Maminky policajtky

Anonymní
11.12.14 16:31

Maminky policajtky

Ahoj maminky, najde se tady kolegyňka policistka, která se vracela do práce po půl roce mateřské? Omlouvám se za anonym, ale vím, jak se hodně lidí na policajty dívá a navíc vím, že hodně holek, které neslouží, by situaci, kdy se musíme po půl roce mateřské vrátit do práce, abychom nepřišly o místo, asi nepochopily. Nemyslím to špatně, ale pro mně je to hodně citlivé.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4624
11.12.14 16:39

Přišla jsem o místo a policajtka nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.12.14 16:40

Mám kámošku a druhou bývalou spolužačku. Obě musely po půl roce do práce, někteří se na ně dívají pomalu jak na vrahy. A nikomu nevysvětlíš, že fakt musí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
11.12.14 16:43

Jak to, ze musite po pul roce?? :think: to je hrozny

• Citovat
  • Upravit
3157
11.12.14 16:44
@martina.se píše:
Mám kámošku a druhou bývalou spolužačku. Obě musely po půl roce do práce, někteří se na ně dívají pomalu jak na vrahy. A nikomu nevysvětlíš, že fakt musí :think:

Jak to ze musi? Znam 4 a vsechny byly na rd 3 roky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
11.12.14 16:48

Tak asi musí, dříve se chodilo do práce po půl roce, možná ani to ne. A takové maminky neodsuzuju. Pokud má dobré místo a zázemí, proč ne, pak se hůře hledá uplatnění. Dneska nikdo na nikoho nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.14 16:50

Ze služebního zákona vyplývá, že nám naše místo drží pouze půl roku. Vrátit se samozřejmě můžeš i po delší době, ale nikdo Ti nezaručí, kam Tě pak služebně zařadí. A co si budem, s malým mimčem jezdit bůh ví kam do služby, taky není o co stát.

• Citovat
  • Upravit
merde
11.12.14 16:52
@Anonymní píše:
Ze služebního zákona vyplývá, že nám naše místo drží pouze půl roku. Vrátit se samozřejmě můžeš i po delší době, ale nikdo Ti nezaručí, kam Tě pak služebně zařadí. A co si budem, s malým mimčem jezdit bůh ví kam do služby, taky není o co stát.

to je tedy sila

• Citovat
  • Upravit
72725
11.12.14 16:52
@marmelada78 píše:
Jak to ze musi? Znam 4 a vsechny byly na rd 3 roky :think:

protože místo jim drží pouze po dobu mateřské a prac. pozici na útvaru max 2 roky. Víc ani ťuk. Oni nejsou zaměstnanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
11.12.14 16:57

Já doufám, že mě nikam nepřeřadí, budu nastupovat skoro po šesti letech, a to ještě bez služební zkoušky :roll: Ale nejsem u PČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.14 17:00

Já se hlásím :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.14 17:01

@martina.se No právě, hodně lidí to vůbec nepochopí. Nebudu lhát, že jsem si to neobrečela, je to fakt děsně brzo. Ale snažila jsem se i hledat aspoň nějaké pozitiva. Takto aspoň vím, kde budu sloužit, znám to tam a hlavně mám to kouset od bydliště. Navíc mám fakt skvělého šéfa a ten mi umožnil sloužit jen denní, 12-ky, takže si oddělám víceméně půlku měsíce a zbytek můžu být s malou. A je super, že se můžu v hlídání sem tam střídat s manželem a navíc mamča už je v důchodu, tak taky zaskočí :). Fakt se si nedovedu představit jezdit do práce bůh ví kam a vracet se v noci.

• Citovat
  • Upravit
552
11.12.14 17:03

@iiiv Tak držím pěsti, ať se vrátíš tam, odkud jsi na mateřskou a rodičovskou odešla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.12.14 17:04
@Anonymní píše:
@martina.se No právě, hodně lidí to vůbec nepochopí. Nebudu lhát, že jsem si to neobrečela, je to fakt děsně brzo. Ale snažila jsem se i hledat aspoň nějaké pozitiva. Takto aspoň vím, kde budu sloužit, znám to tam a hlavně mám to kouset od bydliště. Navíc mám fakt skvělého šéfa a ten mi umožnil sloužit jen denní, 12-ky, takže si oddělám víceméně půlku měsíce a zbytek můžu být s malou. A je super, že se můžu v hlídání sem tam střídat s manželem a navíc mamča už je v důchodu, tak taky zaskočí :). Fakt se si nedovedu představit jezdit do práce bůh ví kam a vracet se v noci.

buď ráda, že máš takové podmínky. někde musí fakt naskočit do plného provozu.. kámoška řeší pořád hlídání, protože kdo jen tak pohlídá 8m dítě a nebude to stát víc, než vydělá atd.. :zed: není to jednoduchý, sama bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.14 17:04
@Anonymní píše:
Já se hlásím :mavam:

A už jsi ve službě nebo Tě návrat terpve čeká, tak jako mě?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová