Duben 2013 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6653
6.5.13 14:47

@Kleofasek teprve jdu na první KO, to srdíčko ještě nebude nejspíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.5.13 15:09

@jaajunkaa já je taky brala - prednison. Ale jen do 16tt. No a teď neberu nic. Asi ta alergie nebyla zas tak veliká.
Tak snad to nebudeš muset užívat, je to svinstvo :poblion:
@Barunka88 a kolikátý týden budeš, když půjdeš na kontrolu?

• Citovat
  • Upravit
3417
6.5.13 15:14

@Kleofasek já beru metypred, je šetrnější oproti prednisonu, ale i tak..Ale na druhou stranu, děkuji za ně..Beru je už od února a brát budu do asi do 16tt a zítra se dozvim zda budou potřeba i imunoglobulíny nebo ne…Jinak mě všechny ostatní protilátky včetně proti spermiím vyšli negativní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.13 15:18

Ahoj holky, vsem vam gratuluji k tehotenstvi :-)
Ke konci dubna mi vysly na tehu testu //,u dr jsem jeste nebyla, budu se objednavat pristi tyden. Jinak doma mam uz temer trileteho klucika, ktery se tesi na"bjášku" :-)) tak uvidime, jestli ho mile prekvapim :-))

• Citovat
  • Upravit
726
6.5.13 15:57

@NikOlinek Já naštěstí nezvracím, ani mi zatím není tak moc zle, že by mi na zvracení bylo. Ale mám pocit, že kdybych si dala třeba čokoládu, bylo by zle. A to já vždycky snědla klidně tabulku čokolády na posezení. Momentálně můžu jen zeleninu, kyselá a lehce pikantní jídla. Při pomyšlení na kořeněné maso mi taky není nejlíp. A to jsem si myslela, že se mi tohle vyhne. :( Přítelovi rodiče byli nadšení. Jeho maminka se rozbrečela štěstím. :lol: Bude to jejich první vnouče. Kdyby to bylo 5. vnouče, asi by to taky přešli bez povšimnutí. Mým rodičům to řekneme teď o víkendu. Ti už na takovou zprávu čekají leta. :lol: Ani neví, že jsem loni vysadila antiko. :mrgreen: Ale ostatním to řekneme až třeba po 10. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
6.5.13 16:11

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Já jsem měla poslední měsíčky 9.4. a minulou středu mi už vyšel pozitivní test, v pátek jsem byla u doktora, ale zatím tam nic na uz vidět nebylo. včera jsem to měla dostat a nic, je mi tak nějak divně a hlavně mě bolí prsa, na další kontolu mám jít v pátek, tak doufám, že na uz bude už něco vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
6.5.13 16:20

@Market30 Ahoj, blahopřeji k těhu. V pátek už by to mohlo být vidět. Já měla PM 27.3. a na UZ 25.4. už byla hezky vidět dutinka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.13 16:33

@NikOlinek Tak takové hrozné nevolnosti ti teda nezávidím. Snad to brzy přejde :kytka:! Bydlíme teď s manželem v bytečku, ale stavíme domek, jsme teprve v začátku, bydlet budeme asi tak za rok :roll: Drž se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.5.13 17:11

@jaajunkaa no já jsem ty kortikoidy brala 6 měsíců :cert: taky sem vypadala jak meloun :zed: Ale asi nám to pomohlo k Adélce :dance:
Teď jsme otěhotněli přirozeně a nebylo potřeba nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
DaMaThe
6.5.13 17:35

Ahoj holky, právě jsem se vrátila ze školy, odevzdala jsem práci a je to taková úleva :dance: Teď se budu soustředit na „důležité“ věci jako např. výběr dovolené :D a možná i těhu, pokud teda bude zítra vše v pořádku. No jsem zvědavá, jak s tím to krvácení zahýbalo… Dnes po dlouhé době mám na něco chuť, koupila jsem si pizzu a sním jí jak prasátko sama :oops:

• Citovat
  • Upravit
6653
6.5.13 18:40

@Kleofasek budu začínat 7. týden, tedy 6+1 :palec: jinak já beru taky Prednison a jsem po něm pěkná kulička, ale co bychom pro ty prcky neudělali, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
6.5.13 18:41

@DaMaThe zítra budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.5.13 19:23
@Barunka88 píše:
@Kleofasek budu začínat 7. týden, tedy 6+1 :palec: jinak já beru taky Prednison a jsem po něm pěkná kulička, ale co bychom pro ty prcky neudělali, že.

já jsem měla v 6+1 srdíčko u obou dětí :) Tak třeba už budetet mít i vy :kytka: A když ne, tak bude během pár dnů :pankac:
@DaMaThe dobrou chuť :D

• Citovat
  • Upravit
257
6.5.13 20:12

Ahoj holky, tak se hlásím opětz :-) Byla jsem celej týden u kamošky, tak na net nebylo moc času :D než jsem dočetla všechny příspěvky, tak mi to taky chvilku zabralo, jste se teda rozjeli :D :D v úterý jdu na ko, tak začínám být trochu nervozní co tam bude nebo nebude- na poseldní ko nebylo nic vidět, jen zvýšená sliznice, je mi blbě jak psovi, nesnesu uzeniny, jak to jenom citím, tak mi je na :poblion: :D pořád se mi motá hlava, protože mám taky nízkej tlak a ještě se do toho na začátku června máme stěhovat, je toho teď nějak moc…včera jsem po týdnu dojela domů a dneska jsem akorát odvedla malýho do školky a celej den prospala :D :D jinak gratuluju všem novým těhulkám :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
6.5.13 20:50

Ahoj holky :kytka: teda vy jste toho zase prožvanily :lol:
Tak já dnes první kontrolu a jsem v 7-mém týdnu, srdíčko už bouchá a prý jetam zatím jedno :mrgreen:
No a trochu mě vyděsil tím, že prý mám jeden vaječník moc vysoko a jestli mě to nebolí? :nevim: co vím já, mě teď bolí všechno :lol: tak snad to nebude nic vážného… Další ko 16.5. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí