Důvěra a sliby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mmazlicekknaposledy
8.10.25 08:52
@arinecka píše: Více

To je to vaše uvažování?
Ano, pokud se chlap opravdu chová jako hovado a je neurvalý tak neřeknu půl slova.
Ale v opačném případě kdy chlap se chová normálně, obcas pomuze, nakoupí, pohladí, dá pusu tak tohle nepřichází v úvahu

A nikdo normální doma by si o vas tohle ani nemyslel. Žena byla stvořená jako podřízena muži ( podřízena v lásce ) nema to byt zneužité

• Citovat
  • Upravit
mmazlicekknaposledy
8.10.25 08:53
@ircav píše: Více

Hloupost. Chlap tohle neudělá kdyz ma vse
To říkáš ty nám o tom co ty si myslíš

• Citovat
  • Upravit
33740
8.10.25 08:57
@mmazlicekknaposledy píše: Více

Nebudu ti to vymlouvat, mysli si co chceš. Já to vidím jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33740
8.10.25 08:58
@ircav píše: Více

Přesně tak, když je chlap kujevník, tak i kdyby ses nakrájela do nudlí, tak stejně bude kukat i jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
8.10.25 09:03

@mmazlicekknaposledy no jistě, klidně udelá. Měl uvareno, uklizeno, o dite postarano sexu dostatek ( ba naopak chyběl mně, kdyz si s ni zacal), i zájmu ode mne. A je fakt, ze ona byla psychicky labilní manipulatorka, která spala nejen s ním. Už je to hodně let a stálo mě to spoustu sil. Nicméně jsem se tím prokousala a poprala. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
8.10.25 09:11

@mmazlicekknaposledy Čekala jsem, kdy se tu objeví někdo, kdo napíše, že si za to ženský můžou samy.
Tak rozhodně. Tohle může napsat jenom chlap, co si myslí, že jeho potřeby jsou na prvním místě a žena je od toho, aby je plnila. Že je třeba neplní proto, že se k ní chlap přesně takhle machisticky chová a ona to nechce, aby se k ní někdo choval jako ke kusu hadru, na to se*e pes. Tak si jdu zapíchat jinam a řeknu, že si za to může sama, protože nenastaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
8.10.25 09:34
@Anonymní píše: Více

Babička se postará každý den, kdyz budeš třeba pryč déle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
8.10.25 09:37

a co přesně z toho vztahu máš ty? doma moc není, s dětma ti taky nepomůže…proč jsi v takovém vztahu? neměla by jsi mín starostí jen s vlastním dítkem a sama? jaká je jeho přidaná hodnota? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.25 09:37

@ircav ano.Nez hsem přišla starala se ona.

• Citovat
  • Upravit
9033
8.10.25 11:02
@mmazlicekknaposledy píše: Více

Ty jsi dobrý jantar. :mrgreen: tebe bych podřídila hned. Pěkně tři děti na krk a oni by tě tyto kecy přešly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmazlicekknaposledy
8.10.25 11:07
@alisekR píše: Více

Mám dvě kdyby tě to zajímalo :palec:
Dokonce jsem se nejakou dobu staral o obě sam, když byli malý + o cely dum. Vim co to je.
Takže ještě něco?

Ano, v tomhle ohledu jsem jeden z mala a ja to vim, ze se dokážu postarat. Ale jde to.

• Citovat
  • Upravit
5683
8.10.25 11:19

Jed s nim, kdyz je to jen pres vikend, ne? On bude pracovat a ty vyletit vukol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
8.10.25 15:50

Autorka znie velmi rozumne, akurat nerozumiem preco jej pred 2 rokmi ci kedy to bolo lez nevadila a teraz jej vadi? To akosi tazsie chapem.

Nicmene za mna kludne nech odide, som zvedavi ako dotycny zareaguje…

Ja som tiez chodil na rozne cesty a ako tu pisali aj niektory to ze niekam ide este neznamena ze tam bude vykonavat akekolvek sexualne aktivity. Ja som tiez chodil sluzobne s mladsimi/starsimi koleginami a nic nebolo. Dokonca ked nam zrusli let tak sme s jednou spali ‚spolu‘ na hoteli a tiez nic nebolo. Ale chapem ze toto je individualne a kazdy to ma inak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
8.10.25 15:59

Běžný chlap si nepamatuje něco co řekl před 2 lety, kor když to byl slib který vzešel z hádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.25 16:08

@IcePlanet7 Jsem si jistá, ze me nepodvedl. Kdybych věděla, ze jo odešla jsem už tenkrát. Lež mě vadila už tenkrát, proto jsme se tenkrát nepohodli a on sám od sebe řekl že uz takto nepojede

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky