Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhotenství se zjišťuje pomocí těhotenského testu po vynechání MS.
@Anonymní píše:
@Russet vazne a jaky myslis ze je tento test ovulacni…
Proč se testuješ na ovulaci? Máš 12 dni do MS, mimino plánujete. Je opravdu těžký počkat 14 dní, načůrat na test a pak to zkoumat?
To bys musela otěhotnět pravděpodobně před pár dny a možná ještě spermie ani nestihla vajíčko oplodnit. ![]()
@Anonymní píše:
@Russet tohle neni ovlacni!
Ono by to chtelo v tom popisu asi mezi foto.ovu udělat mezeru a velký písmeno aby bylo vidět, že je to nová věta. Tak jsem si myslela že to je ovu test.
Zkus vydržet těch 14dni vždycky to může odejít s MS a pak budeš zbytečně smutná
Pokud máš teď třeba před ovulaci a hodně vysoké lh, teoreticky by test takovou ryskou zareagovat mohl…lh a HCG jsou chemicky podobné.. nicméně tady si myslím, že to je opravdu jen ryska. Tyto plastové testy mi ji dělaly casto
Těhotenským test se dělá až po vynechání menstruace, nikdy ne před ni - muže to s
ms odejít anebo to být jen ryska. Má to svá pravidla, přesně proto, aby se vyvarovalo co nejvíce omylům. Poté jsou ženy smutné, protože to nevyjde anebo s ms odejde.
Držím palce, aby vám to vyšlo, ale je opravdu lepší počkat až po menstruaci pro relevantní odpověď…
Nevím jak dlouhé máš cykly, ale pokud bys byla 12 dní před ms těhotná, znamenalo by to, že jsou fakt hodně dlouhé - a hlavně test je negativní. Prsa tě mohou bolest po ovulaci, ze stresu, z kafe, z čehokoliv. Testuj nejdřív v den menstruace.
Tyhle plastovy testy delaj tyhle carky casto, kup klasickej papirkovej a bude negativni. 12 dni pred MS nemuzes mit ani pozitivni test, jak dlouhe mas cykly?
Zkusila jsem schvalne ovu test ten fialovy. cykly mam jak kdy od 25 do 33 dnu.
Ahoj prosim vas mam 12 dni do ms a poslednich par dni se citim pod psa jsem hrozne unavena a boli mi prsa nejak jsem tusila ze by neco mohlo byt na testu tak jsem testla viz foto.ovu nevim bohuzel kdy byla. Snazime se o mimi ale nesleduji to.