Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vanilka1110 píše:
Ahoj, byla jsem doma sama byl už vecer a z ničeho nic někdo zatukal na hlavní dveře. Myslela jsem ze přišla mamka z práce… Kdyz jsem otevřela tak tam nikdo nebyl a 1,5 m od dveří sedel můj pes, jenom nepřítommě Koukal na dveře. Pak jsem se hrozne bála… Můžete mi někdo poradit co si o tom myslíte? Děkuju
A nemohl někdo zaťukat a jít pryč?
@Vanilka1110 co si o tom myslím? nic, že další b.bá diskuse o ničem od nováčka
@Vanilka1110 a to jsi se zaregistrovala na emimino, kde by se převážně měly řešit mimina, jen proto, že někdo ti zaťukal nezaťukal na dveře
![]()
@stinga píše:
@Vanilka1110 a to jsi se zaregistrovala na emimino, kde by se převážně měly řešit mimina, jen proto, že někdo ti zaťukal nezaťukal na dveře![]()
![]()
![]()
Tak kdyz už pes čučel na ty dvéře, tak to duch být musel. Kdybych pokaždé slyšela trávu růst, když zůstanu doma, taknse zblázním… ![]()
A já se lekla že je tu zas další exemplář s ještě vlhkým těhotenským testem dělaným před termínem MS ![]()
@Kriss Tina píše:
A já se lekla že je tu zas další exemplář s ještě vlhkým těhotenským testem dělaným před termínem MS
to jsem si taky prvně myslela
ale dnes tu jedna psala, která si ani test ještě nedělala ani menstruaci ještě nečeká a ptala se jestli je těhotná ![]()
@Vanilka1110 že bych kvůli tomuhle diskuzi nezakladala a je to blbost
@Kriss Tina píše:
A já se lekla že je tu zas další exemplář s ještě vlhkým těhotenským testem dělaným před termínem MS
Nas pes startuje ke dverim kazdou chvili, jen nekdo projde po chodbe
Ale kdyz nam kolem dveri pres patro dusali policajti, co si prisli pro souseda o patro vys, ani se nehnul, zato ja cekala, kdy se v baraku zacne strilet…:) Ale moje kamaradka, tak trochu carodejnice - zajima se o karty, ezoteriku, tajemno a tak, mi jednou vypravela, ze ji doma zrejme u stropu cosi poletovalo a jeji pes to videl, protoze pry fakt vypadal, jako kdyz neco sleduje a otacel hlavou na jednu a hned zas na druhou stranu, coz bezne nedelal…pak jeste jednou, bylo to ve starem dome… ono je fakt asi mozne, ze nejen deti, ale I psi vidi/citi pritomnost neceho nebo nekoho, co my videt nedokazem… ![]()
@Vanilka1110 Ja bych se asi zacala bat, kdyz by pes treba vrcel…a to bych byla tak po***na, ze bych rozhodne neotvirala, max.se podivala kukatkem…
Jsem si vzpomnela na 1 ducharsky vtipek, jak ten opilec se vypotaci z hospody smerem ke krovi, z nej vyleze divna postava a rika, ja jsem duch Alfons…a ozrala odpovi Ja sem DUCHCAT
![]()
Taky jsem se psem jedou seděla na posteli a on z ničeho nic taky jakoby neco pozoroval a Koukal sem tam
![]()
@Vanilka1110 píše:
Taky jsem se psem jedou seděla na posteli a on z ničeho nic taky jakoby neco pozoroval a Koukal sem tam![]()