Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojtemate některá zkusenost s Durex Intense Orgasmic gelem?
prý má zvyšovat citlivost a pomoci dosáhnout lépe orgasmu
je tu někdo, kdo měl před tím s orgasmem problém a pomoci gelu se to zlepšilo? Já sama třeba s tím mám celkem dost problém a hledáme něco, co by mohlo pomoci
pomohlo to někomu z vás? Deluju mco
MY zkoušeli kondomy na stejné bázi a děs. Mají nějakou mátovou příchuť, kterou ale nepíšou na webu. ZKusili jsme jeden a nikdy víc ![]()
@Anonymní píše:
je tu někdo, kdo měl před tím s orgasmem problém a pomoci gelu se to zlepšilo? Já sama třeba s tím mám celkem dost problém a hledáme něco, co by mohlo pomoci
Ráda bych ho vyzkoušela, ale bojím se alergické reakce. Jsem citlivá na všechny možné gely a kondomy snesu pouze bezlatexové..
Jsem zvědavá, co tu kdo odpoví..
@Evulina píše:
Ráda bych ho vyzkoušela, ale bojím se alergické reakce. Jsem citlivá na všechny možné gely a kondomy snesu pouze bezlatexové..
Jsem zvědavá, co tu kdo odpoví..
Tak tohle je fakt vrchol chemie teda za mě. A to už jsme zkoušeli ledasjaké kondomy. To radši zainvestuj do času a poznej svoje tělo, co ti dělá dobře. Užiješ si zábavu a navíc zadarmo ![]()
@Anonymní píše:
Tak tohle je fakt vrchol chemie teda za mě. A to už jsme zkoušeli ledasjaké kondomy. To radši zainvestuj do času a poznej svoje tělo, co ti dělá dobře. Užiješ si zábavu a navíc zadarmo
No, to u nás je to složitější a dlouhodobější problém..nesoulad v sexu s partnerem (manželem). Ale jinak nám to klape po všech stránkách. Kvůli nedokonalému sexu ho měnit nehodlám. Řešíme to už 10 roků..ale plná kompatibilita je asi jenom snem při různých chutích a preferencích.
@Anonymní píše:
Tak tohle je fakt vrchol chemie teda za mě. A to už jsme zkoušeli ledasjaké kondomy. To radši zainvestuj do času a poznej svoje tělo, co ti dělá dobře. Užiješ si zábavu a navíc zadarmo
A jinak děkuji za referenci. Tak to asi ani zkoušet nebudem ten gel.. ![]()
@Evulina píše:
No, to u nás je to složitější a dlouhodobější problém..nesoulad v sexu s partnerem (manželem). Ale jinak nám to klape po všech stránkách. Kvůli nedokonalému sexu ho měnit nehodlám. Řešíme to už 10 roků..ale plná kompatibilita je asi jenom snem při různých chutích a preferencích.
Tak spíš je to o kompromisu, aby jste byli spokojení tak nějak oba. Případně používání hraček a pomůcek a nebo autoerotika. To záleží na problému.
@Anonymní píše:
Já ho mám a je fajn, ale s orgasmem nemám problém ani bez něj, je to spíš takové příjemné zpestření ![]()
Podle mne je prima. Určitě bych zkusila, mne je to hodně příjemné
@Anonymní píše:
Tak spíš je to o kompromisu, aby jste byli spokojení tak nějak oba. Případně používání hraček a pomůcek a nebo autoerotika. To záleží na problému.
Je to složitější a tahle diskuse je o gelu, tak to tady nebudu podrobně rozebírat.. ![]()
Snaha je už 10 let, třeba se na důchod konečně zadaří
![]()
Ahoj, ráda bych se zeptala
Máme tento Durex gel doma, ale zatím bez vyzkoušení.
Ahojte
mate některá zkusenost s Durex Intense Orgasmic gelem?