Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se zeptat zda má některá z vás zkušenost s dušíkem na tt? Jsem 9dpo a testla jsem testem dr max a duch tam prostě je, i když spíš šedý než fialový. Měla to tak některá z vas? A bylo z toho nakonec těhu? 😊Přikládám fotku
@Luciska84 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat zda má některá z vás zkušenost s dušíkem na tt? Jsem 9dpo a testla jsem testem dr max a duch tam prostě je, i když spíš šedý než fialový. Měla to tak některá z vas? A bylo z toho nakonec těhu? 😊Přikládám fotku
To je ryska. Testuj až po vynechani menstruace.
Tohle mi prijde jako ryska. Duch vypada jinak ale tim nerikam ze nemuzes byt tehotna jen ze tohle mi neprijde jako duch. Zkus to za par dni. ![]()
Podle me tehu byt muzes, kdyby jsi nebyla tak tam ryska ani nic nebude. Kdyz jsem tehu nebyla, tak byl pokazde bily test ![]()
Podle me tehu byt muzes, kdyby jsi nebyla tak tam ryska ani nic nebude. Kdyz jsem tehu nebyla, tak byl pokazde bily test ![]()
Tak uvidíme jak se to bude vyvíjet, už se nějaký čas snažíme, tak by to bylo moc fajn :smiling_face_with3_hearts:
Ono právě jsem zaslechla že některé testy falešný dušíky hází ![]()
Vypada to spis jako ryska, ale ja testovala testem livsane a delal mi to taky a nakonec jsem tehotna byla ![]()
Je to zvláštní no.. Mně žádnej jinej test nikdy žádnou „rysku“ neukazoval ![]()
Já bych počkala pár dní a udělala si test znovu já se testovala po tom co nepřišla menstruace..
Já měla takový test taky a teď jsem v 18tt, takže snad ti to taky vyjde
zkus v sobotu a musí být čárka o dost výraznější.
Ano, je to pouze ryska. Dělá to snad většina testů a od jednoho výrobce to dělá třeba jen 50% testů. Četla jsem už o tom i článek, že každá šarže má tu rysku jinak hlubokou, záleží jak nastaví stroj. Když je ta ryska hlubší, tak jí právě takto udělá.
Např: koupíš 2 krabičky testů stejného výrobce. Testy z jedné krabičky to udělají a z druhé ne. Každá krabička je jiné šarže, jedna má rysku hlubší - já zařízlá do barviva, které se vlivem HCG aktivuje.
Takže ryska NENÍ pozitivní test.