Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kleofasek teprve jdu na první KO, to srdíčko ještě nebude nejspíše
@jaajunkaa já je taky brala - prednison. Ale jen do 16tt. No a teď neberu nic. Asi ta alergie nebyla zas tak veliká.
Tak snad to nebudeš muset užívat, je to svinstvo ![]()
@Barunka88 a kolikátý týden budeš, když půjdeš na kontrolu?
@Kleofasek já beru metypred, je šetrnější oproti prednisonu, ale i tak..Ale na druhou stranu, děkuji za ně..Beru je už od února a brát budu do asi do 16tt a zítra se dozvim zda budou potřeba i imunoglobulíny nebo ne…Jinak mě všechny ostatní protilátky včetně proti spermiím vyšli negativní..
Ahoj holky, vsem vam gratuluji k tehotenstvi ![]()
Ke konci dubna mi vysly na tehu testu //,u dr jsem jeste nebyla, budu se objednavat pristi tyden. Jinak doma mam uz temer trileteho klucika, ktery se tesi na"bjášku"
tak uvidime, jestli ho mile prekvapim ![]()
@NikOlinek Já naštěstí nezvracím, ani mi zatím není tak moc zle, že by mi na zvracení bylo. Ale mám pocit, že kdybych si dala třeba čokoládu, bylo by zle. A to já vždycky snědla klidně tabulku čokolády na posezení. Momentálně můžu jen zeleninu, kyselá a lehce pikantní jídla. Při pomyšlení na kořeněné maso mi taky není nejlíp. A to jsem si myslela, že se mi tohle vyhne.
Přítelovi rodiče byli nadšení. Jeho maminka se rozbrečela štěstím.
Bude to jejich první vnouče. Kdyby to bylo 5. vnouče, asi by to taky přešli bez povšimnutí. Mým rodičům to řekneme teď o víkendu. Ti už na takovou zprávu čekají leta.
Ani neví, že jsem loni vysadila antiko.
Ale ostatním to řekneme až třeba po 10. týdnu.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Já jsem měla poslední měsíčky 9.4. a minulou středu mi už vyšel pozitivní test, v pátek jsem byla u doktora, ale zatím tam nic na uz vidět nebylo. včera jsem to měla dostat a nic, je mi tak nějak divně a hlavně mě bolí prsa, na další kontolu mám jít v pátek, tak doufám, že na uz bude už něco vidět ![]()
@Market30 Ahoj, blahopřeji k těhu. V pátek už by to mohlo být vidět. Já měla PM 27.3. a na UZ 25.4. už byla hezky vidět dutinka. ![]()
@NikOlinek Tak takové hrozné nevolnosti ti teda nezávidím. Snad to brzy přejde
! Bydlíme teď s manželem v bytečku, ale stavíme domek, jsme teprve v začátku, bydlet budeme asi tak za rok
Drž se ![]()
@jaajunkaa no já jsem ty kortikoidy brala 6 měsíců
taky sem vypadala jak meloun
Ale asi nám to pomohlo k Adélce ![]()
Teď jsme otěhotněli přirozeně a nebylo potřeba nic ![]()
Ahoj holky, právě jsem se vrátila ze školy, odevzdala jsem práci a je to taková úleva
Teď se budu soustředit na „důležité“ věci jako např. výběr dovolené
a možná i těhu, pokud teda bude zítra vše v pořádku. No jsem zvědavá, jak s tím to krvácení zahýbalo… Dnes po dlouhé době mám na něco chuť, koupila jsem si pizzu a sním jí jak prasátko sama ![]()
@Kleofasek budu začínat 7. týden, tedy 6+1
jinak já beru taky Prednison a jsem po něm pěkná kulička, ale co bychom pro ty prcky neudělali, že.
@Barunka88 píše:
@Kleofasek budu začínat 7. týden, tedy 6+1jinak já beru taky Prednison a jsem po něm pěkná kulička, ale co bychom pro ty prcky neudělali, že.
já jsem měla v 6+1 srdíčko u obou dětí
Tak třeba už budetet mít i vy
A když ne, tak bude během pár dnů ![]()
@DaMaThe dobrou chuť ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím opětz
Byla jsem celej týden u kamošky, tak na net nebylo moc času
než jsem dočetla všechny příspěvky, tak mi to taky chvilku zabralo, jste se teda rozjeli
v úterý jdu na ko, tak začínám být trochu nervozní co tam bude nebo nebude- na poseldní ko nebylo nic vidět, jen zvýšená sliznice, je mi blbě jak psovi, nesnesu uzeniny, jak to jenom citím, tak mi je na
pořád se mi motá hlava, protože mám taky nízkej tlak a ještě se do toho na začátku června máme stěhovat, je toho teď nějak moc…včera jsem po týdnu dojela domů a dneska jsem akorát odvedla malýho do školky a celej den prospala
jinak gratuluju všem novým těhulkám
![]()
Ahoj holky
teda vy jste toho zase prožvanily ![]()
Tak já dnes první kontrolu a jsem v 7-mém týdnu, srdíčko už bouchá a prý jetam zatím jedno ![]()
No a trochu mě vyděsil tím, že prý mám jeden vaječník moc vysoko a jestli mě to nebolí?
co vím já, mě teď bolí všechno
tak snad to nebude nic vážného… Další ko 16.5. ![]()