Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já tam něco vidím no ale raději si udělej další test, lepší je když si je udělaš po vynechání MS
přeji hodně štěstí ![]()
@MíšéélMa Dekuji, urcite udelam, ale nedalo mi to. Jsem rada, ze to nevidim jen ja ![]()
Ja tam neco vidim ani jsem nemusela moc hledat, prijde mi to nadejne ale uvidis jestli to zesili
![]()
Jde to videt hezky, takhle nevypada negativni test…drzim palce ![]()
Dekuju vsem, snad to vyjde! Akorat manzel zase rekne, ze je smolar a to snazeni si vubec neuzil
![]()
Ahojky,
muzu se zeptat na zkušenost s testem ClearBlue? Může vyjít falešné pozitivní? Snažíme se víc jak rok, mam problém se žlutým teliskem a jsem anovulacni, takže rok beru progesteron a duphaston. Už jsem to vzdávala, domluvili jsme se s partnerem na IVF, ale tento mesic nepřišla MS, uz meskam 7 dní, obyc testy moc nevychází, jen na jednom byl včera mini duch, tak jsem si udělala tenhle a ten vyšel… Diky za každou zkušenost… Spis se bojím zase zklamání…
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Dnes jsem delala tehu test, jsem 22dc, ovu byla brzo, test pozitivni uz 11dc. Nevydrzela jsem a vyslo mi tohle, jen nevim jestli je to duch nebo se ukazuje trochu neco na vsech testech?
Teda jestli to nevidim jen jaPříspěvek upraven 16.08.21 v 08:06
Dobrý den, zakladatelko, smím se zeptat, jak dopadl další test? Bylo už vidět něco víc? Je to Dr. Max test? Díky ![]()
Může to být duch, ale klidně jen prosvítající testovací čárka, měla jsem ji na negativních testech často, počkej pár dní, nejlépe do termínu ms a uvidíš.
@Kislicek20 7 dní meskas? A klasický testy čárku ne ukazují? Já si dělala test v den MS a měla jsem tam dost zretelnou čárku.. Máš MS pravidelnou?
Ahoj holky,

Dnes jsem delala tehu test, jsem 22dc, ovu byla brzo, test pozitivni uz 11dc. Nevydrzela jsem a vyslo mi tohle, jen nevim jestli je to duch nebo se ukazuje trochu neco na vsech testech?
Teda jestli to nevidim jen ja
Příspěvek upraven 16.08.21 v 08:06