jsem podobnej případ jako Barunka a jaajunka…2× ZT, blbá BI…takže jsem pokakaná až za ušima :) „Knedlíček“ je dobrý. Přemejšlela jsem, jak mu budem řikat. Dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
28.4.13 19:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
28.4.13 21:31

@Izzz koukám, že jsi také užívala femibion ;) začala jsem ho brát první den MS a 25-tý den jsem měla ovulaci jak nikdy a další MS už nedorazila ;)
Jinak gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
29.4.13 16:50

@Verifikation někdo nemá vůbec žádné příznaky. Ale to neznamená, že se neobjeví třeba později ;) Buď ráda, že ti nic není :mrgreen: Já mám tak ukrutné bolesti zad, že ani na z té nejhorší práce mě tak nikdy nebolely. A už mi začíná být i šoufels. Dneska sem byla venku s malou a hledala sem místečko, kde bych se mohla vyzvracet. Jenže všude bylo plno rybářů, tak sem zhluboka dýchala a dýchala, až to naštěstí přešlo :roll:
Fakt není moc o co stát :D
A kdy máš první UZ? Už jsi byla na krvi?

• Citovat
  • Upravit
Twitter
29.4.13 16:51
@Izzz píše:
@DaMaThe díky :) jsem podobnej případ jako Barunka a jaajunka…2× ZT, blbá BI…takže jsem pokakaná až za ušima :) „Knedlíček“ je dobrý. Přemejšlela jsem, jak mu budem řikat. Dík :palec:

Tak já podobně :mrgreen: mimiděložní, ZT a špatná BI :mrgreen:
No a druhý prcek na cestě :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
29.4.13 16:52

Anonymní jsem hrozně zvědavá, kdo jsi :oops: :mrgreen: Známe se? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky