Dudlík jako dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.4.19 16:00
@Tichošlápek píše:
Pokud jsou vojenská rodina, tak proč ne :) za mne lepší jak dudel

Právě že jsou nic jiného pro holčičku sem nenašla  :think:

• Citovat
  • Upravit
15430
13.4.19 16:00
@Anonymní píše:
A nebo ještě tohle je to na zakázku s potiskem jména :think:

A nemůžete ji dát něco míň originálního? Docela by stačilo, že to bude hezké a použitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
13.4.19 16:02

Kup spíš chrastítko nebo usínáčka, ten dudlík je hrozný a ty silikonové, co tu někdo dal, také - nebo první knížečka do vody je dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
13.4.19 16:02

Za mě hračku od Lamaze (dítě si s ní během prvního roku i vyhraje na rozdíl od nějakých pracholapek - plyšáků a kousátek) nebo hezkou deku/sadu látkových plen. Všechno ostatní jsou kraviny a každý toho nosí kopec, z 90% se stejně netrefíte do vkusu. Už vůbec ne nějaký sady na otisky nožiček. :roll: No ale znáš maminku víc než my, tak se snad trefíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
13.4.19 16:04
@Anonymní píše:
A nebo ještě tohle je to na zakázku s potiskem jména :think:

Army veci mam rada, ale tohle mi taky prijde desny..
Kamarádka mela deku s jmenem, datumem narození a mirama.. Docela hezky to bylo, ale to bys musela dat vyrobit az kdyz se dite narodi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
13.4.19 16:18

@a12 tu deku mám, je super, ale pořídila jsem si ji sama, vyšlo to na 900 kč, to je asi na pozornost od kamarádky už dost drahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.4.19 16:23

Mam dve deti a jako darky jsem dostala spoustu kravin, dudliky, flasky, radoby vtipna boda, neprakticke miminkovske obleceni…vse zustalo nevyuzito. Vyprdni se na originalitu a kup neco, co se hodi. Ja kupuji latkove prvni knizky, leporela, co se daji pridelat k postylce a tak. Nebo muzes visaci hracku, multikostku apod. Lamaze, F. Price a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.19 16:24

@a12 proč děsný :think: však je blbe kupovat tmavě zelené devcatku :think:

• Citovat
  • Upravit
21311
13.4.19 16:35
@Anonymní píše:
@a12 proč děsný :think: však je blbe kupovat tmavě zelené devcatku :think:

Protože je to hrozně řvavá růžová v nevkusne kombinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
13.4.19 16:40

Upřímně, ten dudlík je strašný. Já jsem dávala sadu látkových plen s potiskem (klasické čtvercové), silikonové kousátko, nějakou drobnost pro maminku. Oblečení pouze po předchozí domluvě větší velikost podle jejich výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
13.4.19 16:44

Koupila bych nejakou vkusnou novorozeneckou sadu (např. bodýčko, tepláčky, čepičku…) Ten dudlík fakt ne, je strašnej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292
13.4.19 16:47

Dudlík ne, některé děti o dudlík vůbec nemají zájem.. To už raději nějaké chrastítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
13.4.19 16:47

Mě se třeba líbí takové ty balíčky z plen a ručníků jak to bývá. Dudlík určitě ne, my máme třeba bezdudlíkové děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
13.4.19 17:16
@Anonymní píše:

Mne se to prostě nelibi, svymu diteti bych to neoblikla a pusobi to na me lacině :oops: ikdyz věřím, ze par stovek to stoji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
13.4.19 17:42
@Anonymní píše:

Nebo mě ještě napadly puzzle - taková ta podložka, to za pár měsíců využijou, případně hrazdičku nebo hračky, které bude uchopovat a ožužlávat. My jsme tohle všechno kupovali za pochodu, až to bylo potřeba, zato máma plnou pr**l nerozbalených dudlíků a chrastítek a bodyček (prostě se do toho nevešla když na to přišla řada). Samozřejmě záleží, na co si potrpí. Jestli fotí denně na sítě, tak roztomilá bodyčka ocení :nevim: My jsme ocenili praktičnost, takže to vlastně nebyl úplně dárek, spíš přispěvek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová