Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat zda jste měla někdo podobnou zkušenost jako já.
Poslední MS byla od 10-15. 5.
Dalsi MS měla přijít 7.6 což ale neproběhla. Testovala jsem a nic.. Objednala jsem se k dr. na vyvolavacku, ale 13.6 jsem zkusila test a byl duch. Testovala jsem i v neděli testem clear blue a ukázal +1-2 ale přijde mi že testy normální nesílí
Máte některá podobnou zkušenost a vše bylo ok? Zřejmě jsem měla ovulaci týden před MS
První foto biochemické. Ms byla o týden zpozdena. Cely ten týden byly takové nijake čárky. Druhy test je normálně sílící, testy dělané ob den. Prostřední je den ms a poslední čtvrtý den zpoždění. Cyklus 34 dnů. 2-3tydny mi clearblue ukázal třetí den zpoždění… testuj ob den a u třetího testu už by jsi mela vidět jestli je silnější.
@Anonymní píše:
Prosím vidíte tam něco? Jsem 35 dc..
Já tam vidím ducha…
@hospodki u mě teď takhle… U první dcery jsem měla ducha cca 3 dny před MS a za další 4 dny //
@kesikk vezmi jen ten test 13, 15 a udělej ještě ve středu a pak porovnavej. Zbytek vyhod ![]()
@hospodki ano údělam to tak..
Stale se uklidnuji tím že byla později Ovulace a ten clearblue ukázal + 1-2
@kesikk můžeš dat vedle sebe jen ty testy s datem? At to lépe vidis
@kesikk a vidíš, ze mezi 13 a 15 rozdíl je ze jo?
Držím palce.
@hospodki ale sílene maličký
ještě jsem teď večer zkusila od dr.maxe a přijde mi silnější na to že je večer
@kesikk a jako proč?? Nechapu proč děláš pořad testy. Je to zbytecne. Koukni na moje. Jsou klasicky průběh. Ze začátku to sili pomalu a až pak to vyskočí rychle. Je to i logické. Když se zdvoji hcg ze 100 na 200 nebo 1000 na 2000 tak ta síla čárky je proste jina… a dvě značky se neporovnavaji. kazda má jiné barvivo.
@hospodki ne to vím že ne… Zkrátka jsem na tohle pitomá… Říkám si zda to není třeba mimoděložní když jsou duchové až týden po očekávané MS… Zítra netestuju počkám na ctvrtek pak se rozhodne… ![]()