Oznámení svatební kde vyrobit

Anonymní
13.4.19 10:37

Oznámení svatební kde vyrobit

Prosím kde udělám svatební oznámení online případně kdo vytvoří. Zkoušela jsem svatební oznámení pamas. Ale ta finální cena ???? tak pokud někdo dělal tak prosím kde děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
13.4.19 10:59

Mrkni na beremese.cz holky poradi

• Citovat
  • Upravit
457
13.4.19 11:06

My mame oznameni za 20kc k tomu jmenovka a pozvanka a obalka. takze super cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.19 11:29

@Milacek2016 mohu odkaz web děkuji

• Citovat
  • Upravit
4496
13.4.19 11:35

My mame oznameni z www.svatebnizbozi.cz a jsem maximálně spokojená :palec: my jsme si teda vybrali skoro nejdrazsi, co tam delaj, ale maj tam obrovský výběr i prave levny oznameni.. a hlavne tam maj snad uplne vsechno, na co si clovek vzpomene, co je na tu svatbu potreba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
13.4.19 11:49
@Anonymní píše:
@Milacek2016 mohu odkaz web děkuji

Svatbadekor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
13.4.19 11:57

Ja si ho dělala sama, obrazek namalovany v autocadu, text a formátovaní ve wordpad, vytiskla jsem v copycentru na hezký papír z papírnictví a nařezala na řezačce, za pár korun, celkem obyč, stačilo bohatě…

jinak koukni na beremese.cz tam jsou toho hromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnettkaMalus
23.8.21 19:48

Nemáte zkušenost s nějakými internetovými stránkami, kde by mi s tím svatebním oznámením pomohli?

• Citovat
  • Upravit
Kryssous
27.9.21 17:57

Nemáte zkušenost s nějakými webovkami, kde by bylo spolehlivé tady to oznámení udělat?

• Citovat
  • Upravit
Elisshabetta
28.9.21 17:06

@Kryssous Mám zkušenost se svatbomilkou a děljaí krásná jak oznámení, tak i fotoobrazy, jemnovky atd. My jsme byli moc spokojení :)

• Citovat
  • Upravit
39
27.10.21 10:10

Schválně jsem se na ten jejich web dívala a oznámení mají moc pěkné. O svatbomilce jsem ještě neslyšela, ale dobře, že o nich vím, protože se s přítelem budeme brát příští rok v srpnu a dost věcí co mají se mi líbí, takže určitě něco vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová