Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
My měli Avent. Super jsou ty noční, mají svítící ouško, takže najdeš i ve tmě v postýlce, aspoň prvních pár hodin, než se vysvítí ![]()
Ahoj, nemáte někdo prosím zkušenost, koupila jsem nový dudlík od MAM ten ultra tenký ortodontický od 6 měs. se samočistícím boxem (DM drogerie cca 120 Kč). Vyčistila jsem ho, vysterilovala v přiloženém boxu, pak i vyvařila ve vodě, protože se mi stále zdál takový „nasmrádlý“. Prcek ho plival, myslela jsem, že je zvyklý na tvarovaný NUK dudlík, ale nedalo mi to. Po pár pokusech se zdálo, jakoby ho chtěl dudlat, pak se i otřásl a plival ho. Zkusila jsem ho „podudlat“ já a má dost hnusnou pachuť, takovou hnusnou umělohmotnou. S žádným novým dudlíkem (NUK) se mi to ještě nestalo. Nevíte čím by to mohlo být a co s tím?
Díky!
Tak to si eada prectu. Take mame nuk a premyslim o mamu (nuk si strka do pusinky stale obracene
). Ted jsi me od mamu teda trochu odradila ![]()
Muj malý taky mam nechtěl! Jediný co prijal po nuku byl avent!!! Je skvělý, ortodonicky a ma i krytku. Opravdu doporučuji
![]()
Holky, my mame dudliky MAM od narozeni, ty classic a bez problemu ![]()
A proc su NUK zle?
Unak pouzivam zadny alebo Sauvinex a NUK.
NUK je dobrý, jen jsem chtěla od 6. m. ten tenký ortodontický, přijde mi, že pokud by měl nějaký dudlík třeba kazit skus, tak tento málo nebo vůbec. Prostě se mi líbil ten zúžený tvar, tak jsem ho chtěla vyzkoušet.
@marrlinka kamoška měla NUK, v pohodě. Pak koupila MAM a prckovi se tak zalíbil, že už žádný jiný nechce… takže každé mimi jiné a každé si asi najde svůj oblíbený.
Mě jen nejde do hlavy ta hnusná chuť nového MAM… nesetkali jste se s tím někdo?
@AnneettkkA píše:
Muj malý taky mam nechtěl! Jediný co prijal po nuku byl avent!!! Je skvělý, ortodonicky a ma i krytku. Opravdu doporučuji![]()
krytku
no je to pekne, ale v dnesni „dobe plastove“ neni prece problem krabicku sehnat. Takze za me tedy krytka neni zadny nadstandard, ktery by ovlivnil moji touhu na koupi dudliku.
@marrlinka píše:
krytkuno je to pekne, ale v dnesni „dobe plastove“ neni prece problem krabicku sehnat. Takze za me tedy krytka neni zadny nadstandard, ktery by ovlivnil moji touhu na koupi dudliku.
U me to ale nebyl rozhodující faktor
rozhodlo hlavne to, ze maly chtel jen avent, zadny jiny neprijal…jen jsem zminila ze ma i krytku, tak tedy pardon, koukám, že tu člověk opravdu nemůže pomalu nic napsat aby ho někdo hned nezačal kvůli nějaké blbosti jako je krytka napadat ![]()
@AnneettkkA píše:
U me to ale nebyl rozhodující faktorrozhodlo hlavne to, ze maly chtel jen avent, zadny jiny neprijal…jen jsem zminila ze ma i krytku, tak tedy pardon, koukám, že tu člověk opravdu nemůže pomalu nic napsat aby ho někdo hned nezačal kvůli nějaké blbosti jako je krytka napadat
Nic si z toho nedělej:-) Většinou to není tak myšleno:).. ale chápu tě, já jsem jednou dostala sprďana, když jsem v diskuzi o vyvařování dudlíků zmínila, že je vyvařuji jednou za 2-3 dny a jinak oplachuji
protože diskuze se PŘECE jmenuje Vyvařování dudlíků a o oplachování se nikdo nebaví ![]()
(Pardon za OT) ![]()
@Lejaa píše:
Nic si z toho nedělej:-) Většinou to není tak myšleno:).. ale chápu tě, já jsem jednou dostala sprďana, když jsem v diskuzi o vyvařování dudlíků zmínila, že je vyvařuji jednou za 2-3 dny a jinak oplachujiprotože diskuze se PŘECE jmenuje Vyvařování dudlíků a o oplachování se nikdo nebaví
(Pardon za OT)
No…tak to je taky dobrý
nevím, fakt člověk pomalu nemůže nic říct.. A to to tu mam jinak ráda. Některé maminy by se v tomhle mely uklidnit..
Když potřebuji utišit malou, nebo se už blíží doba kojení, tak ji dám dudlík od Avent a je spokojená, jak já, tak i malá, jinou značku dudlíku nechce, jen tuhle a jsem ráda, že nemá pusinku samou vyrážku od slin, tak jak se nám to stávalo u dudlíků jiných značek. Tento produkt bych určitě doporučila i ostatním maminkám. Je i cenově dostupný. Cena odpovídá kvalitě výrobku. Rozhodně je dudlík Avent kvalitnější, než dudlík od Nuk.