Dávat dudlík, nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
4.10.10 12:34

Malé budou dva měsíce a je pravda,že máme dudlíku taky pěknou hromadu.. většina z nich se do pusy ani nedostala,vystrkovala ho hned jazykem,ale jeden z nic je favorit-od MAMu a ten vydrží nejdýl.. i tak s ním ale bojuje a plive ho. Každopádně jsem na tom stejně-také neustále vracím,jelikož jinak řve a tak si říkám, že s ní tu hru taky budu hrát.. :lol: v noci mě to ale docela vyčerpává.. :cry: je prostě „hravá“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.6.14 10:47

Stalo se některé, že by dítě snědlo ten „cumlací kus“ dudlíka? Prostě odkouslo a sežralo tu gumu?? Já teda ačkoli vehementně kontroluju každej dudlík předtím, než jí ho strčím do pusy, dneska ráno ho měla totálně rozkouslej a držel tak možná na půl centimetru uprostřed :zed: A to jsem za něj ještě večer tahala :roll: Takže se ptám - stalo se vám, že dítě tu gumu snědlo? Co jste dělaly - čekaly, nebo k Dr…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.6.14 11:06

Co blbneš? To v klidu projde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
1.6.14 11:18

@Krkael Mě dítě snědlo kus praskláho balonku, zjistila jsem to až když ho vykadil, první kus jsem mu vyndavala z nosu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
1.6.14 11:24

Dcera mi takto rozkouše dudlík pokaždý, když lezou zuby… první překousla skoro úplně. Teď lezou špičáky a má v nich 4 dírky, jak si je brousí… kontroluju taky, takže vyhazuju dost často… blbý je, že má v oblibě ty svítíci od MAM a ty jsou dost drahý :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
1.6.14 12:06

Jestli jo, tak o tom nevím. Ale vyloučit to nemůžu :) Čekala bych, myslím, že to normálně vyjde ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
1.6.14 14:05

U dudlíku se neboj. To normálně vykaká.
jsem byla s malou u dr., měla jsem podezření, že spolkla sponku do vlasů. A řekli, že i ta sponka by prošla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
3.6.14 21:02

@Animatu náš případ, úplně přesně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie