duše na Deltim

4705
11.9.06 13:10

duše na Deltim

ahoj holky, praskly nám dvě kola (duše) na deltimu travel. Vůbec jsou teda děsně háklivý na přefouknutí - to jen pro ty, kteří je ještě mají pohromadě :lol: …a vůbec netuším, kde je shánět a kolik stojí…
jsem už tak naštvaná, že bych nejradši koupila kočárek nový…
dík
 NiKina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9356
11.9.06 13:19

Nikino,zajdi do nejbližší opravny kol.Manža to tak řešil a duše sehnal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
11.9.06 13:26

dík, máme ji naštěstí ob několik paneláků…uffff…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
11.9.06 13:31

Vidíš,ani nemusíš chodit nikde daleko :wink: .Tak a ť seženeš.

Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
12.9.06 00:53

Máme stejný problém, taky řešíme v opravnách kol :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.9.06 09:37

Teď jste mě trošku vyděsili. Já si chci tento kočárek právě kupovat. Myslíte, že si to mám radši rozmyslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
12.9.06 10:44

Makos, to ne, sice je tak trochu „tankoidní“, rozhodně to není nejelegantnější kočárek, ale oproti všem ostatním je báječně odpruženej a i těmi proklínanými koly se super jezdí po hrbolech, nájezdech atd…(teď v létě jezdím Zappem s tvrdými koly a je to krize), takže na zimu do čvachtačky zprovozním zas Deltima… …jen nesmíš přefukovat kola, spíš nedofouknout. A neber na ně kompresor :twisted: pak v lepším případě duše vylítne z ráfku nebo prdne…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.9.06 10:53

Dík Nikono za ujištění. Mě se náhodou líbí, připadá mi takový sportovní a celkem moderní. Navíc i výškově docela ke mně (mám jen 160cm) a ostatní kočárky mi přišly hrozně vysoké.
Navíc se už těším, jak s ním budu drandit po lese, jsou tam udělané cyklistické stezky nebo takové celkem slušné cestičky. Tak jsem měla strach, aby mi to náhodou každou chvilkou neruplo, jak píšete.
Ty rady ohledně nafukování se hodí, dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
12.9.06 11:28

Makos, mě taky vyhovuje, mám taky 160 cm :wink:
Do lesa jsme s ním taky vyjeli, vydrží, neboj. Kola jsou odolná, můžeš drandit po šutrech, výmolech.....jen bacha na to přefuknutí.
Tak ať se líbí…
Korbičková úprava je suprová, taška na dítě mi v zimě nahradila fusak, jen jsem tam vložila španělskou deku a prckovi dala oteplováky, na sporťáku jsem už spokojená nebyla, na pidi dítko to není, vylejzal, přepadal a z kšírů vylezl.
Teď mu bude rok a půl a teprve uvidím. Ale vzhledem k okolnostem tam vydržet bude muset. :twisted:
Pá a ať se líbí
 NiKina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
13.9.06 21:59

Já se přidávám k chvále na kočárek Deltim Travel, ani neuvažuju zatím o žýdných golfkách apod., byl fajn jako kočár a i teď jako kára.
Hodně jezdíme do přírody a fakt mi přijde že vydrží hodně, duše máme už měněný určitě 3-4 a pozor na jednu nepříjemnost při přefouknutí - může na kolečku prasknout loukoť , což se nám stalo, reklamovat nešlo a tak jsme museli koupit nový (150 Kč) tak už to hlídám a žádný probléma je fakt, že od tý doby jsem ani neměnila duši.

Velký plus je taky jak je prostorný, pořád je v něm místa bohatě s rezervou a to má Kristýnka určitě dost přes 80 cm.
A my jsme spokojený i s kšírama, máme je tedy utažený co nejvíc, ale pořád se v nich může hýbat, tak ji neomezujou, ale nevypadává. Ale je fakt, že je Kristýnka hodně klidný dítě, který by asi zvládlo jezdit i bez kšírek :-)

Určitě bych ho doporučila.

Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová