DUPHASTON

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1401
2.9.15 11:12

Ovulace bez menstruace a hormony

Zdravím holky, mam takovy problem snazim se o miminko s pritelem, ale mame nekolik hacku nemela jsem dlouho menstruaci ubytek na vaze pak jsem nasadila hormonalni antikonc. dostala jsem po prvnim dobrani hned menzes to byl prvni uspech, dalsi podminka byla pribrat zmenili se mi chute zacala jsem doslova placat pate pres devate ale cvicim stale, a za mesic jsem pribrala 10kg plna vody kuze pne jak cert no a po dobrani druheho plata anti.jsem menzes nedostala. Lekar sam nevi proc, tak jsme to riskli a nasadili clostylbegyt bez menzes a budu brat i duphaston pozdeji ale nevim zda vubec muzu ovulovat a co se deje.Jen vidim ze vaha na to nema vubec vliv. Koupila jsem si i ovu test-kukatko na sliny. a ted cekam. N a prohlidce mi lekar rekl ze tam vajicka-folikuly mam. Nevite tedy zda muze probehnout ovu a zda mi hormony pomohou???nejake zkusenosti?? dekuji predem za vase prispevky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.8.17 19:18

Duphaston

Ahoj holky, mám takovou prosbu. Nezbyl někomu duphaston? Beru ho na udržení a můj dr. má dovču takže nemám recept a já nestihnu začít brát 18DC :,( Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.22 07:09

Zdravím,
Potřebuju poradit, čtvrtý měsíc mám nepravidelnou menstruaci lékařka mi předepsala Dufasthon na srovnání (snažíme se i o Mimi). Užívala jsem ho 4-14 mezitím jsem se i špinila 17jsem dostala hodně silnou menstruaci která trvá 7.den a vůbec neslábne naopak.Jsem od té doby více unavená. Prosím řadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.5.22 15:52

Myšička

Dobrý den, Chtěla bych se prosím zeptat nebo se podělit o zkušenosti byl mi předepsán duphaston na úpravu cyklu, měla jsem dlouhé cykly 40 až 50 dnů duphaston Beru první měsíc a menstruace trvala pouze tři dny Teď už jen při utření slabě růžové tak bych se chtěla zeptat jestli to některá z vás měla také má menstruace před dvěma měsíci trvala 10 až 12 dní jinak trvala 7 dní když bylo vše v pohodě. A ted po tech lécích jen 3 dny jakou máte po duphastonu délku menstruace vy?. Dekuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.9.22 13:02

Zdravim :),
Duphaston u me vubec nezabral. Brala jsem ho 4 mesice na srovnani menstruace a naopak mi cyklus rozhazel a dokonce jsem to po nem dostala i o tyden driv.
Resila jsem problem anovulacnich cyklu a nepravidelne menstruace.
Pote mu doktorna nasadila hormony Clostilbegyt a hned druhy mesic se zadarilo.
Ted jsem ve 20. tydnu. Do 13. tydne jsem brala Utrogestan z duvodu spineni v prvnim trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí