Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano že stejně moči.
Přišlo mi divni proč mám už 6 dní pozitivní ovulační. Pročetla tady nějaký diskuze a zkusila těhu. Benu duch, mamatest nic možná když se hodně snažím něco vidím, ale možná ne ![]()
Snažíme se tak dlouho, že ničemu na testech nevěřím
a když konečně něco tak tohle :/
@Hello.Bu píše:
Ano že stejně moči.
Přišlo mi divni proč mám už 6 dní pozitivní ovulační. Pročetla tady nějaký diskuze a zkusila těhu. Benu duch, mamatest nic možná když se hodně snažím něco vidím, ale možná ne
Snažíme se tak dlouho, že ničemu na testech nevěříma když konečně něco tak tohle :/
Tak ja věřím Mamatestu, ale spíše se záměr na to, zda ten Benu sílí. Porovnavej jenom jednu značku mezi sebou.
@Anonymní píše:
Tak ja věřím Mamatestu, ale spíše se záměr na to, zda ten Benu sílí. Porovnavej jenom jednu značku mezi sebou.
Oproti včerejšku vylezl rychleji a hned jsem ho viděla
, ale když to tady tak pročítám nejspíš má pravdu mamatest ![]()
@Hello.Bu píše:
Oproti včerejšku vylezl rychleji a hned jsem ho viděla, ale když to tady tak pročítám nejspíš má pravdu mamatest
A kolik jsi po ovulaci?
@knajfka píše:
Vidíte na třetím něco? 😁
U zakladatelky třeba vidím na všech. Už jsem asi posedlá ![]()
@Adla608 moc dekuji z odpoved😊zitra zkusim znova, tak snad bude carka silit♥️️
@Anonymní píše:
A kolik jsi po ovulaci?
12 nebo 13. Podle hlenu a ovu testu, který jsou pozitivní vlastně pořád jedno z jaké moči ![]()
Asi jsem prostě nějaká rozbitá ![]()
@Hello.Bu píše:
12 nebo 13. Podle hlenu a ovu testu, který jsou pozitivní vlastně pořád jedno z jaké moči
Asi jsem prostě nějaká rozbitá
13 DPO mi uz ukazoval Mamatest hezkou carku. Zkus jeste pockat a nepít pred testem.
@Anonymní píše:
A kolik jsi po ovulaci?
Tento měsíc je celý divný. Normálně od ovulace PMS jako prase. Prsa šíleně bolavý a všechno špatně prostě klasický PMS
tento mesic nic. Jakože vůbec nic.
Jen trošku bříško a záda pár dní, ale jinak nic.
Ahojte,
Přidávám další dotaz. Co myslíte? Mám to za dva dny dostat. Čárka sílí. Dneska jsem si udělala Dr.max test i clearblue. Čárka sílí. ![]()
Zítra si udělám další dr. Max a v den MS si udělám digitální clearblue.
Minuly rok jsem byla “těhotná” ale vajíčko se neudrželo.. a tak doufam, ze se to teď povedlo!
Díky moc! ![]()
@Akleda1989 píše:
Holky prosím je to duch? Přijde mi to nějak nízko ta čárka
Já nic nevidim ![]()
Ahojte,
Co myslíte? Povedlo se?
Minuly rok byl v 5tt samovolny potrat, tak teď se jen modlím, aby se povedlo! MS má přijít za dva dny.
Testy byly dělané pátek 20.11., sobota 21.11. a dnes byl dělán dr.max a clearblue.