Duch na tt 3 dny před ms

31
4.3.23 13:06

Duch na tt 3 dny před ms

Ahoj holky, mám 3 dny před MS a dnes jsem si dělala test, na kterém mi vyšel slabý duch. Vidíte tam něco, nebo už jsem z toho testování blázen? Jasne, je ještě brzy, muže to odejít s MS, vím..budu testovat v den očekávané MS, ale jsem nedockava, jako asi každá druhá z nás.. dekuju za vaše názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.3.23 13:10

Vidím dva krásné negativní testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68956
4.3.23 13:24

Já teda vidím ukázkově negativní test, což je 3 dny před MS celkem normální stav. Počkej ty tři dny a jestli MS nedorazí, tak test zopakuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
4.3.23 13:28

Nic tam nemáš.
Zbytečná diskuze. Nosis brýle a si sama doma?
:nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AH
847
4.3.23 13:34

U toho prvniho tam neco vidím. Ale je to sede, takze pro me ryska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
4.3.23 13:54

Jasně negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.3.23 14:45

Pokud se hodně snažím na prvním vidím rysku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
4.3.23 14:50

A ja tam vidím dvojčata, dvě holky a tři kluky a dokonce jednoho psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.3.23 15:36

Jas na max a vidím jen náznak čehosi :nevim:. Další dny ukážou, ať ti to vyjde přeješ-li si to 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15374
4.3.23 15:40

@Leeni33 douška tam vidím, ale je brzy. Bohužel tyto testy je často dělají. Zkus za pár dní a když to bude tehu, bude sílit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.23 19:01

Testy jsou negativní. Já měla jasně pozitivní test, ne ducha, už 2 dny před ms ( 10 dnů po styku). Čekala jsem ale dvojčata :D

• Citovat
  • Upravit
15374
4.3.23 19:11

2 dny před ms, 3 dny před ms… To je strašně široké rozmezí. Ano, někdo může mít 4 dny před ms jasně pozitivní test, ale proč? Protože může mít luteální fázi 16 dní, tudíž 4 dny před ms je už 12 DPO. Ale žena s luteální fázi 11 dní bude 4 dny před ms teprve 7 DPO. A to je pak rozdíl. Proto některé ženy nacházejí pozitivní testy,,brzy,, před ms a jiné až v den ms nebo dokonce až se zpožděním.

Takže, relevantní informace bude, pokud budete vědět, kolik DPO!!! je test dělaný a ne, kolik dní před ms :palec:

Navíc, každá jsme jiná, každý cyklus je jiný a každé těhotenství je jiné. Prosím vás, nejsme stroje. U jedné dojde k nidaci brzy a 8 DPO už bude mít slabě pozitivní tt a u jiné bude trvat nidace dlouho a prvního ducha najde až 12 DPO. To ale neznamená, že to nebude prosperující těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
6.3.23 07:11

@Leeni33 já si dělala test včera a vypadal teda úplně jinak než Tvůj, datovat to neumím, jelikož bez hormonů nemenstruuju. Mám po prvním porodu zničenou dělohu, v lednu jsem byla na hysteroskopii, pak jsem to neřešila, že stejně mám nízkou sliznici, byli jsme několikrát v bazénech, na horách lyžovat…a ono tam Mimi možná i je, dnes budu volat doktorce :-) ale teď byla poprvé dcerka nemocná s horečkou, na mě něco lezlo a zároveň jsem měla strašnou únavu a nechutenství, tak jsem to zkusila…

• Citovat
  • Upravit
142
12.3.23 11:05

Pozitivní pepino, ostatní negativní

Ahoj holky, včera jsem si dělala pepino test a ukázala se mi druhá růžová čárka, žádný stín. Ale na ostatních testech (mama test, sluníčko) nevidím nic. :nevim: myslíte, že ten Pepino test může být falešně pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.23 12:43

@_Nixol a proč si děláte tolik testu v jeden moment, zkuste to za dva dny, zda bude čárka silnější

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex