Dům u hlavní silnice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.4.21 08:42

Dům u hlavní silnice???

Ahoj, ženy, možná hloupá otázka…ale prostě kupujeme dům. Viděli jsme teď jeden a nebylo to tedy rok zavřený, je tam neskutečný bordel, ale má to potenciál…cena/výkon dobrý. Nicméně přítel byl skoro nadšen, já osobně to cítím spíš rozumově…ma to téměŕ všechno, co jsem chtěla…ale prostě to necítím. Nehledě na to, co mi asi jediné vadí, ale hodně - je to hned u velmi úzké celkem frekventované hlavní silnice, kde není chodník a ani není možné ho vybudovat. Naším cílem bylo mít v místě škola tak, aby si děti mohli dojít časem samý. Jenže tady by mě jímala hrůza ty moje budoucí deti i jentak vypustit si hrát…šly byste do toho? Nevím, jestli jsem moc úzkostlivá, ale je to pro mně velké ale.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
29.4.21 08:44

Ani náhodou.. Už jen proto že je z toho randal jak svina, u domu trpí statika s každým nákladním autem, co projede atd.. Je skvělé mít dům na konci slepé ulice, pac je klid. Rozhodně bych nechtěla dům u hlavní. Bude tam i prach atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
29.4.21 08:48

Nešla bych do toho. My hledali dům dlouhou dobu, než se našel ten pravý. Ale u silnice ne, to byla zásadní podmínka. Když pominu nebezpečí, tak i ten ruch, prach atd. by mi vadil. Teď hledáme chalupu a zase nikdy u cesty. Držím palce, ať se rozhodnete spravne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.4.21 08:49

Ne, ani omylem. Nejen kvůli bezpečnosti dětí, ale i kvůli hluku, znečištění a otřesům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
29.4.21 08:50

Ne

• Citovat
  • Upravit
8616
29.4.21 08:53

Rozhodně ne. Nedovedu si teda představit jak to vypadá, přece tam musí být aspoň mini chodnicek, tráva, plotek…přece nemáte dveře primo do silnice, nějak se k domu dostat musíte, ne? Ale i tak. Cele dětství jsem bydlela v dome hned u velke rušné silnice, kde jezdily autobusy a saliny. Jeste ke všemu okna primo nad zastávkou… jo, zvykla jsem si, ale není o co stát. Byl tam aspoň velmi široký chodník, takže se v pohodě dalo vyběhnout před barák a rodiče s enemuseli bát, že vbehneme rovnou pod kola autobusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
29.4.21 08:55

Nešla bych do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
29.4.21 08:56
@Anonymní píše:
Ahoj, ženy, možná hloupá otázka…ale prostě kupujeme dům. Viděli jsme teď jeden a nebylo to tedy rok zavřený, je tam neskutečný bordel, ale má to potenciál…cena/výkon dobrý. Nicméně přítel byl skoro nadšen, já osobně to cítím spíš rozumově…ma to téměŕ všechno, co jsem chtěla…ale prostě to necítím. Nehledě na to, co mi asi jediné vadí, ale hodně - je to hned u velmi úzké celkem frekventované hlavní silnice, kde není chodník a ani není možné ho vybudovat. Naším cílem bylo mít v místě škola tak, aby si děti mohli dojít časem samý. Jenže tady by mě jímala hrůza ty moje budoucí deti i jentak vypustit si hrát…šly byste do toho? Nevím, jestli jsem moc úzkostlivá, ale je to pro mně velké ale.

Ani omylem - a to ani v případě, že bychom neměli děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
29.4.21 08:56

Vloženo 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
29.4.21 09:01

Rozhodně ne. V létě si ani nevyvětráš, okna můžeš umývat 2× týdně. V noci budeš vzhůru, kdykoliv kolem projede náklaďák, nebo nedejpámbů traktor.
Já bydlím na konci vesnice, ve slepé ulici, ale zase to mám všude kuvevsky daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
29.4.21 09:03

Ne ani omylem. Když pominu absenci chodníku, tak bych nechtěla, aby mi kolem oken porad někdo jezdil/chodil. Tam pak ani nevyvetras a nemáš chvíli klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.21 09:07

Díky za názory. Máme kvůli tomu teď doma malou při. Ne že bychom se hádali, my se vždy nakonec dohodnem:)) ale chlap má teďka pocit, že jsem vybíravá, ze na tom hledám chyby, které tam nejsou a že mám strach, že je to plné bordelu, který je nutné vyklidit. Ale je to fakt silnice, která sice není vedená jako hlavní, ale ta obec je na okraji okresního města a právě tudy do něj jezdí lidí z okolních vidlákovů na dané straně. Chodník tam prostě nejde udělat a lidi si dokonce i posouvají brány blíž do dvora, aby je něco nesejmulo nebo mohli u tý brány zaparkovat.

• Citovat
  • Upravit
2690
29.4.21 09:10

Ne to bych nechtěla u hlavní silnice barák.. Nemůžeš tam pustit děti nikdy nevíš. Druhá věc ten hluk od aut prisernost… A celkově by mi to vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
29.4.21 09:14

Tady je každý kategorický, aniž by tam byl. To si musíš zvážit sama, jak to tam vypadá, jak moc je ta silnice frekventovaná a jestli se po ní děti časem mohou vydat do školy. Těch domů na konci slepé ulice až tak moc není.
Ovšem při výběru bydlení je důležitý ten první dojem, to „necítím“.
Mimochodem, celá jižní Morava je tak postavena - řadové domy nalepené kolem hlavní silnice (hluk, prach), ale bývá tam ovšem chodník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
29.4.21 09:15

V žádném případě. To je právě ten potenciál, který nyní příteli přijde dobrý. Cena - výkon. Chápu to tak, že je to dobrá cena za nemovitost v jinak zajímavé lokalitě?
Je jasné, že mladí lidé mají omezený rozpočet na pořízení nemovitosti. Takže potom se uchylují k tomu, že koupi barák s určitými vadami - u silnice, bez pozemku, veliké stavení, které jen tak nejde opravit, daleko od města… Cokoli, kde je z určitého důvodu „zajímavá“ cena.
Barák ve městě, v těsné blízkosti města, s předzahrádkou, zajímavým pozemkem za barákem v klidné ulici, tak je v úplně jiné cenové kategorii. A bývá o něj obrovský zájem. Lidé se přetahují, kdo ho koupí… Cena se často vyšplhá hodně vysoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí