Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kveta112 píše:
@MikaelaL
Gratuluji krásné/ /
@kveta112 píše:
@MikaelaL
Digital je v tomhle případě trochu zbytecny:). Nádherná dálnice. Měla jsem stejnou a jsem 17+3.
Ahojky omlouvám se, ze do toho vstupuju, ale mas za sebou pozitivní zkušenost.. mrkla bys i na můj prosím?
![]()
@Monika2992
Přijde mi to, že máš krásné duchy. Zkus zítra a pozítří. Určitě tam něco je
.
Vypadá to na dobrou cestu. Dej vědět, držím palce.
@kveta112 píše:
@Monika2992
Přijde mi to, že máš krásné duchy. Zkus zítra a pozítří. Určitě tam něco je.
Vypadá to na dobrou cestu. Dej vědět, držím palce.
Děkuji moc. Dam zítra
![]()
@Monika2992
Super. Držím palce. Je to přirozene nebo IVF? Já úplně zázrakem přirozene. A to mám všude v papírech neplodnosti. Proběhla tedy výměna partnera, tak asi to pomohlo ![]()
@kveta112 píše:
@Monika2992
Super. Držím palce. Je to přirozene nebo IVF? Já úplně zázrakem přirozene. A to mám všude v papírech neplodnosti. Proběhla tedy výměna partnera, tak asi to pomohlo
Prave ze jsme byli teprve na sestavení balíčku ivf.. máme za sebou 3 IUI zbytečné. Partnerovi našli nádor na varleti, který mu vyndali. Chtěla jsem mu jen ukázat, ze vše bude fungovat při starém a v úterý jsem měla jít pro injekce na ivf a teď ta čárka… bylo by to krásný znamení. Ze to jít nemělo dokud neprijdeme na to ze má partner takové ohrožení.. nebo nevím.. ![]()
Tak to určitě mohlo pomoci.. mohli jste mít na sebe nesnášenlivost.. stejně je to zajímavý jak to funguje.. jinej materiál a je to
![]()
@Monika2992
Je to celé kolem mimi zázračné a magické.
Moc držím palečky, zasloužite si mimi po tom, co jste prožili.
@kveta112 píše:
@Monika2992
Je to celé kolem mimi zázračné a magické.
Moc držím palečky, zasloužite si mimi po tom, co jste prožili.
Dekuju, snad nás čeká hezci období.
U tebe ať vše pokračuje hlavně dobre
![]()
Měly jste někdy na testu jen takový stín, úplně ze nešel hned vidět ale věděly jste ze tam je a pak jste byly těhotné? ![]()
@kveta112 píše:
@Monika2992
Díky
Dobre ráno, tak teď už to jen nedostat
, nemůžeme tomu vůbec uvěřit.. ale břicho mě bolí velmi
Gratuluji! My měli takto a teď čekáme 2.screening
. Kdy půjdeš na ultrazvuk?
@knajfka
Já otehotnela po letech zázrakem, takže na testu až dálnice 2 dny po MS. Jinak ja cítila hodně prsa, jinak vůbec nic. Do dnešního dne si přijdu netehotna, krom nonstop curani a obřího bricha ![]()
Ahoj, vidíte prosím někdo něco? Jsem 5DPO, chápu, bylo by to hodně brzo, ale jen mě to zajímalo. Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, vidíte prosím někdo něco? Jsem 5DPO, chápu, bylo by to hodně brzo, ale jen mě to zajímalo. Děkuji
Bohužel ne
je velmi brzy.. ![]()
@kveta112 píše:
Gratuluji! My měli takto a teď čekáme 2.screening. Kdy půjdeš na ultrazvuk?
Jee tak to máme stejný
v úterý zavolám do gennetu, pokud se menstruace nedostavi, zrusim zadost o ivf. Nejspíš mě na první kontrolu objednají k nim si myslím. Poprvé jsme měli zamlkle. Tak snad to bude lepší. ![]()
Ty už jsi v kolikatem týdnu?