Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ten skvělej test, ale neumí víc než 2až3týdny ten ti nic jiného nenapíše i kdyby jsi byla pět měsíců
To je zvláštní, no.
A test sis dělala jen jeden? Zopakovala bych zítra nebo pozítří. A k Dr. nejlíp až za dva tři týdny, ale taková záhada by mi nedala spát a šla bych brzy a koukla se, na jaký týden to vypadá, máš to dost nestandardní.
Fakt ani milenec mezitím neproběhl?
Měsícem myslíš červen, nebo celý tenhle cyklus?
A ms byla normální? Pokud jsi otěhotněla v minulém před 13.5. tak jsi víc jak 5 týdnů. ze sexu 7.6. nevím jestli by to bylo pozitivní. Pokud nic mezi neproběhlo je to zvláštní. Zašla bych k dr. na ultrazvuku bude vidět víc.
@lachtanice86 píše:
@ka2ka ještě umí 3+
vidíš tak je docela chytrý ![]()
To je teda zahada, protoze ja mela taky posledni MS 13.5., sex 27.5. a MS jsem ocekavala 10.6. a mam pozitivni test. Takze to musi hyt z roho minuleho mesice. Jinak to snad ani neni mozne. ![]()
@lachtanice86 Mně při minulém otěhotnění ukázal i 1-2, takže umí všechny varianty 😆 ![]()
@Litta test jsem dělala včera obyč. papírkovej, tam byla dálnice jak blázen a dnes ten Clearblue..
No, já mám pocit, že vždycky musím mít něco extra ![]()
Já bych též počkala, ale Dr. říkal, že mám 10 dní počkat po zpoždění a pak naklusat pro léky na udržení a teď nevím, zda čekat jako nebo už včerq bylo pozdě
![]()
A milenec fakt nebyl
to bych se tu jinak takhle neptala a bylo by mi to jasne a srozumitelne, ale tohle je fakt zajimave ![]()
Jinak měsícem je myšleno celý tenhle cyklus, jen jsem to špatně napsala..
@Náměsíčná jo MS byla normální, docela i dost silná
, ale to mívám normálně.. Z toho 7.6. jsem si taky právě říkala, že to prostě není možný, že by TT byl ještě určitě negativní..
@Anonymní píše:
@Náměsíčná jo MS byla normální, docela i dost silná, ale to mívám normálně.. Z toho 7.6. jsem si taky právě říkala, že to prostě není možný, že by TT byl ještě určitě negativní..
Hele 7.6. je blbost a ještě když máš dálnici.
@Anonymní píše:
@P4ja Záhadazítra volám dr.
až budeš od lékaře vědět víc, tak napiš, jak to vypadá ![]()
@Anonymní píše:
@stinga Určitě se ozvu
Fakt jsem zvědavá. Zavolej raději hned zítra ![]()
Záhada
chápala bych těhotenství z 7.6.,ale takhle
vypadá to opravdu na otěhotnění těsně před minulou ms
zítra volat pro utrogestan.
Příspěvek upraven 14.06.20 v 21:38
Ahoj, mám takový dotaz a zajímá mě názor vás ostatních.

S manželem se snažíme se o miminko. Poslední MS jsem měla 13.5., ten den ráno TT negativní, odpoledne přišla MS.
Nyní jsem očekávala 10.6. MS, ta nepřišla a včera jsem měla TT pozitivní.
Jde mi o to, kdy asi tak mohlo dojít k početí. Před poslední MS jsme s manželem měli sex vícekrát, ale tento měsíc byl styk pouze jeden a to 7.6.(3 dny před očekávanou MS) a na Clearblue digitálním testu mi vyskočilo 2-3 týdny a to prakticky nebylo možné
Mohla jsem být těhu už při probíhající MS? Ale to by ten test vyhodnotil špatně ty týdny. Přitom recenze jsou na něj top
Každopádně jsem při minulém otěhotnění potratila, tak teď mám trošku strach a nevím, kdy zajít poprvé k Dr. Nechci tam strašit zbytečně moc brzy a ani ne pozdě..