Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měla jsem všechny děti bezdudlíkové a poslední, nejmladší, i bez flašky. Když se někdo ptal, co má donést, tak jsem byla ráda za plíny. Ale to zase nevíš, jestli nebudou používat látkovky ![]()
Co třeba pěkné fotoalbum nebo sada na obtisky nožiček (ručiček)?
Já dostala chrastitka nebo originální bodycka. Dudlík těžko říct, foto nevidím, ale některé děti (včetně mého syna) ho vůbec nechtějí, navíc sem je dostala už v balíčku od dr a v porodnici
ale jestli chceš koupit nějaký pěkný designový kousek, co není k dostání v běžné drogerii tak myslím nic nezkazíš ![]()
Za mě je ten dudlík úplná kravina a klidně ty vtipné zoubky opravdu mohou bradičku škrábat
@Anonymní píše:
Je já na foto Zapoměla vložit 🤣
Ne, ten bych určitě nekupovala. Když už dudlík, tak nějaký hezky designovy, třeba Lovi je děla
@Anonymní píše:
Ahoj děvčátka, známý se narodí za 2 měsíce holčička… Chtěla bych ji dát něco originálního. Patrala sem po netu a našla tento dudlicek (viz foto). Myslíte si že od těch zoubků co tam jsou nemůže mít odrenou bradicku??nebo poradíte mi něco nevšední
Mě nejvíc potěšily jedničkové plenky, nemusela jsem kupovat ani jedny
Od velikosti 2 už jsem látkovala, takže ani pěknou látkovou plenkou neurazíš, ta je potřeba vždycky, a T-Tomi má krásné vzory ![]()
Když už dudlík, tak já měla tohle : https://www.drmax.cz/…-bez-bpa-2ks?…
Syn sice nebyl dudlací, ale tohle je celosilikonove a když mu rostly zuby, tak to hryzal místo kousátka ![]()
Dudlik urcite ne, je to darek, kterym se proste temer nikdy netrefite- at uz designem nebo tvarem cumlu…
Ja bych byla potesena za hezky potisteny latkovy plinky- tech neni nikdy dost ![]()
Jinak co jsem rada dostávala já - dětské deky, hezké oblečení, látkové pleny na ublinkavani. Co bych nechtěla dostat - jednorázové pleny - jako ano, jsou třeba, ale dostat je jako dárek
a právě dudliky, protože každý z kluků vzal na milost jen jeden tvar, takže bych je nejspíše vyhazovala
@Anonymní píše:
A nebo ještě tohle je to na zakázku s potiskem jména
Pokud jsou vojenská rodina, tak proč ne
za mne lepší jak dudel
Ahoj děvčátka, známý se narodí za 2 měsíce holčička… Chtěla bych ji dát něco originálního. Patrala sem po netu a našla tento dudlicek (viz foto). Myslíte si že od těch zoubků co tam jsou nemůže mít odrenou bradicku??
nebo poradíte mi něco nevšední