Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Já si třeba myslím, že v případě, kdy ta ex sama není s tím rozchodem vyrovnaná a chtěla by toho chlapa zpět, byla na něj hodně žárlivá, není pro ni úplně prospěšné ji zvát na sedánky do rodiny, kde se s tím chlapem setkává, a vzbuzovat v ní naděje.
Rozhodně bych pole nevyklízela, na oslavu bych šla a dala bych si setsakra záležet, abych byla po všech stránkách charming ![]()
@Bytsamsebou píše: Více
Ale jo… jsou i lidi co se vykašlou na svoje vlastní děti, tak by mne podobné názory neměli překvapovat. Svůj ke svému. A co se týče dobrých vztahů, to není smilování, ale schopnost vyspělých lidí.
@Livi92 píše: Více
Já tomu rozumím… taky bych ex svého dítěte nezvala na rodinnou oslavu. I chápu zakladatelku, že jí je to nepříjemné. Ale je to oslava té maminky.
Děti jsou záležitostí rodičů…ne dalších partnerů
A pokud tam byl nějaký vroucí vztah, tak si ani pro ty děti by nebylo dobře vidět ex tatínka s novou partnerkou
Vzhledem k tomu, jak pozvání okomentovala ji tam chybět rozhodně nebude
Vlastní a cizí děti jsou dost velký rozdíl
@Venetia píše: Více
No já bych teda nechtěla ze dne na den opustit děti se kterýma žiju a o které se starám třeba 10 let… měla bych k nim vztah… to už mi přijde lepší když vidí nového partnera. ![]()
@Venetia píše: Více
Tak člověk co svoje děti miluje jim to neuďelá přeci… pak tu jsou lidi co milujou jen sebe a ti se klidně mstí přes svoje společné děti
. Důležité je mít dobrého a charakterního partnera, který bude fajn i po případném rozchodu
. To se ale bohužel pozná až pak… já takové štěstí měla ![]()
@BerunaCZ píše: Více
Třeba je to celé jinak… ta máma mohla třeba reagovat na nějaké věty syna, které od něj špatně pochopila… chtělo by to vědět v jakém kontextu to řekla ![]()
tak ne vzdy je tam takovy vztah k tem nevlastním dětem… a rozchod taky neprobíhá mírumilovne…tudiz není sebemenší důvod se stýkat dal.