Dudlík 15měsíční dítě a spánek

Anonymní
23.4.21 14:02

Dudlík 15mesicni dite a spanek

Ahoj holky, měla jsem v plánu, že dceru odnaučím dudlík přes léto, v těch 18 měsících, protože přes den ho chtěla furt a do toho ji teď rostly špičáky dole 🤦‍♀️. Ale dneska švihla s dudlíkem, tak jsem ho schovala, dopoledne ho chvíli hledala ale zahrála jsem to do outu. Tak jsem říkala, že ji zkusím nedat dudlík i na polední spánek, byla jsem v šoku a usnula bez něj, ale spala jen hodinu. Normálně spí 90-120 minut. Může to být tím, že spala bez dudliku? Uvidíme co večer, usíná sama u světelné projekce. Jen jestli to měl někdo podobně. 🙂 hezký den.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1378
23.4.21 14:23

Synovi když jsem vzala dudlík, tak přestal po obědě spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
23.4.21 14:24

Může i nemusí. Spánek dětí je proměnlivý. Ale tiše ti závidím, naše malá je těžkej závislák stále (21 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8729
23.4.21 14:26

Dcera si dudel zrušila před asi q4 dny, kdy si vyrazila zuby. Ma 20 měsíců a byla silenej zavislak. Teď bez dudliku spatne a dlouho usina, neumí se uklidnit tak v postýlce blbne, dokud nepadne únavou. Pres den spi a usíná úplně stejne, jak s dudlikem. Čekala jsem, ze to bude mnohem horší, ale nakonec dobrý. Bylo par noci, kdy jsem mela sto chutí ji ho vrátit (a kdyby byla menší, tak to i udelam), ale ve skoro 2 letech už to dělat fakt nebudu. Doteď jsou chvíle, kdy bych ji ho ráda dala, ale zvykla si podle mě dobre, tak budeme ještě chvíli bojovat a pak už si snad nevzpomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.21 14:58

Může to být tím.. Ale rozhodně bych ho nevracela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9289
23.4.21 19:38

Synovi se bez dudlíku taky zkrátil odpolední spánek ;) na noc ho pořád má :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
23.4.21 20:14

Kratší odpoledni spánek bude asi tím ze byla bez dudliku. Nebo ji ta hodina stačila, uvidíš další dny. Osobně mi na spaní dudlík u takhle malého dítěte nevadí… Nelibi se mi když vidím venku skoro tříletý dítě na hřišti s dudlikem v puse, ale protože to není moje dítě tak neřeším :D Mladsi (20m) má na spaní dudlík pořad a zatím nemám v plánu mu ho brát. Ani jedno z děti nemělo dudlík přes den, vždy jen na spaní.
Nehrotila bych to, ale jestli vytrváš a dudlík nevratis, držím palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.21 20:46

@Any9 uvidíme, teď jsme uspávali od 20.00 a už spí, nechala jsem ji tam ustřihnutý. Furt se na něj dívala ale vzala ho na milost. Uvidíme. Když tak mám nachystaný dudlík kdyby v noci nějak moc plakala. Zas tohle nechci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML