Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kleofasek snazime se o prvni a doufam, ze toto uz dotahnem do konce. ![]()
@jaajunkaa já jsem měla ZT jen jednou a byla jsem z toho strašně nešťastná
Tak snad už to bude v pořádku. A co to znamená, že je to přilehlé ke stěně nebo jak jsi to tam psala?
@Kleofasek taky nevim..Ale dr rikala at se nestrachuji a ze nema tak dobry ultrazvuk. Takze uvidime pristi tyden
@Kleofasek píše:
@Verifikation vy nechodíte do CAR na krev? To jsou mi ale věciAle kontrolu máme stejně
Jdu taky v pátek
![]()
No jo, nechodíme… tak uvidím, co mi řekne v pátek
tak pak si napíšeme, jak dopadla kontrola… já se snad dozvím, zda jsou tam dvě nebo jedno ![]()
Ahoj holky, přeju hezký sváteční den.
@jaajunkaa moc držím palce, ať na další kontrole je vše v pořádku a vidíš
já jdu za týden a už se bojim jak malý dítě. Budu 6+0 takže vím, že nebude
, ale alespoň budu vědět, že je na správném místě…snad ![]()
@Barunka88 Ahojky, taky přeji hezký sváteční den a neboj, vše bude jak má být a třeba už i to
bude ![]()
Ahoj holky tak ja byla na Ko v pondeli a nebylo nic jeste videt takze mam jit za 14 dni a dnad uz budeme mit neco videt. Srdicko taky asi jeste nebude protoze to budu teprve 5+6tt ale snad uvidim zda je tam jedno nebo dve a zda jsou na spravnem miste. Musela jsem jit takhle brzy protoze mne prepadl nejaky zanet ktery strasne svedi tak snad to prckovi nic neudela
.
@Anonymní píše:
Ahoj holky tak ja byla na Ko v pondeli a nebylo nic jeste videt takze mam jit za 14 dni a dnad uz budeme mit neco videt. Srdicko taky asi jeste nebude protoze to budu teprve 5+6tt ale snad uvidim zda je tam jedno nebo dve a zda jsou na spravnem miste. Musela jsem jit takhle brzy protoze mne prepadl nejaky zanet ktery strasne svedi tak snad to prckovi nic neudela.
Neboj prckovi zánět nic neudělá a příště už ho určitě uvidíš
A je tam kde má nebo jsou tam kde mají
![]()
Ahoj holky, já byla 30.4. na pohotovosti, poté, co jsem v metru zachraňovala slečnu s epileptickým záchvatem jsem zase začala krvácet
Byli tam na mě dost nepříjemní, ale hlavně výsledek nic moc - černá tečka bez srdeční akce, podle doktora je těhu mladší než by mělo být dle MS. Tak nevím co si myslet, mám sice dlouhé cykly, ale že by bylo až tak opožděné??? Ani mi nedal žádné léky nebo doporučení, vlastně jsem se nic nedozvěděla ![]()
@Kleofasek píše:to je možné. Ano, v roce 2011 jsem měla 2 nezdařené těhu. Ale co mě zdrblo bylo tenkrát to ZT asi nějak v září. Já si tě ale podle nicku nepamatuju
![]()
No jo, dneska nevím, kam bych ty děti už dalaMáme byt 1+1
Já jsem tehdy nediskutovala, jenom jsem diskuzi sledovala. Tehdy jsem poprvé vysadila antikoncepci a viděla jsem, že mé cykly jsou dost divné, tak už jsem se začala rozhlížet co případně s tím ![]()
Teda byt malinký, aspoň snad na metry je to dostačující - my máme 3+1 a stejně bych musela hodně přemýšlet, jak tam ty věci pro dítě nacpat
natož caparty dva! ![]()
@Toxocara píše:
Neboj prckovi zánět nic neudělá a příště už ho určitě uvidíšA je tam kde má nebo jsou tam kde mají
![]()
Dekuju moc
snad to dobre dopadne.
@DaMaThe byt se prodává. je tedy v nabídce k prodeji v real. kanceláři. A v úterý sem přijde první zájemce, tak uvidíme
Budem si kupovat domeček ![]()
Poslouchej, já mám taky mladší těhotenství. Vlastně ani nevím o jak moc. Ale dělá to skoro týden. Takže zatím neplaš. A ještě pokud máš dlouhé cykly, tak to je vcelku dost reálné, že ovulace byla pozdě.
Léky nepotřebuješ, aspoň myslím. A kdy tě pozval na další kontrolu?
Vem si, že já jsme byla na první kontrole v 4+4tt a na UZ neviděli v děloze vůbec nic. A za 3 dny už tam byl váček i se žloutkovým váčkem. To se může objevit do pár dnů.
Ahoj, mě taky nebylo nejdřív vidět na utz skoro nic, a pak najednou když jsem byla už 6+2tt, tak bylo vidět i srdíčko
a vše že je jak má být, už jsem si i týden poležela v nemocnici, kvůli jaterním testům, takže za pár dní už bude vidět víc uvidíš
no a ted bych měla být podle utz 7+3tt, ale v po 6.5.to budu vědět presněji
,v nemocnici jim totiž vycházeli dva rozdílné termíny
![]()
Ahoj holky, prave sedim u doktorky v cekarne a cekam.. na potvrzeni tehu
mela bych byt podle ms 6+2…to cekani je boj