Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata, vrátila jsem se z gynekologie s těmi nejlepšími zprávami. Embryo má 6,8 mm a je dle MS 7+2, podle velikosti 6+4 a všechno je v naprostém pořádku. Sedí kde má a byla vidět i srdeční akce. Paní doktorka byla velice milá, i jsme si dobře popovídaly a zhodnotila to, že jsem „krásně těhotná“
Dokonce mám už i průkazku
Chtěla mi vypsat hned neschopenku (pracuji v rizikovém prostředí), ale já nechtěla. Na další kontrolu jdu až za měsíc. Večer to vybalím na muže, snad ho netrefí šlak… ![]()
@DaMaThe Moooc gratulujiii
To jsi vydržela manželovi neříct tak dlouho???
To jsi dobrá teda ![]()
@DaMaThe gratuluju..já mu naprasila hned prvniho ducha..jsem to proste nevydrzela..:D
@DaMaThe Obrovská gratulace!
Dneska to vypadá, že budeš mít happy day
![]()
@DaMaThe
Gratuluji
taky už chci tu knížku, které se říká průkazka ![]()
@petulíína On to věděl, jen jsme netušili, jak to dopadne skrze to krvácení, radši jsme počítali i s tím, že bude něco špatně.
@Lucy88 @zuzutrnečka @Barunka88 Holky děkuju moc! O to je dnešek lepší, že mi mimořádně není zle, takže jsem se mohla vrhnout i na pečení drobenkového koláče ![]()
@Luli84 Na průkazce je vyfocené mimino v dupačkách, které jsem měla jako malá před 27 lety
to mi přišlo dost vtipné ![]()
@NikOlinek Já to jídlo ani omezovat nechci, ale žaludek mě k tomu nutí.
Já mám piercing v pupíku. Vím, že je lepší ho co nejdřív vytáhnout, protože pak se ten vpich často rozjede v nepěknou jizvu, ale nějak se ho zatím nedokážu vzdát. To břicho je bez něj hrozně prázdný. Mám ho už 14 let.
@DaMaThe Moc ti blahopřeji.
Už se těším na ČT a zároveň mám trochu strach, aby bylo na UZ všecko v pořádku. A teda ty dupačky na průkazce jsou dobrá haluz.
To je znamení, že všecko bude naprosto v pořádku. ![]()
@Telny @jaajunkaa @Lucietta Holky děkuju a brzy se těším na přinejmenším stejně tak dobré zprávy od vás!
@DaMaThe jéé tys nečetla můj příspěvek?
Já jsem dneska 8+3…
nám krásně bije…i průkazku už máme ![]()
no jo. Je to smutné, manžela to taky mrzí. Ale když nemají zájem, tak já se jich prosit nemíním. Ale mám na k nim za to teda uplně negativní postoj