Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
A nebo ještě tohle je to na zakázku s potiskem jména
A nemůžete ji dát něco míň originálního? Docela by stačilo, že to bude hezké a použitelné…
Kup spíš chrastítko nebo usínáčka, ten dudlík je hrozný a ty silikonové, co tu někdo dal, také - nebo první knížečka do vody je dobrá
Za mě hračku od Lamaze (dítě si s ní během prvního roku i vyhraje na rozdíl od nějakých pracholapek - plyšáků a kousátek) nebo hezkou deku/sadu látkových plen. Všechno ostatní jsou kraviny a každý toho nosí kopec, z 90% se stejně netrefíte do vkusu. Už vůbec ne nějaký sady na otisky nožiček.
No ale znáš maminku víc než my, tak se snad trefíš.
@Anonymní píše:
A nebo ještě tohle je to na zakázku s potiskem jména
Army veci mam rada, ale tohle mi taky prijde desny..
Kamarádka mela deku s jmenem, datumem narození a mirama.. Docela hezky to bylo, ale to bys musela dat vyrobit az kdyz se dite narodi ![]()
@a12 tu deku mám, je super, ale pořídila jsem si ji sama, vyšlo to na 900 kč, to je asi na pozornost od kamarádky už dost drahé
Mam dve deti a jako darky jsem dostala spoustu kravin, dudliky, flasky, radoby vtipna boda, neprakticke miminkovske obleceni…vse zustalo nevyuzito. Vyprdni se na originalitu a kup neco, co se hodi. Ja kupuji latkove prvni knizky, leporela, co se daji pridelat k postylce a tak. Nebo muzes visaci hracku, multikostku apod. Lamaze, F. Price a tak.
@Anonymní píše:
@a12 proč děsnývšak je blbe kupovat tmavě zelené devcatku
Protože je to hrozně řvavá růžová v nevkusne kombinaci.
Upřímně, ten dudlík je strašný. Já jsem dávala sadu látkových plen s potiskem (klasické čtvercové), silikonové kousátko, nějakou drobnost pro maminku. Oblečení pouze po předchozí domluvě větší velikost podle jejich výběru.
Koupila bych nejakou vkusnou novorozeneckou sadu (např. bodýčko, tepláčky, čepičku…) Ten dudlík fakt ne, je strašnej. ![]()
Dudlík ne, některé děti o dudlík vůbec nemají zájem.. To už raději nějaké chrastítko.
Mě se třeba líbí takové ty balíčky z plen a ručníků jak to bývá. Dudlík určitě ne, my máme třeba bezdudlíkové děti.
@Anonymní píše:
Mne se to prostě nelibi, svymu diteti bych to neoblikla a pusobi to na me lacině
ikdyz věřím, ze par stovek to stoji..
@Anonymní píše:
Nebo mě ještě napadly puzzle - taková ta podložka, to za pár měsíců využijou, případně hrazdičku nebo hračky, které bude uchopovat a ožužlávat. My jsme tohle všechno kupovali za pochodu, až to bylo potřeba, zato máma plnou pr**l nerozbalených dudlíků a chrastítek a bodyček (prostě se do toho nevešla když na to přišla řada). Samozřejmě záleží, na co si potrpí. Jestli fotí denně na sítě, tak roztomilá bodyčka ocení
My jsme ocenili praktičnost, takže to vlastně nebyl úplně dárek, spíš přispěvek ![]()
Právě že jsou nic jiného pro holčičku sem nenašla