Dušnost po ránu

213
30.7.22 07:51

Dušnost po ránu

Dobrý den chtěla bych se zeptat co to může být a jestli můžete poradit,
Každé ráno mě trápí dušnost silná než ji rozchodim mam to straaasne dlouho a nevím co s tím… Nemám u toho kašel nic jen tlak na prsou v zádech je to des mám už to několik let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1240
30.7.22 08:23

S tím by měl poradit lékař nez emimino. Ale první, co mě napadlo je reflux.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.22 08:32

@Nika079 já jsem byla na plicním a nic moc mi neřekli jen že tam je lehká obstrukce ale ještě nic neví páč se ta spirometrie dělala dvakrát nešlo mi to moc, a ve zprávě je napsáno že křivka má normální tvar

• Citovat
  • Upravit
35329
30.7.22 09:02

Koukam, ze jsem se nespletla a pro dnesek mas limit dvou diskusi uz splnen hned po ranu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.22 09:05

@mroe já ale neřeším psychické problémy… Ale vážnější… Stress spusobuje astma… Jestli jsi teda „DOKTORKA“ tak by jsi to mohla vědět,… A když mám. cdlodsnindusnost a nejhorší po ránu tak to stressem sorry nebude

• Citovat
  • Upravit
35329
30.7.22 09:06
@Anonymní píše:
@mroe já ale neřeším psychické problémy… Ale vážnější… Stress spusobuje astma… Jestli jsi teda „DOKTORKA“ tak by jsi to mohla vědět,… A když mám. cdlodsnindusnost a nejhorší po ránu tak to stressem sorry nebude

To vis, ze ne, „zlato“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.22 09:11

@mroe já tohle měla už dřív snad celý život už když jsem chodila do školy tak po ránu vždy dušnost nevím jestli od zad? Nebo fakt od plic…

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
30.7.22 09:31

Vzala sis tu asentru?

Našla sis psychoterapeuta? A psychiatra?

Evidetntně ti vypisování se a rozdmýchávání úzkostní na emimino nepomáhá, je to další z mechanismů, kterým se udržuješ v úzkosti a naučené bezmoci.

Neléčené úzkostně-depresivní stavy jsou nejhorší po ránu.

Zační s dechovými cvičením, s nějakým fyzickým pohybem ideálně v přírodě - ano i s dětma a otužování taky dost pomůže -minimálně zjistíš že se fakt můžeš překonat.

A třeba se pak přestaneš sabotovat a ubližovat si při tom, co skutečně potřebuješ - tedy léky a psychoterapii.

Musíš věci dělat, ne o nich psát a číst na internetu. A moc dobře to víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65203
30.7.22 09:33
@mroe píše:
Koukam, ze jsem se nespletla a pro dnesek mas limit dvou diskusi uz splnen hned po ranu…

já si taky nejprve myslela, že je to ona. Ale pak jsem si říkala, že ne, že aspon chvíli počká s další diskusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
30.7.22 09:57
@mroe píše:
Koukam, ze jsem se nespletla a pro dnesek mas limit dvou diskusi uz splnen hned po ranu…

Otevřu web a je tu nových diskuzí snad 5. Už podle názvu vím hned kdo je založil.
Podle mě je to teda krmení trolla, protože jinak to snad ani není možný.
A jak vždy někdo z dobré vůle odpoví, už se to zas rozjede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
30.7.22 10:01
@Proto02 píše:
Otevřu web a je tu nových diskuzí snad 5. Už podle názvu vím hned kdo je založil.
Podle mě je to teda krmení trolla, protože jinak to snad ani není možný.
A jak vždy někdo z dobré vůle odpoví, už se to zas rozjede…
:mrgreen: No, ja mam taky uz dlouho takovy pocit… ale na druhou stranu, panikarky takove byvaji, i kdyz… tohle uz mi prijde trochu moc, aby to byla realita.
Zatim mne to ale bavi, odhalim ji obvykle uz po precteni nazvu diskuse. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14617
30.7.22 10:06

Dva lidi tady poznám bezpečně už z názvu diskuse - tebe a Zdendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.22 10:55

@Ou jenže to je dušnost a musím. si i odkašlávání protože mě to Kochta v krku to mi jako psychika nepřijde

• Citovat
  • Upravit
213
30.7.22 11:40

Ale já se ptala na názor lidi co astma mají nebo nemoc plic atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42097
30.7.22 12:33

Já i dcera astma máme. Já středně těžké až těžké, dcera středně těžké. Na spirometrii je poznat. Zahlenění krku nám nezpůsobuje. Pomáhá pravidelně cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová