Trápí mě svědomí z minulého chování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.10.25 21:21
@Anonymní píše: Více

A tvůj partner, v době, když jsi dělala tebou popisované bejkárny, se o tebe zajímal, smažil se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 21:26

@Fanfán Tulipán Ano. Ale dělal taky chyby v ru stejnou dobu.

• Citovat
  • Upravit
5.10.25 21:31

Jak
Dlouho jste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
5.10.25 22:49

Odpověď si uz dostala. Tady ti pomoc nemůžeme, takze bud zvyšte AD s doktorkou, změn terapeuta nebo AD, ale něco dělej, je škoda si takhle nechat ničit život nemoci. To nejso ty kdo tak přemýšlí ale tva psychická memoc

• Citovat
  • Upravit
2670
6.10.25 09:52

Kolikrát to sem ještě budeš psát? Rady už si tady dostala.
Každopádně pokud to stále ještě řešíš. Tak bych na tvém místě už uvažovala o pomoci psychologa. Jinak se z toho dříve co později zblázníš. Nic tak hrozného si nedělala. Prostě si se v tom vztahu učila teprve chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14260
6.10.25 11:31

Byl to pokus o podvod.

Pro většinu by to byl pádný důvod k rozchodu, přítel z nějakého důvodu vydržel.
Proč to netuším. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.25 16:21

@Josef_t Jak to mohl být pokus o podvod? Nechtěla jsem je.

• Citovat
  • Upravit
2270
6.10.25 16:38

Hele, tady je úplně fuk, jestli to byl nebo nebyl podvod. Taková blbost by ti vůbec neměla vadit a neměla by ses kvůli tomu roky trápit!!! Změň doktora a léky a kašli na to, jestli to byl podvod, chyba, blbost, kravina nebo úlet. Na termínu nezáleží, protože tohle není příčina tvého problému. Když ti řekneme, že to podvod nebyl, najdeš si jinou blbost, kterou nafoukneš do obludných rozměrů. Řeš svou psychiku, ne pí..viny z telecích let, na kterých dneska nikomu kromě tebe nezáleží. Už minule ti všichni řekli, že podvod to nebyl a bylo ti to k něčemu, když se ptáš znovu a pitváš to? Víš, že to byla chyba a že bys to už nikdy neudělala. A u toho bys měla skončit, ne to pořád rozmazávat. NEZÁLEŽÍ NA TOM! JE TO JEN SLOVO A ŽÁDNÉ TVOJE PROBLÉMY SE POJMENOVÁNÍM TVÉHO MINULÉHO CHOVÁNÍ NEŘEŠÍ!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.25 16:52

@syslomil Pro mě to příčina mého problému je. Nedokázala bych se na něj koukat potom, co by to byla,, nevěra". Přesně proto nad tím pak přemýšlím, protože si všichni myslí, že to podvod není a jeden si myslí že jo a mně to uvízne v hlavě.

• Citovat
  • Upravit
2310
6.10.25 17:03

Zakladatelko, hlavně klid! :hug: Nebyl to žádný podvod ani pokus o něj ani nevěra, jestli ti to takhle aspoň trochu pomůže. :) Neznám tě, nevím o tobě skoro nic, ale z mého pohledu jsi velice dobrý člověk :srdce:. Paradoxně tady ale nabýváš dojmu, že ty jsi ta špatná. No proč jsi dobrý člověk, sama jsi řekla, proč jsi to udělala - abys získala víc pozornosti a lásky od partnera. Zřejmě ti na vztahu záleželo a záleží, tak jsi ho chtěla posílit, to je přece krásné? :srdce: Tak jsi zvolila způsob, co ti zrovna přišel nejvhodnější. A co jsi tedy udělala špatného? Ublížila jsi někomu? :)

Důležité je myslet na současnost a budoucnost, vypadá to, že současnost je dobrá, tak si ji užívej a nepřebírej minulost. Nic na ní nezměníš, ale můžeš udělat hodně pro stejnou anebo ještě lepší budoucnost. Pracuj dál na vašem vztahu, zasloužíš si ho. :srdce: :hug: Popřemýšlej, co by příteli udělalo radost. Připrav pro něj nějaké překvapení, cokoliv. Prostě jen tak, no. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14260
6.10.25 17:06

Vytvářela jsi situace, kdy by k něčemu víc dojít mohlo.

Jak moc jsi to chtěla nebo ne, jsi věděla ty - on to tušit nemohl.

Už jsem ti psal, že většina chlapů si to nevysvětlí jako „zajímají se o ni jiní, měl bych se víc snažil“, ale jako „holka už o mě nemá zájem, měl bych se poohlédnout jinde“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.25 17:26

@D. C. Děkuji💗 💗

• Citovat
  • Upravit
2270
6.10.25 20:15

Ne, není to příčina. To si namlouváš ty. Ty bys měla najít příčinu toho, proč máš potřebu předvádět takové sebemrskačství kvůli blbostem. Když to nebude tohle, najdeš si něco jiného. TO bys měla řešit, ne jestli to byl podvod. To nebyla žádná nevěra kristepane! Jen pubertální nevyzrálý nápad. Ale už mě nebaví ti to opakovat stokrát. Když napíšeme, že to podvod nebyl, nestačí ti to a stejně se v tom pořád rýpeš. Když jeden napsal, že to byl pokus o podvod, zase to pitváš. Tak se s ním rozejdi, ať máte oba dva klid. Děláš, jako bys souložila s půlkou města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14675
6.10.25 22:12

Tak se ho zeptej, jak to vidí on :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.25 22:16

@Michelle_M Nechci na něj vytahovat dva roky starou věc. Bojím se. A teď mi přijde zbytečné se ho na to ptát, když už to nedělám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky