Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@estrellita bezvadnýýý. Jasně, že to klapne, to už jsou dálnice ![]()
@Barunka88 děkuju
)) já mám takovou radost…nemůžu ani nic dělat, sedím, čumím a usmívám se jak prdlá
![]()
@estrellita u mě se nějak těhu radost nekoná, ale to viz. muj podpis. Spíš mám strach.. chtěla bych se taky radovat, ale nejde to
už aby bylo po kontrole
@Kleofasek píše:
@Verifikationtak co kontrola? No jsem napnutá, jestli čekáte dvočata nebo jedno
Ahoj, tak dneska jsem po kontrole… tak čekáme jedno miminko.. jsem 6+0 a už nám tluče srdíčko, měří 3,6 mm ![]()
Holky já jsem tááááák šťastná a pořád tomu ještě nemůžu uvěřit, že na Vánoce budeme mít takový dáreček… vymodlenej..
@estrellita
Podle doktorky 27.12.
tak to opravdu bude dáreček…
Tobě gratuluji k //
@Barunka88 píše:
@Verifikation moc gratuluji.. atak brzo, moc pěkné
Děkuji, taky jsem si říkala, že ještě nic nebude vidět, ale krásně tam tlouklo ![]()
@Verifikation Ty jsi byla, ale na umělým ne? Tak ono ve skutečnosti to embryjko je možná trošku starší, tak proto už máte srdíčko
Tak to je moc super, jen a´t prcek roste ![]()
@Toxocara
Jo, na KETu a vkládali pětidenní, tzn. že jsem 6+5… takže máš asi pravdu ![]()
Děkuju holky za přivítání.
Snad bude vše v pořádku. Dneska jsem se teda odhodlala a přichystala jsem pro rodinu překvápko. Doteď jsme si totiž to tajemství nechávali pro sebe. Tak jsem vytiskla jakože „poukázky na vnouče“ pro moje a manželovy rodiče, koupili jsme šáňo a pidi botičky, všechno jsme to vyskládali před rodinu a… no hlavně naši z toho byli celí mimo (jejich první takový dáreček), slzičky kapaly, slivovice tekla proudem
(já jsem samozřejmě připíjela džusem) No parádní den mi teď trošku zkazilo malé špinění (doktorka mi dělala stěr a říkala, že to může přijít, ale přece jen
) Hezký večer!