Duch na těhotenském testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.10.20 11:04

Vidíte :g :lol: rinning:

• Citovat
  • Upravit
137
25.10.20 11:05

@Anik6 a jak ty jsi na tom? Poděl se taky s nami :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.20 11:06

@Monika2992 :think: pošlu příze :D ještě dneska snad :D teď akorát přemlouván přítele :D prý když budu hodná :D mi ho koupí on totiž není doma a auto má on :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.20 11:07

A ještě tady, ale jak píšu je to úplně pido duch-stín.. :D zajima mě jestli by to slo nebo je to na testech normalne

• Citovat
  • Upravit
137
25.10.20 11:13
@šárka9214 píše:
@Monika2992 :think: pošlu příze :D ještě dneska snad :D teď akorát přemlouván přítele :D prý když budu hodná :D mi ho koupí on totiž není doma a auto má on :lol:
@Anonymní píše:
A ještě tady, ale jak píšu je to úplně pido duch-stín.. :D zajima mě jestli by to slo nebo je to na testech normalne

Ahojky, za mě opravdu velmi slabý nádech ducha. To asi nebude z ranní moci vid? Kdy mas mít MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.10.20 11:17

@Monika2992 ja jsem teď v období vyckavani na ms :roll: jelikož to mívám 28-31 dni, tak si ještě počkám… ale břicho me boli dost :(

Krev je na nic.. na krev se chodí, kdyz neukazuje nic test. nejdřív jde hormon do krve, po několika dnech do moči… a znat počet jednotek
hcg v krvi by Ti nic moc nepomohlo… byla by jsi
nervózní, jestli jich nemáš malo apod. Jen čas ukáže :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.10.20 11:18
@Anonymní píše:

rada bych viděla, ale nevidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.10.20 11:18
@Anik6 píše:
@Monika2992 ja jsem teď v období vyckavani na ms :roll: jelikož to mívám 28-31 dni, tak si ještě počkám… ale břicho me boli dost :(

I mě bolí hodně břicho, tak se trochu bojím. A jak dlouho mas ještě do MS? ✊🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.20 11:19

@Monika2992 Až za týden asi, mám nepravidelnou ms, takže to beru podle poslední a ta byla až 36 DC… myslíš ze je možné ze je to jen nějaká ryska? :/ nebo je sance, ze by z toho něco bylo…

• Citovat
  • Upravit
137
25.10.20 11:21
@Anonymní píše:
@Monika2992 Až za týden asi, mám nepravidelnou ms, takže to beru podle poslední a ta byla až 36 DC… myslíš ze je možné ze je to jen nějaká ryska? :/ nebo je sance, ze by z toho něco bylo…

Tak to je ještě brzy. Zkus to vydržet a opravdu třeba až za tři dny. Jestli bude nějaký pokrok. Já měla minule takového ducha a nic z toho bohužel nebylo, byla jsem nadopovana hormonama z kliniky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Monika2992 já sem ho dělala z ranní moci hnedka co jsem vstala ukáže ten test Digi i během dne něco?? Četla jsme si o něm ukáže až 4dny před očekávanou na ale otázka je zda pokud jsem a jsem málo zda ukáže to krásný + takže když ho koupí po O můžu ho dělat normálně odpoledne?? Když mám tedy den před ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165

@Monika2992 když to budu brát, že po 31, tak ve středu.. ale jednou za čas to přijde i po 33… :roll: takže vlastně nevím, do kdy čekat :D dnes by to bylo po 28 dnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.10.20 11:25
@šárka9214 píše:
@Monika2992 já sem ho dělala z ranní moci hnedka co jsem vstala ukáže ten test Digi i během dne něco?? Četla jsme si o něm ukáže až 4dny před očekávanou na ale otázka je zda pokud jsem a jsem málo zda ukáže to krásný + takže když ho koupí po O můžu ho dělat normálně odpoledne?? Když mám tedy den před ms?

Já to mám dostat v úterý a koupila si ho včera odpo. Jelikož jsem se bála, ze když ho udělám odpo, tak to nebude vidět a druhy už nemám, tak jsem raději pockala na ranní moc a stalo to za to :))) minule jsem měla ducha a na digi nic, tak mu poměrně duveruju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.10.20 11:26
@Anik6 píše:
@Monika2992 když to budu brát, že po 31, tak ve středu.. ale jednou za čas to přijde i po 33… :roll: takže vlastně nevím, do kdy čekat :D dnes by to bylo po 28 dnech…

Tak to to tu máme všechny dost podobně. Zkoušela jsi testik nebo jsi silná? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.10.20 11:31

@Monika2992 test jsem zkoušela, naposledy včera a asi dobrý.. :lol:

odkud jste holky? :mavam: ja Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...