Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Spis konec, i kdyz ja takle krvacela z hematomu, ale musela sem hned na pohotovost, cekat pulku tydne, tak by to bylo v haji tak jako tak.
Já krvácela silně na začátku těhotenství, a pak silné spinila.. doktor mi oznámil hematom a klidovy režim. Ale neměla jsem žádné kousky sliznice…
Taky mne napadlo, jestli to nemůže být hematom, ale zase netuším, jak dlouho se tvoří. Na preventivce u dr. jsem byla před měsícem, kdyby tam bylo něco, co může začít krvácet, asi by to na utz bylo vidět? No tak uvidíme, co na kontrole ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. 4.6. měla dorazit MS, ale nedorazila, bez prášků to mám rozházené +- pár dní, nevěnovala jsem tomu moc pozornost. Testovala jsem při opoždění 7 dní, test pozitivní, ani silná čára, ani duch. Předevčírem večer jsem začala krvácet, ráno už silne krvácení, totožné s MS, více bolestivé, jasně červená krev, „kousky“ sliznice. Bolí to opravdu víc než klasická MS. Je reálné, že bude těhotenství pokračovat nebo mám počítat s koncem? Krvácení neustává, je jako silná MS. Zažil jste to někdo? Prosím ale opravdu krvácení, ne špinění. Kontrolu mám ve středu a netuším, co mne čekáDěkuju a prosím anonym, citlivé téma
V těhotenství jsme měla i normální ms.. A hodně silnou.. Jako pokud je to zdravé, udrží se.. Ale tohle by bylo věštění.. Prostě počkej..
@Anonymní píše:
Ahoj holky. 4.6. měla dorazit MS, ale nedorazila, bez prášků to mám rozházené +- pár dní, nevěnovala jsem tomu moc pozornost. Testovala jsem při opoždění 7 dní, test pozitivní, ani silná čára, ani duch. Předevčírem večer jsem začala krvácet, ráno už silne krvácení, totožné s MS, více bolestivé, jasně červená krev, „kousky“ sliznice. Bolí to opravdu víc než klasická MS. Je reálné, že bude těhotenství pokračovat nebo mám počítat s koncem? Krvácení neustává, je jako silná MS. Zažil jste to někdo? Prosím ale opravdu krvácení, ne špinění. Kontrolu mám ve středu a netuším, co mne čekáDěkuju a prosím anonym, citlivé téma
To je biochemicke těhotenství
..To mě mrzi
.
@Anonymní píše:
Taky mne napadlo, jestli to nemůže být hematom, ale zase netuším, jak dlouho se tvoří. Na preventivce u dr. jsem byla před měsícem, kdyby tam bylo něco, co může začít krvácet, asi by to na utz bylo vidět? No tak uvidíme, co na kontrole
Hematom je hned, ja byla ve 12tt na velkem screeningu tam by si toho museli všimnout, vše bylo v pohodě a ve 13tt jsem jela na pohotovost se šíleným krvácením z hematomu. Během tydne se stihnul vytvořit i prasknout, kdybych hned nejela a nedostala kapacky a leky na udrzeni, tak bych potratila i v tom druhem trimestru.
Ahoj holky. 4.6. měla dorazit MS, ale nedorazila, bez prášků to mám rozházené +- pár dní, nevěnovala jsem tomu moc pozornost. Testovala jsem při opoždění 7 dní, test pozitivní, ani silná čára, ani duch. Předevčírem večer jsem začala krvácet, ráno už silne krvácení, totožné s MS, více bolestivé, jasně červená krev, „kousky“ sliznice. Bolí to opravdu víc než klasická MS. Je reálné, že bude těhotenství pokračovat nebo mám počítat s koncem? Krvácení neustává, je jako silná MS. Zažil jste to někdo? Prosím ale opravdu krvácení, ne špinění. Kontrolu mám ve středu a netuším, co mne čeká
Děkuju a prosím anonym, citlivé téma