Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Korelacek ahoj řekla bych oneco málo silnější zkus ještě do pondelka testnout pak už by to mělo jít více vidět
@Korelacek Tak jak to vypadá? Jaká byl reakce manžela pod stromečkem? 😁
@lejik ahoj! Mužskéj byl nadšen. 😍 Jen jsem to nevydržela až na stedry den, ale dva dny před už jsem mu to vyzvoníla, byla na to ta práva chvíle, jsem cítila. Zatím se v brisku drží, k doktorovi se teprve budu objednávat. A jak jsi na tom ty? ![]()
@Korelacek Vůbec se ti nedivím, já jsem to vyzvonila příteli taky skoro hned, jak mi vyšel test pozitivní 😂 ženský nedočkavý.. 😁 Já to mám zatím potvrzeno z krve, dvakrát jsem byla na odběru před svátkama jako samoplátce.. a v pondělí jdu konečně na gyndu.. to čekání je fakt nekonečný, před svátkama bylo na prohlídku brzo, potom všude dovolená.. už jsem z toho čekání na nervy
ale zatím vypadá že se mimi taky drží ♥️️
@lejik držím palce, ať je všechno v pořádku. Jsou to radosti, teď se obrnit trpělivosti a užívat si těhotenství. ![]()
Děvčata je to špatná testovací čára nebo duch?? Menses čekám v pátek. Test Komfort
@Anonymní píše:
Děvčata je to špatná testovací čára nebo duch?? Menses čekám v pátek. Test Komfort
Něco se tam pěkně rýsuje
na vadný test to nevidím. Zkus za dva dny další a uvidíš zda zesílí čárka ![]()
@Jessica4 píše:to bylo v limitu, po zaschnutí čárka zmizela
Něco se tam pěkně rýsujena vadný test to nevidím. Zkus za dva dny další a uvidíš zda zesílí čárka
Jojo, taky mi to připadá slibně, zkus za par dni další, urcite bude silit, držím palce!
@Anonymní píše:
to bylo v limitu, po zaschnutí čárka zmizela
Tak třeba kdyby jsi dělala test včera tak by byl ještě negativní. Podle mě jsi zachytila tu nejspodnější hranici kdy je test schopný hcg zachytit. Proto možná zmizela. Udělej ten test v pátek a uvidíš ![]()
@dyňa a kdyz vidite diskuzi s nazvem duch… cekate, ze nekdo vyfotil Bilou pani nebo blanicky rytire??? 😂 jako na emiminu, co byste chtela, tak na to neklikejte bo v takove diskuzi je naprosto jasne co najdete… ![]()
@MissDetectiv Ted uz je mi to jasne
Jen jsem stale nepochopila potrebu techto divek a zen davat tehotenske testy na emimino.Na to je manzel nebo kamaradka, ne? A je to tady kazdy den. ![]()
Na druhé fotce jde vidět. Já prvně myslela, že je řeč fakt o nějakém duchovi.
Už jsem se lekla. ![]()