Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Barunka88 Poslední MS 17.3., ale kdy ovulace netuším bo mi nějak unikla
Ke své doktorce jdu příští úterý, to už se konečně rozhodne. Spíš mě hodně rozhodil přístup na té pohotovosti, dr. pravil, že mi nebude nic dávat na podporu těhu, že by to jen oddálilo vypuzení plodového vejce v případě, že je to embryo poškozené ![]()
@Kleofasek Jé domek, to máte super, to závidím, samozřejmě v dobrém. Na té pohotovosti říkali, že srdíčko by se mělo objevit za 3-4 dny, takže na kontrole v úterý už snad bude jasno. Hlavně už s mužem chceme vědět na čem jsme, hlavně jak pracuji v rizikovém prostředí, bude možná potřeba upravit režim v práci. Nejradši bych to ještě nějakou dobu neříkala nikomu, zvlášť když mám ty komplikace… Kdy jste to oznámily vy?
@DaMaThe tak moc držím palce! Ten přístup je děsnej, myslím, že všude skoro dávaj Utrogestan, kde že jsi to byla? Jina u mne to nikdo neví, jen partner, chci to tajit alespoň do 12tt. ALe to nevim zda projde ![]()
To jsou někde „doktoři“
nevěš hlavu, mysli pozitivně, jistě to bude dobrý
mě nebylo docela dlouho nic vidět, až v 6+2tt, takže ještě není nic ztracené
a navíc podle hcg z krve-test dělali v Praze, mi do telefonu ke konci pátého týdne! řekli, že nejsem těhotná!!! a za dva dny v nemocnici najednou krásná hladina hcg-jak řekla doktorka
ale tu hodnotu mi neřekla, jen po dalším odběru, že to krásně stoupá
, jinak já měla poslední ms pár dní před tebou, a jak už jsem psala, tak docela dlouho nebylo pořádně nic vidět a najednou zase všecko, takže hlavu vzhůru, bude to určitě dobrý!
![]()
@soulfly1 píše:
Ahoj, mě taky nebylo nejdřív vidět na utz skoro nic, a pak najednou když jsem byla už 6+2tt, tak bylo vidět i srdíčkoa vše že je jak má být, už jsem si i týden poležela v nemocnici, kvůli jaterním testům, takže za pár dní už bude vidět víc uvidíš
no a ted bych měla být podle utz 7+3tt, ale v po 6.5.to budu vědět presněji
,v nemocnici jim totiž vycházeli dva rozdílné termíny
![]()
co máš s jaterníma testama? Jak to? ![]()
@DaMaThe občas natrefíš na nějakého blba, co nemá dobrý den a potřebuje si to vybít na pacientovi ![]()
Těhotenství jsem oznámila hned, protože mě hnali na operaci, že je to mimoděložní
Takže to rodina věděla, že jdu pod nůž. A když mi volali, tak sem to pak nemlžila, že to je to nakonec v pořádku.
Ještě ani pořádně nevím, jen byly zvýšené, asi snad těhotenská žloutenka, nebo nějaká infeční nemoc-mononukleóza, žloutenka??? výsledky budu snad už příští týden vědět, dostala jsem dietu jaterní a beru na to dvoje léky ![]()
@soulfly1 píše:
Ještě ani pořádně nevím, jen byly zvýšené, asi snad těhotenská žloutenka, nebo nějaká infeční nemoc-mononukleóza, žloutenka??? výsledky budu snad už příští týden vědět, dostala jsem dietu jaterní a beru na to dvoje léky
jéžišmarja
No já sem se toho minule dost bála, su silnější postavy. Ale bylo to v pořádku. tak doufám, že i teď to bude dobré ![]()
Ahoj devcata,
tak si dnes pripadam nejak divne. Boli mne docela dost bricho, jako bych to mela dostat ale jako fakt dost tak si rikam, ze se u mne asi mimi neudrzi. A ja se tak tesila
. Mam i takovy divny pocit. S myma dlouhyma cyklama bych termin MS mela mit az v nedeli ale vsechny testy byly hodne pozitivni uz od soboty 27.4. tak nevim co mam cekat…
@Anonymní píše:
Ahoj devcata,
tak si dnes pripadam nejak divne. Boli mne docela dost bricho, jako bych to mela dostat ale jako fakt dost tak si rikam, ze se u mne asi mimi neudrzi. A ja se tak tesila. Mam i takovy divny pocit. S myma dlouhyma cyklama bych termin MS mela mit az v nedeli ale vsechny testy byly hodne pozitivni uz od soboty 27.4. tak nevim co mam cekat…
Snad to bude v pohodě
já taky teď měla dva skoro tři dny bolesti jako před MS a pořád jsem se kontrolovala… Už je to dobrý
tak snad se mimi krásně udrží ![]()
Jinak holky máte některá zkušenost s lízátkama proti těhu nevolnostem? Moc se mi tomu nechce věřit ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem dost na rozhraní duben/květen, ale počali jsme v dubnu, tak bych ráda mezi vás ![]()
@Luli84 děkuju
snad to opravdu vyjde, MS čekám dnes, ale doufám, že nedorazí…test už ukázal hezké dvě čárky ![]()
A když jsem čekala syna, je mu už pět a třičtvrtě, tak se dlouho „schovával“,a najednou bylo
a vše vidět krásně asi až v sedmém týdnu