Maminky policajtky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12921
11.12.14 20:08

@yweth Aspn já, když jsem se synem tak se mu fakt věnuji hrajem si a snažim se ho užít. Kdyby jsme byli spolu pořád doma budu toho mít dost. Budu se snažit dělat něco doma. Za každou vteřinu, kdy budu mít klid budu vděčná. A vlastně by jsme si spolu tolik nehrali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
11.12.14 20:20
@annaei píše:
@yweth Já si myslim, že ženská, co neni s dítětem pořád si ve vysledku víc váží toho omezeného času s tim dítětem. A ve vysledku si t užije daleko víc.

pod to se podepisuju :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2652
11.12.14 21:53

Čau kolegyně ve zbrani :mrgreen: já na anonym kašlu, každý se nějak živí, tak co :mrgreen: tak já jsem po půl roce nešla, malá má teď 13 měsíců a RD mám na 2 roky. Za pár měsíců plánujem druhátko. V práci jsem byla spokojená, kolektiv i šéf super, se svým parťákem už máme společně odslouženo přes 10 let /odslouženo mám tedy víc, ale 10 let mám stejnýho parťáka/. Takže mám taky obavy kam se vůbec po RD vrátím. Mám to ale složitější v tom, že bydlím kousek od Plzně a sloužila jsem na Mělníku…takže fakt kousek :lol: zas jsem ale dělala 24ky, což by šlo i se dvěma dětma. 8 šichet do měsíce…no ale uvidíme zhruba za ty 3 roky jak to vše bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.12.14 22:02

Ahoj já tedy nejsem u policie ale vim ze známá je, proto me udivuje ze musíte tak brzy ona byla doma tři roky pak byla ppůl roku v praci a šla na rolizikove s druhým a právě říkala ze na ten pul roj šla. protože ji místo drží 3 roky tak aby ho tam mela jisté i po druhem diteti :nevim: Je ale pravda ze je na vyšší pozici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2652
11.12.14 22:24

@Zástavanda ..no my tak brzy nemusíme, to není podmínka. Ale místo ti drží jen půl roku. Tedy to přímo tvé odkud si odešla. Pak tě můžou mrsknout kam se jim zlíbí. Bohužel. Záleží na tom jaký je tvým místě „obrat lidí“ Já např. už teď vím, že mojí tabulku /5. platovou třídu, tedy prap./ obsadil už jiný kolega. Co bude až se budu chtít vrátit vůbec netuším :nevim: Prostě jistota je, že tě u policie nechají, ovšem kam tě dají, to je ve hvězdách :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
11.12.14 22:33

@baldurka Tak ať se druhátko co nejdřív povede, abys nemusela návrat zatím řešit :). A kdo ví, co bude za další 3 roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.12.14 22:37

Ahoj já jsem taky u PČR kraj Ústecký, já šla do práce, když bylo malé 2 roky chtěla jsem jít po třech letech, ale uvolnilo se místo na osmičkach v kanceláři tak jsem šla a dceru jsem dala do soukromé skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2652
11.12.14 22:45

@petru80 ..v Ústí jsem sloužila 11 let, pak jsem se odstěhovala za chlapem do Plzně :)
@yweth …díky. To si taky právě říkám, že si tím nebudu dělat hlavu, kdo ví co vše bude, zvlášť když to naše oddělení je jen detašák a tam si člověk nemůže být jistý už vůbec ničím :mrgreen: druhátko plánujem na začátek léta, tedy snažení. Pokud to bude jak doteď, tak se chlap jen otře trenkama a bude vymalováno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
11.12.14 22:48

@yweth @petru80 Je to sice trošku mimi téma, ale jaká je třeba vaše náplň práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.12.14 23:08

:mavam: Tak já se taky zcela otevřeně přiznávám, že jsem u PČR a právě se chystám na návrat, MD mi končí 14.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.12.14 23:16

@baldurka Špatně jsem se vyjádřila. Říkala ze ji drží primo její pozici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.12.14 23:45

@Trojlístek to by mě taky zajímalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.14 07:47
@Trojlístek píše:
@yweth @petru80 Je to sice trošku mimi téma, ale jaká je třeba vaše náplň práce?

To je hodně různý, záleží na oddělení, na pozici,… Já třeba bouchám celý den do počítače, někdo je zase celý den „v terénu“.

• Citovat
  • Upravit
1065
12.12.14 07:50
@baldurka píše: Čau kolegyně ve zbrani :mrgreen: já na anonym kašlu, každý se nějak živí, tak co :mrgreen: tak já jsem po půl roce nešla, malá má teď 13 měsíců a RD mám na 2 roky. Za pár měsíců plánujem druhátko. V práci jsem byla spokojená, kolektiv i šéf super, se svým parťákem už máme společně odslouženo přes 10 let /odslouženo mám tedy víc, ale 10 let mám stejnýho parťáka/. Takže mám taky obavy kam se vůbec po RD vrátím. Mám to ale složitější v tom, že bydlím kousek od Plzně a sloužila jsem na Mělníku…takže fakt kousek :lol: zas jsem ale dělala 24ky, což by šlo i se dvěma dětma. 8 šichet do měsíce…no ale uvidíme zhruba za ty 3 roky jak to vše bude :nevim:

twl to jsme to dopracovali, dřív byli učitel, policajt a farář nejváženější osoby ve vsi a dneska se tu půlka schová za anonym, aby tu mohli dál přispívat :mrgreen: Mě by ty dva roky přišly ideální, ke štěstí by mi stačila i pružná pracovní doba, ale co se dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
12.12.14 07:52

@Trojlístek Onoje to hodně individuální, záleží na tom, na jaké funkci jsi zařazená a hlavně na jakém oddělení. Já jsem třeba dopravák, a určitě to není jen o pokutách, jak si mnozí myslí :mrgreen:. Náplň práce dopraváka hodně ve zkratce, dohlížení na bezpečnost a plynulost silničního provozu, dopravní nehody, řízení provozu, u některých i ta příjemnější část, a to jsou preventivní akce pro děti, seniory apod. Já to mám už trošku specifičtější, ale to tady nechci rozebírat, děkuju za pochopení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová