Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, v březnu 2021 jsem prodělala revizi v 10tt. Nyní se snažíme od 26.6. znovu. Respektive nechráněný pohlavní styk byl 26.6., 11.7. a pak až teď po MS.
Od 25.7-30.7. jsem měla normálně MS.
Od skončení mě dost bolí prsa a zvětšila se mi. Dnes se mi spustilo mlezivo (bílé i průhledné). Těhotenský digitální test negativní. Je divné ale to mlezivo ne? Bojim se, jestli třeba ta MS nebyla MS ale zase potrat? Nebo plasim zbytečně? Jsem objednaná ve středu k dr.. nemáte někdo podobnou zkušenost? Děkuji
@00verča00 mlezivo se nespousti takto brzo na začátku tehu… až v druhé polovině a někomu až před porodem a někomu až po…
Spíš nějaká hormonální nerovnováha
Bez s tim k doktorovi, neni normalni, aby ti teklo mleko z prsou, pokud nekojis nebo se neblizis porodu. Rozhodne se ti nezacne tvořit mlezivo tak kratce po oplodnění.
To není příznak otěhotnění, spíš hormonální nerovnováha. Tak brzo po ms ještě žádné příznaky mít nemůžeš,
Jsem ve 27tt a mlezivo ještě nemám a to jsem ještě před pár měsíci kojila.
A myslím že pokud byl styk po ms toho 26 a pak až 11 tého tak jste se ani do ovu netrefily
@Villanelle tak jsem byla minulý týden u dr, těhotenství to není, když jsem se ptala z čeho tedy bolí prsa a teče mlezivo, tak prý to mohlo být ještě po ovulaci. Včera jsem měla dostat MS, zatím mě jen bolí břicho, že ji očekávám a asi dostanu podle bolestí. Ale mlezivo stále teče při zmáčknutí a prsa bolí.. tak nevím co to je.
@00verča00 znovu k doktorovi a testy na prolaktin at udělá… Měla jsem to samé
@Janazezulka píše:
@00verča00 znovu k doktorovi a testy na prolaktin at udělá… Měla jsem to samé
Tak mi dnes vyšel pozitivní těhotenský test
![]()