Dušnost při nadechnutí

2429
1.11.14 19:20

Dušnost při nadechnutí

Dobrý večer emaminy, už od pátku mě trápí dušnost, nemůžu se pořádně nadechnout, musím lapat po dechu a to hlavně když sedím. Jinak mi, ale nic není, nekašlu, nemám teploty..co to může být??v pondělí zajdu k doktorce, ale bojím se co mi řekne..jinak kouřím cca. 2 cigarety denně :oops: po tomhle už ale asi konečně přestanu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66816
1.11.14 19:24

Možná astma, to zjistí alergolog. Kouření vám zakáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
1.11.14 19:29

Ja mam pocit nedonadechnuti velice casto, u me se jedna o zablokovana zebra a musim chodit na msdaze k fyzioterapeutce, ktera odblokuje reflexni body na tele. Pak je to aspon mesic dobre. Ale nejdriv jsem take prosla doktory, i na plicnim a cardiu, ale dikybohu jikde nic. Az masaze super zabraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
1.11.14 19:30

@syselinka ja tohle mela nedavno :nevim: :nevim: bylo to hrozny, nastesti to do 3 dne preslo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
1.11.14 19:30

Astma má spíš výdechovou dušnost, výdech „zúženýma trubkama“, ale je otázka, jak to vnímáš. Nějaká laryngitida bez teplot? Nevím :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.11.14 19:31

Zánět průdušek, plic? Ikdyž ty jsou doprovázeny primárně právě kašlem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
1.11.14 19:33

Já jsem měla dušnost po porodu z důvodu anémie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
1.11.14 19:37

Může to být anémie..měla sem to po porodu a mám to i teď v těhotenství, ale to fakt stojí za to..nemůžu sedět, stát, pomalu už ani ležet protože prostě nemůžu pořádně dodechnout a mám hodně vysokej puls..Prý je to nedostatkem železa, ale nevim ještě mě čekaj nějaký vyšetření :nevim: Skoč k doktorovi a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
1.11.14 19:41

Může to být taky psychosomatické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.11.14 19:50

@syselinka jak pisou holky i anemie se tak projevuje..astma to uz bys vedela dele ze se neco deje.-

• Citovat
  • Upravit
66816
1.11.14 19:52

@Samamama Mám astma, že je problém ve výdechu poznám na vyšetření na alergologii. Jinak mám dechovou nedostatečnost, víc mě ale štve rýma a hlavně kašel (sezónně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
1.11.14 19:52

Me to zaclo kolem 8-9tt… na gynde rekla k obvodakovi, ten me. poslal na kardiologii. Utz srdce, vsecky testy. Dalsi zsdanka na plicni. Opet vse ok.

Pry bude hur. Fakt me potesili, ale jelikoz to mam jen ted v tehu tak to neresim. Zelezo vse mam ok. Branice to byt jeste nemuze, ikdyz cekam dve.
Proste se dr shodli ze je to jiny stav a ze mozny je.vse.
Hlavje ze jsou ok plice a srdce.

Tlak a tep mi taky lice, uz sem se dvakrat slozila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
1.11.14 19:55
@KackaDoup píše:
@syselinka jak pisou holky i anemie se tak projevuje..astma to uz bys vedela dele ze se neco deje.-

Mé obvodní lékařce trvalo rok, než mi vypsala žádanku na alergologii. První větší problémy jsem zaznamenala pře třicítkou, sestra na to, že je alergická přišla ještě později. Prostě nemáme ve zvyku lítat po doktorech kvůli každému kýchnutí, proto může být diagnóza stanovena později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
1.11.14 19:56

@e-lili já to měla i v prvnim těhotenství, ale bylo to teda daleko snesitelnější než teď :zed: Hold to budem muset přežít kvůli těm prckům, ale vim jak je to nepřijemný, zrovna teď ležim a už nevim jak si lehnout protože se to nedá a v sedě je to ještě horší :mrgreen: a na omdlení je mi taky furt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
1.11.14 19:57

@e-lili Zajímavé, že mně v těhotenství všechny příznaky odezněly :mrgreen: Lepší jak móře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí