Duch na testu - 2 dny spoždění MS

8
23.9.23 18:22

Duch na testu 2 dny spozdeni Ms

Dobrý den chci se zeptat, nikdy nemivam spozdeni a ms mam docela pravidelně. Teď mám spozdeni 2 dny.. testy byly furt negativní a dnes sem si udělala Pepíno test z dm který mi nikdy neukázal ani ducha a dnes toto..může to být mimísek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15381
23.9.23 18:25

@Veji94 měla.jsem na tomto testu mnohem silnějšího ducha a nebyla těhotná. Nicméně zpoždění nic neznamená, mohla být ovulace déle než jindy (a o zpoždění se vlastně nejedná). Ne vždy dozraje vajíčko na den přesně. Počkala bych a zkusila test za pár dní znovu, pokud ms nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.9.23 18:29

@bacova.mi
Já to právě mám řešené prez doktorku i ovulaci, ta byla 10.9.
Ms jsem měla mít 21.9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
23.9.23 18:33
@Veji94 píše:
Dobrý den chci se zeptat, nikdy nemivam spozdeni a ms mam docela pravidelně. Teď mám spozdeni 2 dny.. testy byly furt negativní a dnes sem si udělala Pepíno test z dm který mi nikdy neukázal ani ducha a dnes toto..může to být mimísek?

jinde píšeš, že jsi brala antibiotika. Klidně to může být tím. Prostě počkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
23.9.23 18:56

@Veji94 ty máš luteální fázi jen 10 dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.9.23 18:58

@bacova.mi Předtím ms byla 26.8 a podle ultra zvuku ovulaci jsem měla právě víkend 8,9,10.9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
23.9.23 19:06

@Veji94 nejdřív to chce vědět, jak cyklus funguje. Tak prvně, ovulace trvá jeden den, resp. Pár hodin. A pak od ovulace po ms je období poovulacni, luteální fáze. Délka luteální fáze se nemění, každá ji máme jinak dlouhou (já třeba 13 dní, když vím, který den přesně byla ovulace, vím den, kdy čekat ms). Dnes jsem 13 dní po ovulaci, začala jsem špinit a vím, že zítra se ms rozjede.
Takže pokud nevíš přesně, ktery den byla ovulace a jak dlouhou máš luteální fázi, nelze mluvit o zpoždění. Mohla jsi mít tento cyklus ovulaci o pár dní déle než jindy a tím se ti délka celého cyklu posune, i ta antibiotika na to mohou mít vliv.
Takže zkrátka počkej pár dní a zkus teta znovu. Tento mohl být špatný (a přijde mi, že je vadný, duch není ani na celé čárce, ale jen zkraje) a nebo je na testování brzy, když jsi nejsi jistá dnem, kdy byla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
23.9.23 19:08

@Veji94 ale kdyby podle doktora byla 8-10.9., pokud by byla nejdéle toho 10.9., tak by jsi byla stejně jako já 13 DPO a to už by na testu byla vidět pěkná čárka. Kdyby byla ovulace dřív, tak už jsi 14-15 DPO a to už by bylo z testu jasné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí