Duch na tt až 35DC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.6.20 22:56

@hospodki Proč se divíš, že si dělá hodně testů a sama dáš fotku kde jsi testovala 2× za den? Já jsem si třeba udělala jeden za celé těhotenství. Každý to má jinak. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
18690
15.6.20 23:02
@Anonymní píše:
@hospodki Proč se divíš, že si dělá hodně testů a sama dáš fotku kde jsi testovala 2× za den? Já jsem si třeba udělala jeden za celé těhotenství. Každý to má jinak. :mavam:

Protože jsem cítila, ze je něco špatně a taky bylo. Navíc to byly testy z Ciny a zajímalo me jaké jsou. Teď se naopak cítím dobre a vnitřně klidně a nebyl problem v klidu testovat ob den z toho co jsem měla doma… a úplně nechapu tvůj anonym, kde je ta zavratna osobní informace, která nesmí byt sdělena pod tvým nickem. :nevim: Jestli si chceš rejpnout tak se za sebe alespoň nestyd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.6.20 23:22
@hospodki píše:
První foto biochemické. Ms byla o týden zpozdena. Cely ten týden byly takové nijake čárky. Druhy test je normálně sílící, testy dělané ob den. Prostřední je den ms a poslední čtvrtý den zpoždění. Cyklus 34 dnů. 2-3tydny mi clearblue ukázal třetí den zpoždění… testuj ob den a u třetího testu už by jsi mela vidět jestli je silnější.

Prosím, ta fotka s těmi 5ks tt je k tomu normálnímu průběhu?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18690
15.6.20 23:28

@artinam ano. Na začátku skoro neviditelná čárka a za 8 dnů se ta poslední nedá přehlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.6.20 23:31
@kesikk píše:
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat zda jste měla někdo podobnou zkušenost jako já.
Poslední MS byla od 10-15. 5.
Dalsi MS měla přijít 7.6 což ale neproběhla. Testovala jsem a nic.. Objednala jsem se k dr. na vyvolavacku, ale 13.6 jsem zkusila test a byl duch. Testovala jsem i v neděli testem clear blue a ukázal +1-2 ale přijde mi že testy normální nesílí :? Máte některá podobnou zkušenost a vše bylo ok? Zřejmě jsem měla ovulaci týden před MS

Ahoj,
měla jsem taky duchy na testu, už dnes zesílil na světle růžový proužek (klepu na drevo), ale takový ještě zdaleka ne jako kontrolní.
Prvního jsem objevila 10.6. tak opravdu vydrž… taky mě to nedá a testuju, i když to ničemu nepomůže co se týče udržení, tak to pro svůj jakýsi klid děláme, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.6.20 23:32

@hospodki jen tak dál :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
16.6.20 08:54
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
16.6.20 17:04

Držím Ti palce. Také mám za sebou dvě ZT. Ale vždy, když jsem byla těhotná, tak mi vyjela dálnice jak hrom. Týden po očekávané MS stopro. Jen u prvního ZT jsem měla slabou čárku, dvojčata se přestala vyvíjet už někdy ve 4tt, ale na gyndě jsem byla až v 7tt, tak se to zjistilo. Cyklus mívám cca 30 dní plus minus dva dny, testovala jsem se minulý pátek, což mi vycházelo na 36DC a výsledek viz foto.

• Citovat
  • Upravit
Mišu G
16.6.20 17:09

Mně tohle neustálé testování nedává smysl, akorát vyhození peněz. Počkala jsem si prostě pět, šest dní a pak šla do toho- buď a nebo. Mně tohle věčný testování přijde zbytečně stresující.

• Citovat
  • Upravit
746
20.6.20 13:08

@artinam tak už je to doufám dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat