Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vidíte taky něco? Nebo jen já
jsem ještě týden před menstruaci, takže chápu, ze hned nic vidět není, ale mě se ze zda, ze stín tam je, jen nevím jestli něco znamená, nebo tam je vždycky něco.. viděno v limitu
Holky holky i já se přidam :/..
zítra je den D kdyby měla nechat přijít vidíte tam něco??? O proti včerejšku trošičku duch zesilil
@Anonymní píše:
Vidíte taky něco? Nebo jen jájsem ještě týden před menstruaci, takže chápu, ze hned nic vidět není, ale mě se ze zda, ze stín tam je, jen nevím jestli něco znamená, nebo tam je vždycky něco.. viděno v limitu
tmavá fotka, vyfoť lépe ![]()
@Anik6 faaakt??:D
Já se nechci radovat právě protože bych to měla dnes či zítra dostat ale nějak jsem přesvědčená že to nedostanu ale asi kdybych byla tak jsem na hodně velkým začátku že? Minulý měsíc mi to odešlo s MS ![]()
@šárka9214 takovy naznak čárky jsem mela taky, za par dni byla carka silnější…
promiň, jak si psala, že to minuly měsíc odeslo s MS, tak MS přišla normálně- jen si testovala drive nebo ms mela zpoždění?
@šárka9214 píše:
Holky holky i já se přidam :/..zítra je den D kdyby měla nechat přijít vidíte tam něco??? O proti včerejšku trošičku duch zesilil
Já tam slabou čárku vidím ![]()
@Anik6 MS přišla normálně právě a testovala jsem dva až tři dny před MS..
bylo by to vážně super snažíme se s přítelem a snad se zadařilo ale nechci řvát a křičet do předu
že se zadařilo ještě zítra a pak už by mělo být zpoždění ale na ultrazvuku by eventuálně něco mohlo být vidět že???
@Monika2992 holky kezby jste byli takové mé čarodějnice
a čárku zesilovaly ![]()
@šárka9214 píše:
@Monika2992 holky kezby jste byli takové mé čarodějnicea čárku zesilovaly
Jestli to chápu správne mas to dostat zítra, já v úterý
na ultrazvuku by to asi ještě nebylo.. a i kdyby bylo, tak srdíčko ještě ne.. ze svy špatný zkušenosti, doporucuju počkat na kontrolu u lékaře až na srdíčko
![]()
Jinak mi přijde ze mas správnou i šířku toho proužku.. nechceš zkusit digi? Mě to ulehcilo hledání proužku ![]()
@šárka9214 na utz se chodí tak v 7-8tt, kdy je vše hezky vidět a bývá i srdíčko.. dříve bych nechodila, je to zbytečné.. pokud bude mít starší utz, tak nemusí vidět nic…
@Monika2992 digitální jsem si chtěla koupit dneska ale bylo zavřeno tak sem koupila obyčejný..
Holky kdyby jste měli pravdu ale tělísko by ale mohlo být vidět ne aspoň nějaká tečka ![]()
@šárka9214 píše:
@Monika2992 digitální jsem si chtěla koupit dneska ale bylo zavřeno tak sem koupila obyčejný..
Holky kdyby jste měli pravdu ale tělísko by ale mohlo být vidět ne aspoň nějaká tečka
Já měla loni vidět dvojčata ve 4txdnu a 5dni.. byl to takový milimetrik.. byla jsem v nemocnici protože jsem omdlela.. v osmém týdnu mě vzala doktorka na kontrolu srdce a nebyly tam. Takže opravdu doporucuju návštěvu lékaře až když ti ukážou srdíčko.. někteří doktoři berou už po 6 týdnu.. to jsou dva týdny od MS to vydrzis.. ![]()
Já se díky tomu zamlklemu opravdu bojím a bez srdíčka tam nejdu. Pak jsem byla o to víc v šoku
tím nikomu nic neprivolavam.. kup si spis ještě ten digi jestli ti nevadí penízky, tam uvidíš krasne počet týdnu od oplodnění a trosku to dusicce pomůže ![]()
Možná, ze nic neuvidíte, zkusím to, ale vidím jen takový stín jakoby, nevím jestli to muže být, ze něco zacina, nebo je to nějaká ryska nebo proste je tam vždy stín… bylo to vidět do 5 minut…mám dlouhé cykly takže mi zbývá do ms ještě tam tyden ale ovulace nevím kdy byla :/ asi kolem 20…
je tu nějaký blázen jak já a vidí něco? Nebo je to normální…