Kdy mohlo dojít k početí?

Anonymní
14.6.20 20:16

Kdy mohlo dojít k početí?

Ahoj, mám takový dotaz a zajímá mě názor vás ostatních.
S manželem se snažíme se o miminko. Poslední MS jsem měla 13.5., ten den ráno TT negativní, odpoledne přišla MS.
Nyní jsem očekávala 10.6. MS, ta nepřišla a včera jsem měla TT pozitivní.
Jde mi o to, kdy asi tak mohlo dojít k početí. Před poslední MS jsme s manželem měli sex vícekrát, ale tento měsíc byl styk pouze jeden a to 7.6.(3 dny před očekávanou MS) a na Clearblue digitálním testu mi vyskočilo 2-3 týdny a to prakticky nebylo možné :nevim:
Mohla jsem být těhu už při probíhající MS? Ale to by ten test vyhodnotil špatně ty týdny. Přitom recenze jsou na něj top :nevim:
Každopádně jsem při minulém otěhotnění potratila, tak teď mám trošku strach a nevím, kdy zajít poprvé k Dr. Nechci tam strašit zbytečně moc brzy a ani ne pozdě..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27689
14.6.20 20:30

Ten skvělej test, ale neumí víc než 2až3týdny ten ti nic jiného nenapíše i kdyby jsi byla pět měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
14.6.20 20:30

@ka2ka ještě umí 3+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
14.6.20 20:34

To je zvláštní, no. :think: A test sis dělala jen jeden? Zopakovala bych zítra nebo pozítří. A k Dr. nejlíp až za dva tři týdny, ale taková záhada by mi nedala spát a šla bych brzy a koukla se, na jaký týden to vypadá, máš to dost nestandardní. :mrgreen: Fakt ani milenec mezitím neproběhl? :lol: Měsícem myslíš červen, nebo celý tenhle cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
14.6.20 20:40

A ms byla normální? Pokud jsi otěhotněla v minulém před 13.5. tak jsi víc jak 5 týdnů. ze sexu 7.6. nevím jestli by to bylo pozitivní. Pokud nic mezi neproběhlo je to zvláštní. Zašla bych k dr. na ultrazvuku bude vidět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27689
14.6.20 20:43
@lachtanice86 píše:
@ka2ka ještě umí 3+

vidíš tak je docela chytrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
14.6.20 20:43

To je teda zahada, protoze ja mela taky posledni MS 13.5., sex 27.5. a MS jsem ocekavala 10.6. a mam pozitivni test. Takze to musi hyt z roho minuleho mesice. Jinak to snad ani neni mozne. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.20 20:47

@lachtanice86 Mně při minulém otěhotnění ukázal i 1-2, takže umí všechny varianty 😆 :D

@Litta test jsem dělala včera obyč. papírkovej, tam byla dálnice jak blázen a dnes ten Clearblue..
No, já mám pocit, že vždycky musím mít něco extra :mrgreen:
Já bych též počkala, ale Dr. říkal, že mám 10 dní počkat po zpoždění a pak naklusat pro léky na udržení a teď nevím, zda čekat jako nebo už včerq bylo pozdě :nevim: :roll:
A milenec fakt nebyl :mrgreen: to bych se tu jinak takhle neptala a bylo by mi to jasne a srozumitelne, ale tohle je fakt zajimave :mrgreen:
Jinak měsícem je myšleno celý tenhle cyklus, jen jsem to špatně napsala..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.20 21:03

@Náměsíčná jo MS byla normální, docela i dost silná 8o, ale to mívám normálně.. Z toho 7.6. jsem si taky právě říkala, že to prostě není možný, že by TT byl ještě určitě negativní..

• Citovat
  • Upravit
21091
14.6.20 21:06
@Anonymní píše:
@Náměsíčná jo MS byla normální, docela i dost silná 8o, ale to mívám normálně.. Z toho 7.6. jsem si taky právě říkala, že to prostě není možný, že by TT byl ještě určitě negativní..

Hele 7.6. je blbost a ještě když máš dálnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.20 21:10

@P4ja Záhada :nevim: zítra volám dr.

• Citovat
  • Upravit
76754
14.6.20 21:29
@Anonymní píše:
@P4ja Záhada :nevim: zítra volám dr.

až budeš od lékaře vědět víc, tak napiš, jak to vypadá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.20 21:34

@stinga Určitě se ozvu :palec:

• Citovat
  • Upravit
6868
14.6.20 21:36
@Anonymní píše:
@stinga Určitě se ozvu :palec:

Fakt jsem zvědavá. Zavolej raději hned zítra :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
14.6.20 21:38

Záhada :think: chápala bych těhotenství z 7.6.,ale takhle :nevim: vypadá to opravdu na otěhotnění těsně před minulou ms :srdce: zítra volat pro utrogestan.

Příspěvek upraven 14.06.20 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital