Bývalá manželka, jak situaci vyřešit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.10.25 20:21

Bývalá manželka

Hezký večer všem.
S nynějším přítelem jsme spolu necelý rok. A rok je on rozvedený. Společné děti neměly, jen ona své. Ale co jsem tak pochopila, v oblibě u budoucí “tchyně” asi moc nejsem, byla naštvaná když se tehdy dozvěděla ze se rozvedli, doufala totiž, ze to dají porad dohromady. Pak jsem se objevila ja, a kdyz přítel rekl,,konecne jsem po dlouhé době šťastný a citim se že s tebou by to mohlo byt navždy” tak rekla,,jezis radsi ne”. Ok, její názor. Nic špatného ale nedelam. Nicméně přítelova mamka bude mít v prosinci narozeniny, u nich se pra narozeniny hodne slaví, takze chystá velkou oslavu. A pry tam bude i jeho bývalá žena. Ja vim, neni to moje oslava, nemam do toho co mluvit, ale příjemné mi to taky neni, tak chci vědět, jak to zvladnout? Tchyně (v uvozovkách) prý rekla, ze klidně ať nechodim… prijde mi ze nemuze pochopit ze oni dva spolu uz nejsou, on taky nema radost ze bývala bude na te oslavě, neni to že by se rozvedli ve zlu, ale v kontaktu také byt nepotřebuje.. samozřejmě se nabízí tam nejít, kdyz to sama tchyně řekla, ale zas, v něčem mi to taky přijde neslušné. A také abych řekla pravdu mi neni uplne příjemné vědět, ze vim, ze bývala manželka by přítele brala zpět hned, ale on ji ne - pry ho i zamykala doma ze žárlivosti atd, to byl důvod rozvodu. Ale nechci aby na něj neco zkoušela, coz by urcite udělala kdybych tam nebyla. Jak to vyřešit? Jit nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1058
5.10.25 20:24
@Anonymní píše: Více

Tak já by sem tam šla, pokud on by stál o mojí společnost na té oslavě…ať si tchýně trhne nohou a jeho ex taky…pokud on ji zpátky nechce a chce tebe, můžeš se tam v klidku usmívat na všechny strany a obě je vytočit :D já bych si to užila : :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
5.10.25 20:45

Ne, nešla bych na narozeninovou oslavu člověka, který mě tam nechce.

Tchyni bych popřála a z oslavy se omluvila.

A dala bych tomu čas. Je to čerstvé. Je rozvedený chvíli a ty jsi s jim ještě kratší chvíli. Jasně, že za takovou chvíli emoce neustanou. Vyčkala bych a nikomu bych se nenutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21233
5.10.25 20:56

No a dulezita otázka - jsi vubec zvana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.25 21:06

Jestli by tchyně řekla, ať klidně nechodím, tak bych nešla. Tohle není srdečné pozvání a nebudu se cpát někam, kde mě vlastně ani nechtějí. Šla bych jedině v případě, že by si to partner opravdu hodně přál a s tchyní by si dopředu vyjasnil, jak se má ke mně chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
5.10.25 21:09

Bývalá by mně byla u zádele, ale nešla bych - po tom, co řekla partnerova matka. Nechce Tě tam.
Nech tomu čas. Jste spolu chviličku, jeho rodina ten rozvod ještě evidentně nezpracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 21:11
@PaníBovaryová píše: Více

Ano, poprvé kdyz se oslava řešila, kdy bude, jak bude, atd., mě pozvala, když se ale přítel dozvěděl ze přijde i bývalá žena, tak mama mu řekla toto - at ja klidne nechodim.

• Citovat
  • Upravit
1791
5.10.25 21:27

Nešla bych tam. Třeba přítele napadne popřát matce o den dřív a jet s tebou místo téhle trapné akce na relaxační víkend. Ahoj, mami, my ti jdeme popřát, jedeme pryč. Užij si oslavu. Je jasné, že to udělala naschvál, když pozvala tu bývalou. Tak bych ji dala najevo, že mám svůj život a nenechám si do něj kecat. Když tam půjdeš, bude té to akorát mrzet. Pokud tam přítel spořádaně půjde, když to od něj máma čeká, tak si udělej na celý víkend taky svůj program a o oslavě vůbec nemluv. I jemu tím ukážeš, že jeho matka s tebou orat nebude.
Ono bude stačit, až si bývalá žena najde nového pána. Ten děvčatům ty společné oslavy jistě vysvětlí…

Příspěvek upraven 06.10.25 v 14:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
5.10.25 21:36

Čekala bych, že tvůj přítel matce řekne promiň, s bývalou se na tvé oslavě nechceme vidět. Přijdeme jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
5.10.25 21:44
@Pe.M.1 píše: Více

Výstižné. Treba nastaviť hranice čím skôr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21233
5.10.25 21:57

Proc ty? On tam tu byvalou chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 22:05

Silena zenska ta tchyne, tohle ja udelat svym synum a takhle mluvit pred jejich novymi pritelkynemi, tak uz by mne poslali k sipku.

Jeden syn se ted bude rozvadet, bydli uz jinde, s jeho stale jeste manzelkou vychazim velmi dobre a zrovna dnes jsrm se ho ptala, jak to vidi, jestli mam jeho nastavajici exku pozvat na sve narozky a to on nema dalsi znamost. No a rekl, ze radsi ne, tak holt zvat exku nebudu.

• Citovat
  • Upravit
34473
5.10.25 22:05

Opravdu plánuješ jít na oslavu, kde nejsi vítána, abys mohla hlídat partnera? Tím ty vztahy stopro vylepšíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
5.10.25 22:35

S bývalou manželkou byl jak dlouho, proč spolu nemají děti? Jaký vztah s ex a jejími dětmi měla/má jeho matka? To je dost podstatné. Jinak ne, nešla bych na tu oslavu, když nejsem zvána. A žíly by mi to netrhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105781
5.10.25 22:37

Nesla bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie