Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My mame oznameni za 20kc k tomu jmenovka a pozvanka a obalka. takze super cena
My mame oznameni z www.svatebnizbozi.cz a jsem maximálně spokojená
my jsme si teda vybrali skoro nejdrazsi, co tam delaj, ale maj tam obrovský výběr i prave levny oznameni.. a hlavne tam maj snad uplne vsechno, na co si clovek vzpomene, co je na tu svatbu potreba ![]()
@Anonymní píše:
@Milacek2016 mohu odkaz web děkuji
Svatbadekor
Ja si ho dělala sama, obrazek namalovany v autocadu, text a formátovaní ve wordpad, vytiskla jsem v copycentru na hezký papír z papírnictví a nařezala na řezačce, za pár korun, celkem obyč, stačilo bohatě…
jinak koukni na beremese.cz tam jsou toho hromady.
Nemáte zkušenost s nějakými internetovými stránkami, kde by mi s tím svatebním oznámením pomohli?
Nemáte zkušenost s nějakými webovkami, kde by bylo spolehlivé tady to oznámení udělat?
@Kryssous Mám zkušenost se svatbomilkou a děljaí krásná jak oznámení, tak i fotoobrazy, jemnovky atd. My jsme byli moc spokojení ![]()
Schválně jsem se na ten jejich web dívala a oznámení mají moc pěkné. O svatbomilce jsem ještě neslyšela, ale dobře, že o nich vím, protože se s přítelem budeme brát příští rok v srpnu a dost věcí co mají se mi líbí, takže určitě něco vyberu.
Prosím kde udělám svatební oznámení online případně kdo vytvoří. Zkoušela jsem svatební oznámení pamas. Ale ta finální cena ???? tak pokud někdo dělal tak prosím kde děkuji.