Durex Intense Orgasmic gel

Anonymní
23.1.19 16:53

Durex Intense Orgasmic gel

Ahojte :mavam: mate některá zkusenost s Durex Intense Orgasmic gelem? :lol: prý má zvyšovat citlivost a pomoci dosáhnout lépe orgasmu :think: je tu někdo, kdo měl před tím s orgasmem problém a pomoci gelu se to zlepšilo? Já sama třeba s tím mám celkem dost problém a hledáme něco, co by mohlo pomoci :oops: pomohlo to někomu z vás? Deluju mco

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.1.19 16:56
@Anonymní píše:
Ahojte :mavam: mate některá zkusenost s Durex Intense Orgasmic gelem? :lol: prý má zvyšovat citlivost a pomoci dosáhnout lépe orgasmu :think: je tu někdo, kdo měl před tím s orgasmem problém a pomoci gelu se to zlepšilo? Já sama třeba s tím mám celkem dost problém a hledáme něco, co by mohlo pomoci :oops: pomohlo to někomu z vás? Deluju mco

MY zkoušeli kondomy na stejné bázi a děs. Mají nějakou mátovou příchuť, kterou ale nepíšou na webu. ZKusili jsme jeden a nikdy víc :(

• Citovat
  • Upravit
18304
23.1.19 16:56
@Anonymní píše:
Ahojte :mavam: mate některá zkusenost s Durex Intense Orgasmic gelem? :lol: prý má zvyšovat citlivost a pomoci dosáhnout lépe orgasmu :think: je tu někdo, kdo měl před tím s orgasmem problém a pomoci gelu se to zlepšilo? Já sama třeba s tím mám celkem dost problém a hledáme něco, co by mohlo pomoci :oops: pomohlo to někomu z vás? Deluju mco

Ráda bych ho vyzkoušela, ale bojím se alergické reakce. Jsem citlivá na všechny možné gely a kondomy snesu pouze bezlatexové..
Jsem zvědavá, co tu kdo odpoví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 17:01
@Evulina píše:
Ráda bych ho vyzkoušela, ale bojím se alergické reakce. Jsem citlivá na všechny možné gely a kondomy snesu pouze bezlatexové..
Jsem zvědavá, co tu kdo odpoví..

Tak tohle je fakt vrchol chemie teda za mě. A to už jsme zkoušeli ledasjaké kondomy. To radši zainvestuj do času a poznej svoje tělo, co ti dělá dobře. Užiješ si zábavu a navíc zadarmo :)

• Citovat
  • Upravit
9180
23.1.19 17:03

Nee :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
23.1.19 17:06
@Anonymní píše:
Tak tohle je fakt vrchol chemie teda za mě. A to už jsme zkoušeli ledasjaké kondomy. To radši zainvestuj do času a poznej svoje tělo, co ti dělá dobře. Užiješ si zábavu a navíc zadarmo :)

No, to u nás je to složitější a dlouhodobější problém..nesoulad v sexu s partnerem (manželem). Ale jinak nám to klape po všech stránkách. Kvůli nedokonalému sexu ho měnit nehodlám. Řešíme to už 10 roků..ale plná kompatibilita je asi jenom snem při různých chutích a preferencích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
23.1.19 17:07
@Anonymní píše:
Tak tohle je fakt vrchol chemie teda za mě. A to už jsme zkoušeli ledasjaké kondomy. To radši zainvestuj do času a poznej svoje tělo, co ti dělá dobře. Užiješ si zábavu a navíc zadarmo :)

A jinak děkuji za referenci. Tak to asi ani zkoušet nebudem ten gel.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 17:12
@Evulina píše:
No, to u nás je to složitější a dlouhodobější problém..nesoulad v sexu s partnerem (manželem). Ale jinak nám to klape po všech stránkách. Kvůli nedokonalému sexu ho měnit nehodlám. Řešíme to už 10 roků..ale plná kompatibilita je asi jenom snem při různých chutích a preferencích.

Tak spíš je to o kompromisu, aby jste byli spokojení tak nějak oba. Případně používání hraček a pomůcek a nebo autoerotika. To záleží na problému.

• Citovat
  • Upravit
40780
23.1.19 17:22
@Anonymní píše:

Já ho mám a je fajn, ale s orgasmem nemám problém ani bez něj, je to spíš takové příjemné zpestření 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.1.19 17:35

Podle mne je prima. Určitě bych zkusila, mne je to hodně příjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
23.1.19 20:48
@Anonymní píše:
Tak spíš je to o kompromisu, aby jste byli spokojení tak nějak oba. Případně používání hraček a pomůcek a nebo autoerotika. To záleží na problému.

Je to složitější a tahle diskuse je o gelu, tak to tady nebudu podrobně rozebírat.. 8)
Snaha je už 10 let, třeba se na důchod konečně zadaří :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.24 16:23

Ahoj, ráda bych se zeptala
Máme tento Durex gel doma, ale zatím bez vyzkoušení.

1. trochu se bojím reakce (pálení, podráždění)
  2. pořádně jsem nikde nevyčetla, jak se má správně používat - je i k vnitřnímu použití (normálně při sexu) nebo je to jen na vnější (klitoris, popř. penis)?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová