Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vanilka1110 píše:
Taky jsem se psem jedou seděla na posteli a on z ničeho nic taky jakoby neco pozoroval a Koukal sem tam![]()
@Vanilka1110 napiš to do nějakého časopisu pro puberťáky nebo na fb, tam se ti asi dostane odezvy
@Celina píše:
Nosite zimní bundy a tohle…dnešní vítězné diskuse![]()
ale zas se dnes chechtám, co sednu k počítači
Těšila jsem se na novou duchařinu. Na emimi jsou prostě nej. Škoda. Mohly jste tomu dát šanci
Zakladatelka by to určitě ráda rozvedla víc.
Není dneska vlastně úplněk?
@Vanilka1110 Ahoj . U nás se to ťukání na dveře stávalo jednu dobu často .. prvně jsme tomu nevěnovali pozornost ,ale čím víc se to dělo , tím víc jsme tomu nerozuměli . Prostě pokaždé v jinou dobu , vždy teda večer .. mě jednou v devět několikrát někdo zaťukala na dveře . Manžela to jednou vzbudilo ve čtyři ráno .. vždy delší ťukani po chvíli opakování a pak nic , nikdo nikde .. aji mě to párkrát vzbudilo ze spánku . Opravdu něco mezi nebem a zemí ,udělali jsme si na dveře takový domácky vyrobený talisman a od té doby naštěstí klid
.
@Vanilka1110 píše:
@Russet mame zahradu a vrátka byla zamčena
A proč by duch klepal?! Nám ťuká do zdi strakapoud. Taky si myslím, že někdo jde. Nesnáším ťukání. Od čeho máme zvonek
@Russet píše:že jo, vlastně. Však duch umí procházet zdí, tak proč ťuká?
A proč by duch klepal?! Nám ťuká do zdi strakapoud. Taky si myslím, že někdo jde. Nesnáším ťukání. Od čeho máme zvonek
@stinga píše: že jo, vlastně. Však duch umí procházet zdí, tak proč ťuká?![]()
![]()
Něco jsem si načetla a Polstergeist prej dělá schválně rámus. Tak asi ťukal, aby hned zakladatelku nevyděsil ![]()