Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý večer emaminy, už od pátku mě trápí dušnost, nemůžu se pořádně nadechnout, musím lapat po dechu a to hlavně když sedím. Jinak mi, ale nic není, nekašlu, nemám teploty..co to může být??v pondělí zajdu k doktorce, ale bojím se co mi řekne..jinak kouřím cca. 2 cigarety denně
po tomhle už ale asi konečně přestanu ![]()
Ja mam pocit nedonadechnuti velice casto, u me se jedna o zablokovana zebra a musim chodit na msdaze k fyzioterapeutce, ktera odblokuje reflexni body na tele. Pak je to aspon mesic dobre. Ale nejdriv jsem take prosla doktory, i na plicnim a cardiu, ale dikybohu jikde nic. Az masaze super zabraly.
@syselinka ja tohle mela nedavno
bylo to hrozny, nastesti to do 3 dne preslo ![]()
Astma má spíš výdechovou dušnost, výdech „zúženýma trubkama“, ale je otázka, jak to vnímáš. Nějaká laryngitida bez teplot? Nevím
.
Zánět průdušek, plic? Ikdyž ty jsou doprovázeny primárně právě kašlem ![]()
Může to být anémie..měla sem to po porodu a mám to i teď v těhotenství, ale to fakt stojí za to..nemůžu sedět, stát, pomalu už ani ležet protože prostě nemůžu pořádně dodechnout a mám hodně vysokej puls..Prý je to nedostatkem železa, ale nevim ještě mě čekaj nějaký vyšetření
Skoč k doktorovi a uvidíš
@syselinka jak pisou holky i anemie se tak projevuje..astma to uz bys vedela dele ze se neco deje.-
@Samamama Mám astma, že je problém ve výdechu poznám na vyšetření na alergologii. Jinak mám dechovou nedostatečnost, víc mě ale štve rýma a hlavně kašel (sezónně)
Me to zaclo kolem 8-9tt… na gynde rekla k obvodakovi, ten me. poslal na kardiologii. Utz srdce, vsecky testy. Dalsi zsdanka na plicni. Opet vse ok.
Pry bude hur. Fakt me potesili, ale jelikoz to mam jen ted v tehu tak to neresim. Zelezo vse mam ok. Branice to byt jeste nemuze, ikdyz cekam dve.
Proste se dr shodli ze je to jiny stav a ze mozny je.vse.
Hlavje ze jsou ok plice a srdce.
Tlak a tep mi taky lice, uz sem se dvakrat slozila ![]()
@KackaDoup píše:
@syselinka jak pisou holky i anemie se tak projevuje..astma to uz bys vedela dele ze se neco deje.-
Mé obvodní lékařce trvalo rok, než mi vypsala žádanku na alergologii. První větší problémy jsem zaznamenala pře třicítkou, sestra na to, že je alergická přišla ještě později. Prostě nemáme ve zvyku lítat po doktorech kvůli každému kýchnutí, proto může být diagnóza stanovena později.
@e-lili já to měla i v prvnim těhotenství, ale bylo to teda daleko snesitelnější než teď
Hold to budem muset přežít kvůli těm prckům, ale vim jak je to nepřijemný, zrovna teď ležim a už nevim jak si lehnout protože se to nedá a v sedě je to ještě horší
a na omdlení je mi taky furt ![]()
@e-lili Zajímavé, že mně v těhotenství všechny příznaky odezněly
Lepší jak móře