Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@knajfka já tam tedy taky bohužel nic nevidím. Ale držím palce 😊
Hezký večer, jelikož se 3 roky snažíme a teď poprvé mám 5 den zpoždění tak jsem trochu nervózní. Mám jít na rtg plic a tak jsme dnes pro jistotu koupili test. Dělaný odpoledne ve cca 14 hodin.
Já to beru jako negativní, manžel vidí něco. A teď mě napadlo hodit fotku do aplikace na vyhledávání a ono mi to vycházelo plno fotek s popisem duch na testu. Holky jsem slepá, nebo blázním?
@Anonymní píše:
Hezký večer, jelikož se 3 roky snažíme a teď poprvé mám 5 den zpoždění tak jsem trochu nervózní. Mám jít na rtg plic a tak jsme dnes pro jistotu koupili test. Dělaný odpoledne ve cca 14 hodin.
Já to beru jako negativní, manžel vidí něco. A teď mě napadlo hodit fotku do aplikace na vyhledávání a ono mi to vycházelo plno fotek s popisem duch na testu. Holky jsem slepá, nebo blázním?Po peti dnech zpozdeni jsem uz tedy mela testovaci carku stejne silnou jako kontrolni, ale je mozne, ze jsi mela ovulaci pozdeji.
Zkus test zitra z ranni moci, ale za me je tam pekny duch![]()
Ahoj holky prosím o radu,6.1 jsem byla u dr která mi řekla že ovulace není tudíž jsem to mela 20.1. dostat a opět nasadit Femaru ale nedostala jsem to a dnes jsem zkoušela test (foto přikládám ).. Myslíte že se zdařilo? Nebo stalo se to taky někomu? K dr jdu ve středu, ale jsem dost překvapená ![]()
Bohužel nic