Duch nebo bludy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76817
24.10.18 21:14
@Vanilka1110 píše:
Taky jsem se psem jedou seděla na posteli a on z ničeho nic taky jakoby neco pozoroval a Koukal sem tam :think: :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi pozoroval nějakou mušku, kterou ty nevidíš :mrgreen: :mrgreen: naši kocouři toto dělají co chvíli a koukají na dveře, protože cítí, že venku po dvoře a zahradě běhají jiné kočky, ty duchu :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
24.10.18 21:16

@Vanilka1110 napiš to do nějakého časopisu pro puberťáky nebo na fb, tam se ti asi dostane odezvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
24.10.18 21:17
@Celina píše:
Nosite zimní bundy a tohle…dnešní vítězné diskuse :potlesk: :roll:

ale zas se dnes chechtám, co sednu k počítači

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.10.18 22:50

Těšila jsem se na novou duchařinu. Na emimi jsou prostě nej. Škoda. Mohly jste tomu dát šanci :,( :nevim: Zakladatelka by to určitě ráda rozvedla víc.

Není dneska vlastně úplněk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
24.10.18 23:44

@Vanilka1110 Ahoj . U nás se to ťukání na dveře stávalo jednu dobu často .. prvně jsme tomu nevěnovali pozornost ,ale čím víc se to dělo , tím víc jsme tomu nerozuměli . Prostě pokaždé v jinou dobu , vždy teda večer .. mě jednou v devět několikrát někdo zaťukala na dveře . Manžela to jednou vzbudilo ve čtyři ráno .. vždy delší ťukani po chvíli opakování a pak nic , nikdo nikde .. aji mě to párkrát vzbudilo ze spánku . Opravdu něco mezi nebem a zemí ,udělali jsme si na dveře takový domácky vyrobený talisman a od té doby naštěstí klid :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.10.18 01:36
@Vanilka1110 píše:
@Russet mame zahradu a vrátka byla zamčena :think:

A proč by duch klepal?! Nám ťuká do zdi strakapoud. Taky si myslím, že někdo jde. Nesnáším ťukání. Od čeho máme zvonek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
25.10.18 11:40
@Russet píše:
A proč by duch klepal?! Nám ťuká do zdi strakapoud. Taky si myslím, že někdo jde. Nesnáším ťukání. Od čeho máme zvonek
že jo, vlastně. Však duch umí procházet zdí, tak proč ťuká? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.10.18 13:16
@stinga píše: že jo, vlastně. Však duch umí procházet zdí, tak proč ťuká? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Něco jsem si načetla a Polstergeist prej dělá schválně rámus. Tak asi ťukal, aby hned zakladatelku nevyděsil :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová