Bývalá manželka, jak situaci vyřešit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76306
5.10.25 22:47
@Anonymní píše: Více

tak klidně nechoď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
5.10.25 22:54
@Lissima píše: Více

Nemyslím si ze je podstatne proc spolu neměli děti

• Citovat
  • Upravit
34473
5.10.25 23:29
@Lissima píše: Více

K čemu je to podstatné? Jestli ho má jít hlídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
5.10.25 23:44

Po tom, co řekla, bych na její oslavu nešla. Ze slušnosti bych jí telefonicky popřála a nazdar. Neumím si představit tohle říct partnerce mého syna. Myslím, že by mi telefonicky popřáli oba a slavit bych mohla jedině s tou exkou.

Tohle se nedělá. Rodiče můžou mít oblíbence v bývalých partnerech svých dětí, ale mají akceptovat i ty nové partnery. Tak buď to oslavit nadvakrát, nebo se všemi, ale bez blbých poznámek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20867
6.10.25 03:30
@Cirrus fibratus píše: Více

Tohle je jediná správná reakce, ale tu má automaticky udělat on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.25 06:56
@Cenarius píše: Více

Souhlasím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7292
6.10.25 07:17

takto by to mělo být!!! Přítel by se tě měl zakladatelko a zastat a být na tvé straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33443
6.10.25 08:19

Ne, nešla bych tam. Tchyně řekla atˇklidně nechodíš, tak je jasný jak to myslela. Asi jí bude trvat dlouho než jí dojde, že je syn rozvedený a má jinou ženu.
Ty máš ale spíš problém se žárlivostí. On se rozvedl, protože měl důvod, a ty se bojíš že ex na něj něco vybaí když tam nebudeš? A on snad nemá svůj rozum? Bojíš se že podlehne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33443
6.10.25 08:24

Ano, to by měl. Já chápu že jeho matka měla jeho ex asi ráda, ale jestli jí bude zvát na oslavy, tak to bude dělat zle v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.25 08:31

Rok je krátká doba. U nás v rodině teď řešíme podobnou situaci a je to taky tak. Ona expartnerka je pozvaná a půjde na oslavu a nová partnerka je u rodiny v nelibosti. Rodiče pořád doufají, že rozvod zvrátí, přitom se v tom manželství děly strašné věci :roll: Lidsky nepochopím, že se rodiče nepostaví za své dítě, ale jejich argument je, že je to rodič jejich vnoučat (vlastních, oproti vaší situaci mají společné děti). Nevím no. U nás je to tak, že nová partnerka nehodlá vstupovat do rodiny, dokud si to rodiče v sobě nevyřeší a mužskej zahlásil, že na oslavu s ex nejde a oslaví to teda s rodiči bokem. Vem si jenom, jak to bude pitvat rodina, když se tam zjevíš.

Ad moji rodiče jsou taky rozvedení, táta si našel novou manželku, se kterou má druhou rodinu a babička je vzala na milost až někdy, když už děti chodily do školky. Roky se přes ten rozvod nemohla přenést. Moje mamka pro ni bude vždycky ta první snacha a my ty první vnoučata, vím, že s nimi nikdy tak blízké vztahy mít nebude.

• Citovat
  • Upravit
2664
6.10.25 08:32

Nešla bych tam a upřímně bych čekala, že partner zaujme jasný postoj, ve kterém se vůči tomuhle chování své matky vymezí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.25 08:35

Ještě dodatek, moje máma se s tátovou druhou ženou normálně baví a jejich děti jsou normálně tety a strýci našich dětí, v pohodě jsme to nějak slepili a vztahy jsou dobré, ale v babičce ta hořkost zůstala asi navěky.

• Citovat
  • Upravit
16978
6.10.25 09:08

Pobavila bych se o tom s partnerem, je to jeho matka a jeho bývalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
6.10.25 09:29

Nešla bych tam ani náhodou.. podstupovat takový divadlo s tchýní a ex :zed: :zed:.. vůbec bych se s nimi nestýkala, dokud budou mít takový postoj a nesrovnají se s tím, že věci se teď mají už jinak..to si musí tvůj partner tam udělat pořádek.. já bych se na ně zvysoka vykvajzla s takovým jejich přístupem ke mě..ani by mě nehlo se s nimi stýkat, když se vůči mě hodlají chovat takto.. :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
6.10.25 10:54

Kdybych já byla zvaná na oslavu a mému příteli řekli „ty radši nechoď“, nešli bychom tam oba. Taky máme v rodině rozvod, nikdo z nás ho ještě nerozdýchal, ale nikdy by nás ani na vteřinu nenapadlo říct novému partnerovi „ty ne“. Naopak, potykali jsme si a snažíme se s tím smířit a co nejvíc se s ním poznat. Reakce "tchyně "je urážlivá, bez ohledu na to, jak krátce spolu jste. Proberte to s přítelem, jak to vidí on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí