Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Malé budou dva měsíce a je pravda,že máme dudlíku taky pěknou hromadu.. většina z nich se do pusy ani nedostala,vystrkovala ho hned jazykem,ale jeden z nic je favorit-od MAMu a ten vydrží nejdýl.. i tak s ním ale bojuje a plive ho. Každopádně jsem na tom stejně-také neustále vracím,jelikož jinak řve a tak si říkám, že s ní tu hru taky budu hrát..
v noci mě to ale docela vyčerpává..
je prostě „hravá“ ![]()
Stalo se některé, že by dítě snědlo ten „cumlací kus“ dudlíka? Prostě odkouslo a sežralo tu gumu?? Já teda ačkoli vehementně kontroluju každej dudlík předtím, než jí ho strčím do pusy, dneska ráno ho měla totálně rozkouslej a držel tak možná na půl centimetru uprostřed
A to jsem za něj ještě večer tahala
Takže se ptám - stalo se vám, že dítě tu gumu snědlo? Co jste dělaly - čekaly, nebo k Dr…?
@Krkael Mě dítě snědlo kus praskláho balonku, zjistila jsem to až když ho vykadil, první kus jsem mu vyndavala z nosu ![]()
Dcera mi takto rozkouše dudlík pokaždý, když lezou zuby… první překousla skoro úplně. Teď lezou špičáky a má v nich 4 dírky, jak si je brousí… kontroluju taky, takže vyhazuju dost často… blbý je, že má v oblibě ty svítíci od MAM a ty jsou dost drahý ![]()
Jestli jo, tak o tom nevím. Ale vyloučit to nemůžu
Čekala bych, myslím, že to normálně vyjde ven.
U dudlíku se neboj. To normálně vykaká.
jsem byla s malou u dr., měla jsem podezření, že spolkla sponku do vlasů. A řekli, že i ta sponka by prošla. ![]()