Trápí mě svědomí z minulého chování

Anonymní
5.10.25 10:28

Trápí mě svědomí z minulého chování

Ahoj, velmi mě trápí svědomí z mého minulého chování. Mám kluka a teď jsme spolu šťastní a už nedělám žádné takové věci. Ale dva roky zpátky jsem byla hrozně hloupá a teď toho lituji. Přidávala jsem si schválně nějaké kluky, o kterých jsem ani nevěděla jak vypadají a neměla jsem zájem s nimi něco budovat, nelíbili se mi, nic. Ale dělala jsem to, aby mi pak třeba napsali a nebo mě balili a já to mohla říct mému klukovi a on žárlil. Účel nebyl ten, že bych s nimi chtěla být. Ale získat si,, větší pozornost a lásku" od partnera. Teď už vím, že to byla hloupost a už bych to neudělala. Ale trápí mě to. Brali byste to jako podvod nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1033
5.10.25 10:54

Není to podvod, je to jen hloupé chování mladé nezralé holky, sebereflexi zjevně už máš - chápeš, proč jsi to dělala a že to bylo hloupé. Ber to tak, že teď už jsi jinde, hoď to za hlavu a nevracej se k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35964
5.10.25 11:33

Ptala ses tady už asi desetkrát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
5.10.25 11:48

Už to nech být :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34039
5.10.25 12:25
@Anonymní píše: Více

Už zase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
5.10.25 13:02

Neptala ses už? :think: Jo, bylo to trapné hloupé nevyzrálé a záměrně ubližující chování, ale co na tom TEĎ záleží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 13:20

@syslomil Mě jen trápí svědomí a chci vědět, jestli ti byl podvod nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
2269
5.10.25 13:46

Záměrně provokovat muže, aby projevili zájem, který příteli omlátíš o hlavu, asi vyloženě podvod není, ale taky to není hezké, čestné, ohleduplné ani milující. Není to nic, na co by člověk mohl být pyšný, ale proč tě svědomí žere už dva roky, když víš, že to byla chyba a už bys to nikdy neudělala? Vy to s přítelem ještě pořád doma řešíte, nebo proč na tom záleží? A proč se na to ptáš opakovaně? Odpovědi budou pořád stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
5.10.25 13:49

Hele nerozjizdi se ti deprese? Neboť takove myslenky sebemrskačske jsou velmi často, hlavne kdyz se porad dokola opakuj, nebo taky vtirave myslenky, nevim presne jaky je odborny nazev v češtině, obsedatni porucha?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
5.10.25 13:51
@syslomil píše: Více

Tak byla to mlada holka a jsme lidi chybujici, niz hrozného se nestalo. Možná si nebyla jistá jeho laskou a jinak to v te dobe neuměla.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
5.10.25 13:53

Ne zadny podvod to nebyl, jen hloupe chovani. A ted mi věříš? Jestli ne, tak opravdu zacbi se svou psychykou neco delat at na tom vase partnerstvi neztroskota

• Citovat
  • Upravit
2269
5.10.25 13:56
@Cizinka 999 píše: Více

Právě, že se nic strašného nestalo. Tak proč ji dva roky žere svědomí, když je to minulost a teď už je jinde? Kdybychom se všichni užírali každou blbinou, kterou jsme před lety udělali nebo řekli, skončíme všichni v blázinci. Vždyť na tom teď vůbec nezáleží, pokud pochopila, jaká to byla pitomost. Poučím se a jdu dál, proč roky trápit svědomí pubertálním nápadem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
5.10.25 14:00
@syslomil píše: Více

Právě proto si myslim, ze za tim muze byt psychika

• Citovat
  • Upravit
2269
5.10.25 14:04
@Cizinka 999 píše: Více

Určitě, jinak by se neptala pořád dokola. Takového chování může člověk maximálně litovat a říkat si „já byla taková husa!“. Ale svědomí? To by mě žralo, kdybych falešně svědčila u soudu, neposkytla někomu první pomoc a on umřel, nebo bych šířila nepravdivé drby. Ale tohle? 8o To přece za výčitky svědomí (roky!) vůbec nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 14:14

@Cizinka 999 Jsem psychicky nemocná. Mám obsedantně kompulzivní poruchu. Dřív na mě fungovaly myšlenky. Když přestaly fungovat, začlo to na mě házet minulost… Řeším to s už třetím psychologem skoro rok. Nic mi nepomáhá. Brala jsem antidepresiva, po kterých mi bylo ještě hůř. A to jsem mladá. Už to nezvládám. Za každou svoji chybu se nenávidím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky