Dudlík ve 3 letech

polokoule
6.7.15 08:12

Dudlik ve 3 letech

Vcera jsem potkala kamaradku a jeji 3 leta dcera mela v puse cumel a takto sly nakupovat do obchodu. Takto velke dite s cumlem je teda des. Obcas neco takoveho zahlednu venku a divim se, ze to rodic dovoli. Podle me je to ostuda a starsi deti s tim vypadaj hodne blbe.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21902
6.7.15 08:14

A diskutovat chces o cem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
polokoule
6.7.15 08:27

Neee, jen proste jsem se divila, ze je nekdo ochotny jit mezi lidi s triletym deckem, co ma v puse dudel. Koncim diskuzi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3372
6.7.15 08:28

@polokoule Ahoj, tak ji řekni co si o tom myslíš, tím že budeš mluvit za jejími zády ji nepomůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
6.7.15 08:29

Já viděla malý cikáně a tomu mohlo bejt už tak šest nebo víc? A taky s dudlíkem, to jsem teprve byla překvapená. A nevypadal jako retard. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
6.7.15 08:30

Například: moje kamarádka se divila, proč její dítě stále pořád ještě nemluví, no a já ji řekla, že pokud se více věnuje chatu a svým kamarádům na nich, tak je jasné, že dítě se samo nenaučí mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15244
6.7.15 08:32

@polokoule Mě se zase hnusí lidi s cigaretou u huby, dítě s dudlíkem je mi fuk… Moje děti dudlík nikdy nechtěly, tak nevim jak moc je těžký odnaučit závislost na dudlíku. To se věčně řeší zlozvyky u dětí, ale co dospělí… ti mají zlozvyků ještě víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.7.15 08:39

Chtelo by to trochu zivotniho nadhledu. zpusob napsani prispevku vypovida hodne hlavne o tobe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.7.15 08:46
@polokoule píše:
Vcera jsem potkala kamaradku a jeji 3 leta dcera mela v puse cumel a takto sly nakupovat do obchodu. Takto velke dite s cumlem je teda des. Obcas neco takoveho zahlednu venku a divim se, ze to rodic dovoli. Podle me je to ostuda a starsi deti s tim vypadaj hodne blbe.

No a podle mě to zase absolutně naní tvoje věc. Moje děti dudle neměly jeden od 2m, druhý od 6m, ale nikdy by m, ě nenapadlo soudit to, zda je ostuda, pokud ho takhle staré dítě má. Starám se o svoje děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
6.7.15 08:46

Jo, taky jsem si říkala, jak to ty matky můžou dopustit. A teď mám dceru 20m, která je zkrátka dudlofil. A co s tím, když se rozhodne ječet, že ho chce? Kdybych ho např. v obchodě nedala, bude tu diskuze „Jak může někdo nechat ječet dítě v obchodě“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
6.7.15 08:56

Syn má 22m, na spaní má dudliky dokonce dva, jeden v puse, jeden v ruce. Ale přes den dudlik prostě nedostane i kdyby se na hlavu stavěl. Ve třech letech už ho mít určitě nebude, až tady ty dva zničí, tak bude mít utrum. Je to věc každé matky a nikomu pi tom nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.7.15 08:58

Teda taky jsem nedavno na bazenu videla snad 3-4 letou s dudlem. Teda zarazilo me to, asi jsem na ni i cucela, ale dal jsem to neresila. Ani jsem o tom nerikala holkam, co jsem to videla :mrgreen: uprimne mi to prijde divny, ale nevim no, mozna ze kdyby moje dite chtelo dudel ve trech letech ven, tak mu ho dam a komentare cizich mi budou u riti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.7.15 09:00

U mojich decek by se mi to nelíbilo, u cizích je mi to fuk ať si třeba dudli ještě v první tride.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.7.15 09:01
@ProfZav píše:
Syn má 22m, na spaní má dudliky dokonce dva, jeden v puse, jeden v ruce. Ale přes den dudlik prostě nedostane i kdyby se na hlavu stavěl. Ve třech letech už ho mít určitě nebude, až tady ty dva zničí, tak bude mít utrum. Je to věc každé matky a nikomu pi tom nic není.

Taky jsem oprý mívala 2 - jeden v puse a druhej zaraženej pod nosem (čuchala jsem tu gumu) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
6.7.15 09:04

Nějak nechápu co jsi jako chtěla touto diskuzí nediskuzí říct, pomlouvat kamarádku?? No nevím asi máš nějaký problém :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí