Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nedávno mi umřela babička, předevčírem jsem poprvé od její smrti šla do jejího bytu a vzala jsem si na památku jednu věc. Včera zhruba ve stejnou dobu kdy jsem si tu věc u ní předevčírem brala spadla a rozbila se.Dala jsem ji do stěny v obývacím pokoji a nechápu jak to mohlo spadnout, bylo to tam už kolik hodin, nic tam nebylo že by to mohlo samo spadnout.CCa dvě min předtím než to spadlo jsem přes tu místnost šla do ložnice ale hned jsem se vrátila do kuchyně. Děti byli s tátou v ložnici a malá byla se mnou v kuchyni, takže ti to taky nemohli být. Hned mě napadla babička, že to byl určitě její duch.Ale ted se bojím co to znamená, nevíte někdo, mluvila jsem o tom s mámou a ta mi řekla že to nejspíš bude nějaké varování a at na sebe dávám pozor.
@peluani: Nemusí to být varování. Myslím, že mohla přijít duše Tvé babičky, aby o sobě dala vědět.
@micha.bello Ale proc treba ta duse neudelala neco jineho, proc zrovna rozbila vec kterou jsem u ni odmala mela hrozne rada a hrala jsem si s ni? Vedela ze mi na te veci dost zalezi
Nic uz nechapu ![]()
@peluani píše:
@micha.bello Ale proc treba ta duse neudelala neco jineho, proc zrovna rozbila vec kterou jsem u ni odmala mela hrozne rada a hrala jsem si s ni? Vedela ze mi na te veci dost zaleziNic uz nechapu
Nemám moc vidět do téhle věci a zodpovědět Tvou otázku. Každopádně dávejte na sebe všichni pozor, nejen teď, ale i do budoucna. Neznamená to špatné znamení, ale opatrnosti není nikdy dost.
@peluani budu se tvarit, ze verim na duchy, sice neverim, veci mi obcas taky spadnou bez vnejsiho vlivu, ale budiz.
Tak treba babicka nechtela, aby se jeji veci roztahavali mimo jeji byt. Obvlast stari lide preci lpeji na svem bydleni, v ohrozeni ho casto nechteji opustit a jsou pripraveni i zemrit. Tak uz si od babicky nic neber a budes mit klid ![]()
@peluani Já na to poměrně věřím. Třebas duch po dědovi se ještě nějakou dobu „ozýval“. Ale nic špatného si neudělala, podle mně se nemáš čeho bát.
Spíš bych si dala osobně pozor na nehody, zranění atd. Může to být varování spíše tímto směrem. Prostě dávat si pozor.
Babicka byla hodne moc zvlastni clovek, byla perfekcionistka a general v jednou, kdo ji neposlouchal toho nesnasela, vlastne bud lidi mela rada nebo je nesnasela, prevazne asi nesnasela, nemela rada ani moji vlastni dceru, porad na ni neco videla, vlastniho vnuka od mamy taky ne, meho chlapa a maminyho chlapa taky ne. A pak jsem ji nasla na zacatku rijna v byte s mamou lezet na zemi, prodelala tezkou mrtvici, byla na interne pak ji prevezli na ldn a tam se kazdy tyden cim dal vic zhorsovala, posledni dva tydny nas ani nepoznavala, kazdy den s rodiny tam nekdo byl, stridali jsme se, ja ji videla naposledy posledni tyden jejiho zivota v pondeli a byla jsem posledni s kym s rodiny mluvila, pak uz nemluvila s nikym, kazdy den jsme ji tam krmili, ja ji pekla nebo jsem ji neco koupila, vecere jsem ji davala. Dneska je to tri tydny co je po smrti.